Pa kak laho človek koga pusti na tak način;

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
kasz
mogoče pa si je zaslužo. Jaz bi tudi kar na hitro, če bi model bil cepec totalni. Bolj na hitro se ga losaš, manj težav maš.
grin1.gif

Če ti teži, spremeniš številko, če se meče po tebi, se ga otreseš na hitro.
En hudo bivši tip, ko sem ga pustla, ker mi pač všeč ni bil, mi je varnostnike poslal domu, da bi me prepričali kak je on super tip. Karneke.
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Čuj "mala".... če je že kao tak [censored], pa se že neke z njim zapletaš si pa ravno tlko debila kot on! Če se že tak gremo! Ne moreš za par leto komaj ugotovit, da je nehče totaln ampak res totalen [censored] da s ga skineš preko sms-a!!!

FSRtuned

Pripravnik
12. mar 2008
66
0
6
Betvin mb end lutomer
aja pa da še nekaj pripomnim... nekateri se smilite sami sebi, nikoli pa na pomislite na ljudi, ki se srečujejo z finančnimi težavami in to tistimi za preživetje ali pa na ljudi ki imajo resne zdravstvene težave... ena ženka ali ded gor ali dol, poberi kaj je bilo lepo in ne se zmerom vračat pa nekaj vztrajat... če ne gre ne gre...na svetu je nekaj milijard žensk in moških, in če mislite da je samo eden idealen je napaka. Prvo je treba poskrbet za svojo "RIT", da imate denar, službo, šolo, hrano, kje za spat in bit na toplem. Pomen ljubezni pa še se nekaterim sanja ne kaj sploh je...da se ne menimo o družini...

Prvo ampak res prvo je potrebno pogledat vase, kaj sploh počneš in kaj želiš v življenju, nikoli pa ne postavljajte osebe ki mislite da ste za skupaj v center, potem bo sam problem. Naj bo in ne v centru pozornosti.. pa kaj da vam govorim.. če se imate za neke intelektualce in odrasle ljudi bi vse to že morali sami pogruntat. Če pa nist pa...Žal obstaja ustanova za mentalno bolne ljudi... :D

Lep dan še naprej...

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
nekam dosti pijačo fehtaš zadnje čase
hysterical-1.gif

so vam doma vodo zaprli?
hysterical-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Nočem bit žaljiv al kakorkloi že....ampak vse bol in bolj mi prihaja tista misel oz rek nprej....ker pes laja ne grize
evil.gif