ne, sj v zivo nism tok tecn,Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Ok zdaj bom pa off topik.-- ti pa zgledaš kot da si njegov EVIL brother, zmerom tak tečn
Citat:
Uporabnik FSRtuned pravi:
aja pa da še nekaj pripomnim... nekateri se smilite sami sebi, nikoli pa na pomislite na ljudi, ki se srečujejo z finančnimi težavami in to tistimi za preživetje ali pa na ljudi ki imajo resne zdravstvene težave... ena ženka ali ded gor ali dol, poberi kaj je bilo lepo in ne se zmerom vračat pa nekaj vztrajat... če ne gre ne gre...na svetu je nekaj milijard žensk in moških, in če mislite da je samo eden idealen je napaka. Prvo je treba poskrbet za svojo "RIT", da imate denar, službo, šolo, hrano, kje za spat in bit na toplem. Pomen ljubezni pa še se nekaterim sanja ne kaj sploh je...da se ne menimo o družini...
Prvo ampak res prvo je potrebno pogledat vase, kaj sploh počneš in kaj želiš v življenju, nikoli pa ne postavljajte osebe ki mislite da ste za skupaj v center, potem bo sam problem. Naj bo in ne v centru pozornosti.. pa kaj da vam govorim.. če se imate za neke intelektualce in odrasle ljudi bi vse to že morali sami pogruntat. Če pa nist pa...Žal obstaja ustanova za mentalno bolne ljudi...
Lep dan še naprej...
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
ne, sj v zivo nism tok tecn,Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Ok zdaj bom pa off topik.-- ti pa zgledaš kot da si njegov EVIL brother, zmerom tak tečn
pa kot njegov starejsi braco se morm za njega potegnat, on je bil vedno glavca, jaz sm se pa ucil od njega
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
aja pa da še nekaj pripomnim... nekateri se smilite sami sebi, nikoli pa na pomislite na ljudi, ki se srečujejo z finančnimi težavami in to tistimi za preživetje ali pa na ljudi ki imajo resne zdravstvene težave... ena ženka ali ded gor ali dol, poberi kaj je bilo lepo in ne se zmerom vračat pa nekaj vztrajat... če ne gre ne gre...na svetu je nekaj milijard žensk in moških, in če mislite da je samo eden idealen je napaka. Prvo je treba poskrbet za svojo "RIT", da imate denar, službo, šolo, hrano, kje za spat in bit na toplem. Pomen ljubezni pa še se nekaterim sanja ne kaj sploh je...da se ne menimo o družini...
Prvo ampak res prvo je potrebno pogledat vase, kaj sploh počneš in kaj želiš v življenju, nikoli pa ne postavljajte osebe ki mislite da ste za skupaj v center, potem bo sam problem. Naj bo in ne v centru pozornosti.. pa kaj da vam govorim.. če se imate za neke intelektualce in odrasle ljudi bi vse to že morali sami pogruntat. Če pa nist pa...Žal obstaja ustanova za mentalno bolne ljudi...
Lep dan še naprej...
Zato ker vsak gleda na svojo rit smo tam kot smo. Zalo grdo receno, kar nam manjka je ena vojna al pa naravna katastrofa, da bodo ljudje ponovno skupaj stopli, ker se vecina folka ne zaveda kar ma. Ljudje smo navadne pi*de, ko mamo polne riti se nam hebe za vse. Potem pa si delamo probleme z takimi trivialnimi problemi.
Ko je pred kratkim moj oce zbolel, sem se komaj zavedal tega, ko ti nekdo za roj. dan ali za novo leto zeli zdravja. Takrat ko te zacne zajebavat zdravje postanejo vse ostale stvari nepomembne. Takoj ko malo pozabimo na to, smo ponovno tam kjer smo bli.
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
pa reč ji, da nej ti jajca vrne
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
"hec"....naj ti boJa veš kje lahko pustiš naslov...
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
pa reč ji, da nej ti jajca vrne
Ta je zmagala v tej temi.
Drgač pa malcom "goes around comes around". Mal bo treba spremenit odnos, ne pa pol jokat kako te je pustila, če te pa en jebeštrga briga za njo.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Evrov se je bol težko kaj z mene zvablo, čeprav sem ji dajal 1x več kot njen foter.
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Evrov se je bol težko kaj z mene zvablo, čeprav sem ji dajal 1x več kot njen foter.
zakaj pa pri milem pesi to??
pa kaj si ti bil njena dobrodelna ustanova ali nadomestni vir evrčkov ali kak....
Citat:
RE@D_K: Ni potrebna nobena vojna pa naravna katastrofa, samo mentalna doraslost in glede "riti", Če prvo neveš zase poskrbet in znat živet na pošten način, potem nisi sposoben drugim pomagat, kajti drugače vse za sabo potegne in sistem se poruši.
Glede bolovanja tvojega očeta mi je pa iskreno žal...
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
"hec"....naj ti boJa veš kje lahko pustiš naslov...
Nena mi v zelje skači, to je moja bodoča MILF-virginity-lost userka!