Ima kdo kakšno okvirno ceno vgradnih drsnih lesenih notranjih vrat? Dimenzije 80x205. Nič posebnega, navadna iverka, barvane v sivo. Zanima me le okvirno...
Mah, to je zadnja varianta. Bomo videli...Citat:
Uporabnik ForeignBreed pravi:
zakaj pa ne gres kupit novih vrat in štokov, pa jih vgradiš sam? itak je sedaj to vse montažno tako da gre BP...tudi ce imaš slepe štoke jih lahko montiraš sam.
Iz slik je razbrati, da je to res samo priklop. Lahko jo odstraniš in uporabiš navadne lustrkleme. Jaz sem na štenge montiral vgradne tamale reflektorčke v tagloboke instalacijske doze, fedre sem pometal ven in okrove fiksiral s silikonskim kitom. Temperatura ne bo problem, ker reflektorčki poleg svetlobe reflektirajo tudi toploto. Je pa fajn, da se reflektorčka ne dotika nobena gorljiva stvar (les, plastika..)Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Torej, zanima me naslednje.
Nabavil sem vgradno LED svetilko, ki je sicer namenjena vgradnji v knauf. Okoli nje pač mora biti prostor, itd.
Sam bi pa rad to vgradil v betonsko okroglo vdolbino, globoko cca. 13 cm. Način, kako se svetilka drži s ''fedri'' naj bi se sicer oprijel na za knauf ploščo, ampak če bo lepo vdolbina, predvidevam, da tukaj ne bi smelo biti težav z oprijemom. ''Fedri'' so namreč dovolj močni.
Zanima me pa naslednje. Lučka ima to belo škatlico (kot sledi na sliki), v kateri ni nič, temveč tam le priključiš elektriko na lučko. Predvidevam, da je tako proč, kot je na sliki zaradi segrevanja grla lučke (GU10). Zanima me, ali bo zelo narobe, če jaz to škatlico odstranim in direktno zvežem elektriko na kabel. Bel ovoj je verjetno temperaturno obstojen, torej, če bi dal dovoden kabel v enak ovoj predvidevam, da ne bi smelo biti težav? Drži? Ali je funkcija te škatlice še kakšna druga in lahko kaj skurim s tem?
Lučko imam sicer na testu, tako da jo lahko še vrnem.
Še navodila za vgradnjo:
Velika resolucija ( klik ).
Velika resolucija ( klik ).
Je kar res, da v primerjavi s klasično precej manj. Je pa svetloba tudi zelo usmerjena. Ampak jaz bom itak rabil bolj za dekoracijo.Citat:
Uporabnik JaniS pravi:
Koliko pa tole kaj sveti?