Pa kak laho človek koga pusti na tak način;

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
dober odnos je imel..zmeraj je bila in je še na voljo..samo, naj nam pove ,ali ji je ime Desanka ali Levanka
tongue-1.gif

FSRtuned

Pripravnik
12. mar 2008
66
0
6
Betvin mb end lutomer
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
Uporabnik FSRtuned pravi:
RE@D_K: Ni potrebna nobena vojna pa naravna katastrofa, samo mentalna doraslost in glede "riti", Če prvo neveš zase poskrbet in znat živet na pošten način, potem nisi sposoben drugim pomagat, kajti drugače vse za sabo potegne in sistem se poruši.

Glede bolovanja tvojega očeta mi je pa iskreno žal...

Glej, tako razmisljas ti. In vsaka ti cast. Jaz govorim nasplosno za vecino ljudi. Cloveku je v naravi, da dokler se pac njemu ali bliznjim kaj ne zgodi pac to prezira. V casopisu beremo crno kroniko kot horoskop, nic posebenega dokler nas ne doleti. ...

@MlacomX: Nevem kaj si dosego s tem da si prevaral punco. (Mentalna voja my ass, sej nisi 15 star). Ce sta mela tak odnos je SMS cisto spodobna oblika.

Ja očitno so še nekateri zmerom v teen ages, da še niso razvili čuta oz da še niso odkrili pomena življenja...
Ne pravim da vem vse in da sem oh in sploh, so pa osnove, ki bi jih po moje vsak normalen človek moral imet in razumet.
D_K imaš pirček v dobro:)

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
dober odnos je imel..zmeraj je bila in je še na voljo..samo, naj nam pove ,ali ji je ime Desanka ali Levanka
tongue-1.gif

Menda mu ne boš rekel, če ti eno posodi?
hysterical-1.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Meni se pa konec preko SMS že zdi prav lepa gesta. 10c zapravit za neko preživeto avšo tudi ni mala malca.
hysterical-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Malcom, zdej ko greš in je vsega konec, lahko folku razložiš, kakšen odnos si imel ti s svojo punco/kolegico. Tako lepo kot si meni, prosim.
smile-1.gif

ne štekajo vsi tak kul tega free odnosa, tako recimo ti pa še kdo na foromu... Škoda razlagat.

Malcom, jaz to povsem kužim, se mi pa zdi odnos moralno zelo oporečen ... Kaj pa če bi se sam postavil v dekletovo vlogo?

Sicer pa edino sam dejansko veš, kako to pri vas poteka.
wink-1.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Uf, to da te pusti preko SMS-ja je še dobro, napram temu kaj je meni bivša nardila. Enostvano smo šli jaz, ona pa še ene par kolegov in kolegic v diskača. Jaz itaq ne plešem na un House pa balkan in sem malo bil zunaj na zraku in ji še torbico držal (ko kak [censored]) ker je šla ona kao s kolegicami plesat...... Čakam jaz tako kr neki cajta mi dopizdi, grem not in jo vidim kak se z nekim dripacem liže. Vstopim jaz v šoku do nje, pa mi reče:" ja čuj drugega mam". Meni pokne filmi, fuknem uno njeno torbico nekomu v glavo (ne vem al nje al njemu) čist popizdim zaviham rokave da bom unega njenega brazilca zagrabu (tip je vedu zame BTW, sva že mela prej ene opravke) pa mi ****** nekam med folk. Ko že hočem zagrabit tega brazilca ****** med folk ( na glavi je mel namazano briljantino in je kar švignil med rajo). Una moja ko se je pa z njim gonila pa teži varnostniku pa mojim frendom da me pomirjo....Za njim se mi ni dalo laufat zato sem se obrnu pa šel iz diskača. Te babnce nisem nikoli več vidu, sem pa slišal da se zdaj ful po ljubljani fukari. Jaz sem bil takrat še naiven pa je nisem tako dobro poznal.... Še dobro da nisem pri njej kvizkota vnouču, ker bi verjetno kak hepatitis fasal.

Ja, budalo sem bil včasih.....