Pa kak laho človek koga pusti na tak način;

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:

No, če je blo ves cajt vse kokr tok OK in bi rad s človekom ohranil stike je pa res lepo, da si vzameta čas za pogovor in mu razložiš vse kakor je, mu poveš da je sicer super človek, ampak enostavno to ni to.
Jst vedno pravim, da delaj tko kot ti narekujejo tvoja čustva in tvoje mišljenje, ne pa tako, da se boš drugim zdel lep in da bojo tvoja dejanja v skladu z družbeno moralo, če sam razmišljaš drugače. Raje ostaneš zvest samemu sebi kot pa da si nek igralec.
LP

word!

ne vem zakaj za vraga je tako težko včasih met jajca oz. jajčnike
confused-1.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
ženska je očitno prpo stisnila.....si je mislila, zakaj bi se matrala z njim pa mu nekaj razlagala, ko ga šiša mu bom kar sms poslala....in tako te je na politično korekten način skenslala

shame on her!

....sicer pa..malcom..bo prišla druga, še boljša
zmaga.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ker se enim enostavno neda tega delat. Ker so psihični lenuhi, in se jim jebe za druge, kako bodo to preboleli.

Meni v osnovi je tak več ali manj vseeno, nisem bil zaljubljen, (ona očitno tudi ne) nabijam še sodelavko in to je to.

Itak bo v soboto ko bo pijana spet klicala ob 4ih zjutraj in se jokarila v fon, samo bo ji malkom dvignil telefon,
pa preden bo rekla "Zdravo, jaz sem" bom ji povedal da spim, in da je nemislim poslusat in da bom izklopil telefon.

Nazadnje ko sma končala me je ene 4 sobote zaporedoma klicala. Če sem trezen je kul, poknem dol in to je to,
če pa mam sam pod kapo 9 hajnikenov in 4 tekile, pa jo včasih celo poslušam
frown-1.gif

V vsakem primeru vem da bo hotla nazaj. In seveda nima šanse.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Ce jaz se enkrat razlozim celo mojo zgodbo, in dodam se trenutno s tanje me bote pomoej banali za vedno... Trenutno sem v taki p*** da sploh vec ne registiram kje so me oz. me je ze vse nategnila (ne dobesedno, ce bi blo to bi tak blo ok).
XZY krat sma ze sla narazn... a ona dela vedno iste napake (nevem ce je se kaj ko se ni naredla) , potem se nekaj opravicuje, posuksa z vsemi mozni triki in me vedno nekak dobi nazaj. Nazajdnje so me kolegi nategnili, da naj se dam eno priliko. Zdaj pa me zopet hebe v glavo...

MalcomX: Da vidimo kak dec si
smile-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
LOL tocno ti si tud en tak kronični nategnjenec.

malcom pa blefira, da te kera zajebe jo mors prvo met
smile-1.gif

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
kolega je punca po treh letih pustila preko smsja z vsebino: "bilo je lepo bla bla, ampak jst se čez en teden poročim."

ne bi verjel, če ne bi vidu. wtf?!?!?

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
No, malkom, da ne boš mislil, da si edini, bom še jaz svoj lonček pristavil.

Mene je zadnja "odhebala" prek msn-ja
stupid-1.gif
), ker me, kot sem rekel, več kot en teden niti povohala ni, tudi prej ko je ratala "čudna" in sem jo prašal kaj je narobe in če mi ima kaj za povedat, niti "mu" ni rekla. Sem moral iz nje dobesedno izsilit, da mi je "objasnila" določene stvari, žalostno pa je, da sem moral določena dejstva še pred tem izvedet od drugih, kar me je še dodatno razočaralo.

Sej verjamem, da je težko človeku v oči pogledat in mu v obraz povedat določene stvari (sploh če veš, da jih bo težko sprejel in da mu bo hudo)... Ne vem, no, jaz vseeno mislim, da bi bilo lepo pokazat vsaj toliko spoštovanja do sočloveka, se z njim usest in se pogovort. Mene osebno manj boli, če se mi pove v obraz, kot pa nekaj po ovinkih ali da se me da na ignore. Ker takole se človek pol kar mal bedno počuti.

Po drugi strani sem pa pecal eno v sošolko v srednji, kar naprej sva tičala skup in potem, ko so smo hodili na plesne vaje za maturanca, sem se mal zatrapal vanjo. Pa sem ji malo pojasnil zadeve, no ubistvu je bila neka fora, da so naju sošolci mal zahebaval in bockal, pa sem reku, no, kaj pa če bi blo res... Pa mi je lepo povedala... Mal sm bil kisu kakšen teden in se držu bolj za sebe, pol sva bla pa spet na kul in še dons sva prjatla, greva na kavo, debatirava itd. čist normalno in prov nč ji ne zamerm, ker me je pač "skenslala".

Skratka, deci in babe, punce in fantje, bodte mal obzirni drug do drugega, sploh če vam nekdo nič hudega ni storil. Velik manjša škoda se nardi, če ste iskreni, kot pa da nekaj mutite prek sms-ov in izvajate podobne hinavske manevre. To recimo pride v poštev edino takrat, če vam nekdo res gre na kito in je taka svinja da si zares ne zasluži besed in vam je ravno do Kosova, tud če ga nikoli več ne vidite... Čeprov je tut v teh primerih dobro nekomu na 4 oči povedat kar mu gre, mogoče se ga celo kaj prime...

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
in slučajno je povohala, da je tukaj na forumu..... in... odeš sinko
smile-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Eh pač jeba stari, moje sožalje!
wink-1.gif
Ampak kot vidim ti je itak vseeno za babnco, tak da bo že .....

Drugače pa ko sem malo to bral, se mi je zdelo, da mate vsi samo neke amaterske izkušnje, edino user @D_K se mi je malo približal
hysterical-1.gif
Ful zahebana situacija, sploh ne veš kje maš rit kje glavo kaj je prav in kaj ne..... Ful me je psihično uničlo ker mi ni blo vseeno za njo! Še zaj nekak upam na tiho, da bi bil kak z njo in da bi se zadeve uredile.... ČE pa ne pa jo hočem čimprej pozabit hipnoza.press

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
si "poslovilno darilo" že nabavil, ali te je prikrajšala še za te trenutke izbire in nakupovanja darila
wink-1.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
sam Malkom, mogu bi mal slutit, recimo tisto, ko je namesto tvojega vabila na pocitnice izbrala, da gre raje s starsi

sam tvoj primer se ni tolk hud, mam znanca,
s punco sta skupi zivela dobra stiri leta, brez kaksnega posebnega vzroka se nekega lepega dne ona ne vrne domov, ne odgovarja na telefon, nc, nobenga glasu od nje cca. tri dni (je preko kolegice zvedu usaj to, da je ziva in da ne rabi npr. policije klicat),

pride pol enkrat iz sluzbe domov, prazne omare, odnesla vse svoje in odsla neznano kam, brez SMSa, brez npr. pisnega sporocila na kopalniskem ogledalu, nic.

in to brez kakega posebnega vzroka,
confused-1.gif

no, pol je zvedu, da je isto naredla tut pr predprejsnjem tipu
uf-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
sam Malkom, mogu bi mal slutit, recimo tisto, ko je namesto tvojega vabila na pocitnice izbrala, da gre raje s starsi

------------------
no, pol je zvedu, da je isto naredla tut pr predprejsnjem tipu
uf-1.gif

Ja sem slutil, samo če bi vedla da me bo prej pustla, mi tega sploh nebi povedla... No sej res da je bla med manj
inteligentnimi puncami, ampak tolko špekulacije bi že premogla pomoje. Nekaj se ji je scufalo. Itak nisn mel neke
kontrole nad njo oz. nisem vedel sicer kje je in kaj dela. Možno da ma že fanta recimo 2 leti, pa sn jaz bil stranska
8 mesečna varjanta. Sej kul, sploh se ne jezim, ker sem jaz z sodelavko ki mi je bivša še vedno v super odnosih
evil.gif

Še predobrih. Sicer pa je prejšn mesec bil ultra uspešen nasploh, jih mam ene 5 za zahaklat, ena se bo že ujela
na zmenek
cool-1.gif

Čeprav zdaj pred odhodom to glih ni najpametnejša poteza, ampak....
srce-1.gif

-------------------------

No sej ko si pisal za ono ko je ze drugega pustla na isti način;

Moja "kolegica" (poznam jo tak btw. zdravo/adijo) to dela vsem tipom, 2-3 letno, pa same bogataškote
si zbira... Ima avto, vespo, polno cot, dela nikjer, hodi v šolo, doma so podpovprečno situirani, ona pa sam
luxus stuff fura
rolleyes-1.gif

Uspešna podjetnica očitno.
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Eh pač jeba stari, moje sožalje!
wink-1.gif
Ampak kot vidim ti je itak vseeno za babnco, tak da bo že .....

Drugače pa ko sem malo to bral, se mi je zdelo, da mate vsi samo neke amaterske izkušnje, edino user @D_K se mi je malo približal
hysterical-1.gif
Ful zahebana situacija, sploh ne veš kje maš rit kje glavo kaj je prav in kaj ne..... Ful me je psihično uničlo ker mi ni blo vseeno za njo! Še zaj nekak upam na tiho, da bi bil kak z njo in da bi se zadeve uredile.... ČE pa ne pa jo hočem čimprej pozabit hipnoza.press

za vse tiste ki nsite prebrali in za tiste da vam osvezim spomin:

Hebene babe Kak zacne mutit, da se ne najde in podobno sranje in da je problem v njej obstaja velika verjetnost, da je spoznala koga drugega. Ce imam jaz nekoga rad, si ob kriticnih trenutkih zelim ob sebi tocno to osebo. Ce pa je temu res tako, da si zeli bit malo sama, potem pa bodo nedelje, valentinovo, bozic in podobni druzabni dnevi zelo dolgi. Verjemi mi, da se ona tega zaveda in da ni navajena samskega zivljenja, zato sem skoraj 100%, da je v igri se nekdo drug.

Tud sam sem imel podobno situacijo (oz. sem se malo v njej), ko se je ona iskala. Jaz sem bil z mojo 2,5 leta, potem slabi 2 leti narazn in potem pol leta ponovno skupaj. Med tem, ko se je ona iskala je bla skupaj z bivsim. Potem ko je ugotovila, da to ni to je prisla nazaj. Ker ji jaz nisem mogel zaupat, ker se je dobivala z njim na pijaci in podobno, sem ji to tudi povedal. Kasnjeje je ponovno ugotovila, da neve kaj bi rada in da se se ni nasla. Zdaj se spet isce :D.
Zdaj bom v casovnem zaporedju pokazal kak [censored] sem oz. po kakem tankem ledu "sem" hodil (Santa Barbara):

1.) ONA si me zeli (10 let nazaj je to menda, sem bil se premlad, mi res ni blo do tega)
2.) ONA najde drugega ( on jo pusti)
3.) ONA najde mene (skupaj sma 2,5 leta, nakar me izigra, da grema narazen, razlog - bivsi jo hoce nazaj)
4.) Je z bivsim ( 2 leti ??? in ga pusti)
5.) Jaz mam vmes drugo, ko ONA zve, da stvari postajajo "resne" se vmesa (EDIT: jaz nisem imel resnih namenov in to sem ju tudi povedal - za to obdobje mojega zilvjenja se bi se lahko odprla nova tema)
6.) Jaz sem z njo pol leta
7.) Ona ponovno postane sumljiva (izklaplja tel., dobiva se z bivsim, to sicer prizna a pravi, da nimata nic (prijatelja )
8.) Ona se isce (ponovno) a meni se vedno ne da mira (SMSi...)
------TU SE NADALJUJE REPORT---------------------------------------------------
9.) Jaz jo ignoriram, torej ne javljam se na telefnoske klice, smse in podobna stanja. (tako kot je treba)
10.) Ko cez cas (2-3 tedne) ugotovi, da sem vzel to resno, jo zacne pipat
11.) Ko sem sluzbeno v tujini, gre k mojim starcem (na obisk)... razlozi kako ji je zal in da me ma fejst rada (celo porocila se bi...itd).
12.) tukaj se jaz vecno ne nasedem
13.) zacne se druzit z punco(ami) mojih kolegov, potem mi se one zacnejo naj ji dam se eno sasnso, da zdaj pa bo res... itd.
14.) Po nekem glupem glupem naklucju pregovarjanja folka s vseh strani se odlocim probam se 1x, da te res vidim.
15.) Minila sta dva tedna..... situacija je slabsa oz. ista kot prej. ( jaz bom znorel.)
16.) ta vikend se ponovno skregama, ker vsak vikend mora it z neko kolegico sama ven (da bi jaz sal zraven, bog ne daj).
17.) Danes je do mene zelo hladna.

X.) Ali naj jo posljem v TRI PM ???? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

PS. Vse gre v hurac.
PS2. nebi reko da bi bil star 16 let pa se bi sal take igrice...
PS3. So tudi stvari ki vplivajo na njo tako kot z moje strani tako kot tudi iz njene (njena familija). Ampak ce se noce o tem pogovorit, pa nonstop nekaj tezi, ko jo hebe.

Lep dan vsem, ker jaz ga ziher nebom mel.