Pa kak laho človek koga pusti na tak način;

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
DC, pa ne morem jaz ženske mahnit, čeprav si je zaslužla. Ženske majo veliko prjatlc, in te še več drugih prjatlc. In potem če bi jaz žensko mahnu bi se to naenkrat razvedlo povsod in bi jaz prasec izpadu in bi mene po jezikih vlačli po celem mestu in regiji. Zakaj? Ma nima smisla se obadat s takimi babami, me je izočilo in dobil sem novo izkušnjo, kar je tudi nekaj vredno.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
pametovale bi samo tiste ki varajo. če ona tebe prizadane psihično, pač ti njo fizično.
zmaga.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:........jz bi babi enga zalepu okol kepe in šu dam...... pametovale bi samo tiste ki varajo. če ona tebe prizadane psihično, pač ti njo fizično.
zmaga.gif

Mislim nekam nestrpno deluješ.

Drugač pa, ej če ste skupi, se mejte radi ne pa da se prepucavate. Če pa ne morte zdržat, pa povejte že enkrat, da tko ne gre več pa čao, mislim kako hudič pa men tipi to lahko rečejo brez kompliciranja, čao pa jih ni več
confused-1.gif
zgleda, da je to neki samoumevnega za vas tipe.

majč
crazy1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
zanimivo da vsi krivite tipa in ne ženske.
confused-1.gif
jz bi babi enga zalepu okol kepe in šu dam

Zelo težko je udarit 30 kg lažjo žensko osebo, ja. Moraš met res jajca in bit pravi macho.

Poslal bi jo v [censored] in se obrnil.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Jah, stari, sam si jamo izkoplješ, potem se pa čudiš, ko se notri znajdeš.
confused-1.gif

Je bilo nekako tako za razumet kot je Grisbi omenila, ja.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Nikjer nisem rekla, da si nasilnež,..samo kaj si napisal pa sam vidiš, zato sem vprašala oz. upala, da se hecaš...imaš pa še vedno možnost, da razložiš kaj si mislil
wink-1.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Pač sm tak tip ki ne išče samo fuk ampak nekaj resnega. O njej nisem vedu nič in sm mislu da je vredi punca
smile-1.gif

Štrik ti pa lahko prnesem, pa tud drvo ti najdem.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne rabim, ajz sem vedno hotel resno namakat in sem. če ne se nisem ukvarjal. sploh pa d abi držal torbice, medtem ko se ona slini po pajacih.

premisli o striku.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Lej, midva lahko debato zaključiva. To kar delam jaz tebe ne rabi skrbet, tako kot mene ne skrbi kaj delaš ti.
Lets go back on TOPIC.

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
kaj čm tepst žensko, ko je pa prebutasta da bi dojela zakaj je fasala in da si je to zaslužila. en izgovor več zanjo
ampak vseeno mi ni jasno zakaj vsi kriivjo tipa in ne ženske? vedno bolj se mi zdi da zato, ker bi lahko tako nekoga pretepli, brez da bi vas kdo grdo gledal. očitno sem edini ki je sploh pomislil na to.

P.S. grisbi torej je še vedno upanje
redface-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
V bistvu nima veze ali je on vedel zate ali ne,...saj mu je ona sama "dala", je v to ni prisilil,..potemtakem, bi bile ženske (oz.moški) zveste samo, če ne bi imele prilike za varat
grin1.gif

@korl,..po moje to naredimo čisto podzavestno, ker je kao manj boleče obtožit nekoga drugega kot nekoga, ki ga imaš po vsej verjetnosti v tistem trenutku še vedno rad....

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
eh, kriv je samo tisti, ki je že zaseden, pa okoli z drugimi muti...ok, res ni lepo, če ti recimo 'frend' bejbo pali za tvojim hrbtom, a ta frend je kriv samo izdaje prijatelj(stv)a, ne pa za samo varanje.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
V bistvu nima veze ali je on vedel zate ali ne,...saj mu je ona sama "dala", je v to ni prisilil,..p

Ma veze, če sta se tipa poznala, ali bila celo kolega....
wink-1.gif
Potem je tisti drugi tip pač gnida, herpes, salmonela...., ženska pa njegov privesek.