Pa kak laho človek koga pusti na tak način;

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
PSX: Danes grem na pir, pa ne samo na enega. Več teh
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Take ženske se nikoli več ne vzame nazaj! Mogoče nazaj na zice v avtu, to pa tudi vse...

To je meni zdaj ze 3tji primer, ko me baba pusti, pol pa hoče nazaj...

Res ni kul kaj babe delajo. Sej jaz tut znam bit svinjar, pa neznam zadržat tiča v hlačah,
ampak jaz je barem ne pustim preko SMS. Pač to vzemem kot izvenserijsko menjavo,
nič čustev, samo športno nabijanje in to je to. Da me pa pusti zarad drugega, te pa tak
more en umret v tem sistemu. Jaz sn ji ze na začetku povedo naj me raje pusti, kot pa prevara,
ker bo štala sicer...

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Take ženske se nikoli več ne vzame nazaj! Mogoče nazaj na zice v avtu, to pa tudi vse...

To je meni zdaj ze 3tji primer, ko me baba pusti, pol pa hoče nazaj...

Res ni kul kaj babe delajo. Sej jaz tut znam bit svinjar, pa neznam zadržat tiča v hlačah,
ampak jaz je barem ne pustim preko SMS. Pač to vzemem kot izvenserijsko menjavo,
nič čustev, samo športno nabijanje in to je to. Da me pa pusti zarad drugega, te pa tak
more en umret v tem sistemu. Jaz sn ji ze na začetku povedo naj me raje pusti, kot pa prevara,
ker bo štala sicer...

Btw... ce te baba pusti je zelo velika verjetnost, da zaradi drugega. Kr tak tega ne delajo.
Bed mi je to, da sem se zopet pusitl natehnit...zdaj pa res ze s vseh strani.

Jaz tud ne pijem iz zalosti, ampak iz navade, se sploh ce dela kak fajna mlada
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nesmes se sekirat, jaz se ne, sn na easy, pogrešal bom mogoče tisto rit, tiste joške in štel nasploh,
sicer pa me BK za njo, če mi je to naredla, je tak boljse, ker ni bla prava.

Sicer se pa čudim da mi je to upala tak grdo naredit, ker mam ene 10 posnetkov, pa ene 30 slik na mobitelu...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Ok, najprej ti morem odgovorit, potem grem pa naprej temo brat.

Mene je pustla prek smsa po skoraj 4-ih letih. Potem sem kupil pištolo, ampak me je jeza minila, ko sem prišel domov
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Tiho ti drkač
smile-1.gif

Hec, hec, oprosti.

KSZ

Ne razumem, kako lahko prideta dva nazaj čez nekaj časa. Jaz sem izklopil bivšo totalno in ni nobene variante, da bi bla nazaj skupaj. To je tak, kot da bi svoj avto prodal, čez nekaj časa pa bi ga nazaj kupil, ja kje je logika pri vsej tej izbiri avtov?
grin1.gif

OT:
Je mx dobro rekel, da se ga napije iz veselja, mi si že v nedeljo na kavi rečemo: tak, zdaj pa 5 dni, pa bo spet petek.
grin1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Evo, ravno pred 15 min. sem dobil SMS. "Celo noc sem razmisljala, ampak res midva nisma za skupaj. Sma kot dan pa noc"
Jaz sem jo poklical in ji pac povedal, da bi me vsaj poklicala lahko. No potem ji tak malo sokirano povem, da tudi jaz tako mislim in da pac boljse, da prekinema vse stike in da zdaj pa res ni vec povratka. Nekak ni dosti govorila ampak se mi zdi, da se je z vsem strinjala. Upam, da je tokrat vzela stvar resno in da bo drzala besedo.

... to be contiuned ... (v smislu da vidim ce bo res vse drzalo)

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Mislim, da sem to že enkrat napisal, pa bom še enkrat:

Če bi ti njo rad pozabil, boš mogo prekinit stike in izločit iz življenja vse, kar te spominja nanjo.
Imel sem neke čudne klice po tem, ko sma šla narazen, pa sem poslal sms:
En klic še dobim, pa sprefu.kam tebe in tvojega.
Sicer sem dobil nazaj sms, če se mi je zmešalo, ampak klici so se čudežno nehali.
Tak je to, red je treba naret.
Te bi pa bilo treba dat medaljo.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Čuj upam, da nimava oz sma mela mia to iste..
smile-1.gif

@mx...ja moja je tudi bla bejba z dobrim stelom, zaj mam pa visoka merila (še vredu da obstaja hajni)
hysterical-1.gif

Ej, kot si navajal prej zgoraj.....kaj je možno da se babi "poslabša" in mogoče hoče bit sama!

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Za tole danes sem "vedel" že pred dnevi. Enostavno čutil sem da bo spokalo... Ni mi bad za njo,
bad mi je za način kak me je pustla.

aja, zate se gre tole..? najprej moje sožalje... nekaj podobnega se je zgodilo meni, sicer ne prek sms-a, a podobno sranje.. nič kaj prijetno, se strinjam..
po svoji taki izkušnji sem mnenja, da če ti kdo kaj takega nardi, že en cajt ni bil zadovoljen, pa ni dost človeka, da se problema loti drugače, bolj primerno... ko pa to dojameš, pa skoraj boljš, da nisi več s tem človekom.. kaj vem...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
nekaterim pa nikoli ne bo kapnilo da MX naklada. če bi šli brat njegove poste od začetka, bi vidl da se je njemu že vse zgodil. tko k unmu teforestu aha zlagan ibrahimoviæ
bonk.gif

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Saj mx ne ždi samo doma, družabnim ljudem se take stvari pač dogajajo, lej ga zdaj...
smile-1.gif