Otrok se ponoči zbuja

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Otroci ponoči lazijo naokoli, ko jim nekaj manjka. Če si si ("z veseljem") vzel čas da si nagovoril njihovo mamo na sex in posledično razmnožitev, si še sedaj vzemi čas za raziskavo, kaj jih moti ponoči, da "lazijo" naokoli - ter motijo tvojo visokost ob zasluženem spanju.

Nekaj je že narobe, da ne spi. Otrok pač ni samo neka reč, da bi jo zataknil nekam in naj se sama s seboj ukvarja. Otrok ni tvoja last. Otrok ti je bil dan v varstvo in vzgojo, z reverzom - tega se je treba zavedati in to nadvse!
Prva stvar, jaz tukaj nisem OP, druga, naši dve v večini spita vsaka v svoji postelji. Ko je posredi bolezen, vročina, ipd, to je druga stvar.
Tretja zadeva: me zanima, kako otroke šele trpinčijo v jaslih in vrtcih, kjer zagotovo ne smejo in morejo spat ravno takrat in tam kjer se jim sprdne.
Ti bom odgovoril še po Alterjevsko oz. tako kot bi razmišljal običajen metriæ: če se moja visokost ponoči ne bo kvalitetno naspala, bi lahko zjutraj izključno zaradi utrujenosti z avtom zletel s ceste, medtem ko bi sončke peljal v šolo. Skratka: NEVARNO JE.
hysterical-1.gif

smile-1.gif

aplauz.gif

V bistvu sem odgovarjal na strašno sebične odgovore OPju, ki prav kričijo! Če otrok ponoči ne spi, je nekaj narobe. Če je lačen - ni tako narobe. Če je žejen, je pa narobe. Pa če mu je pod odejico prevroče, je prav tako narobe. Pa tvoj (ali moj, njen, ...) spanec gor ali dol.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.713
9.481
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Vendarle en normalen starš.
cheer.gif

@ Jello : katastrofa! Od 5 let starega otroka pričakuješ, da bo razmišljal in deloval točno tako kot boš ti nekoč, ko boš star okoli 60 let
stupid-1.gif
. Da, jezik imaš oster, kilometrine pa nobene. Mislim da boš nekoč zelo presenečen v življenju.

@Kalbo - tebe imeti za fotra bi bilo pa neugodno. Zdi se mi, da jih še nimaš (otrok
grims-1.gif

Mam 3 otroke tko da si ga tule mal mimo pihnil.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.713
9.481
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ni cartanje. Ali je žejen, ali mu je prevroče (moderna sintetična posteljnina
crazy1.gif
), ... ali pa je bolan.
Največkrat mu je prevroče.

Če se pa samo pride malce tiškat in cartat, je pa treba vzeti za kompliment - ne bo dolgo, ko vaju tudi povohal ne bo več, tja od devetega leta starosti naprej
crazy1.gif
.

Prej boš dojel, da te otrok lohk tud šopa, bolje bo zate in za otroka.

I

Izbrisan uporabnik #9334

A kar tri si naredil, pa nisi v stanju ločiti, kdaj bi se otrok crkljal ali kdaj mu v resnici kaj manjka?
smile-1.gif

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.713
9.481
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
A kar tri si naredil, pa nisi v stanju ločiti, kdaj bi se otrok crkljal ali kdaj mu v resnici kaj manjka?
smile-1.gif
Po tankem ledu hodiš z zaj.ebavanjem, ker z otrok se mi pa ne boš norca delal.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.713
9.481
113
Da pa še resno. Mene met za fotra je dostikrat neugodno. Samo to je moja dolžnost kot foter. Če pa ti misliš, da je bit starš eno samo crkljanje, pol pa bog pomagej.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.713
9.481
113
Zezaš a? Glej nisem ti jest kriv, če maš razcartanega edinčka in moraš na kavču spat. A ni bla ena tema o moških copatah?

jello

Guru
22. sep 2008
10.156
3.880
113
Jaz tudi še čakam na pameten odgovor kako v praksi ponoči poservisirat tri otroke, ki "potrebujejo crkljanje". Seveda tako, da smo zjutraj potem vsi tiptop naspani in pripravljeni za službo, vrtec, šolo in ostale dnevne aktivnosti. In da si hkrati ne zaslužim prijave na CSD zaradi zanemarjanja otrok.

Nepismeni (starši sončkov, ki popuščanje izsiljevanju enačite z ljubeznijo do otrok, vzpostavljanje reda in pravil pa z nasiljem in zanemarjanjem) prosim obvoz.

jello

Guru
22. sep 2008
10.156
3.880
113
Ti odgovarjam ker je letelo tudi direktno name. Glede kilometrine, tako kot pri kalbotu bolj nebi mogel falit. Pri nas zaenkrat (in nič ne kaže da bi se to kmalu spremenilo) še jaz odločam kaj bomo in predvsem česa ne bomo počeli ponoči. Glede ostalega, očitaš mi nekaj ravno nasprotnega kot sem jaz trdil, tako da se pomoje sicer strinjaš z mano, samo razumeš bolj malo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.713
9.481
113
In kaj bi ti rad? Če bi znal brat bi ti blo več stvari jasnih, tko si pa preslikal stvar nase in špilaš užaljeno babnico, da ne uporabim besede na p.

Nazadnje urejeno:

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd

Od petka pa do danes zjutraj je vsako noč prišla k nama, pa sem vstal, jo pospremil nazaj v njeno sobo in posteljo in je zaspala nazaj. Za vikend pa je prišla ob 5.30 k nama-(to je čas ko čez teden vstajamo in gremo v vrtec) in smo še malo poležali in se pocartali.
Bomo videli kaj bo sedaj, ko bo spet polna luna in kako bo potem naprej.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.713
9.481
113
Citat:
Uporabnik kapadimul pravi:

Od petka pa do danes zjutraj je vsako noč prišla k nama, pa sem vstal, jo pospremil nazaj v njeno sobo in posteljo in je zaspala nazaj. Za vikend pa je prišla ob 5.30 k nama-(to je čas ko čez teden vstajamo in gremo v vrtec) in smo še malo poležali in se pocartali.

Moje izkušnje in jest res nisem hotel otrok v spalnici, po prebranem sodeč tudi tebi to ne paše. Kakor navadiš tako imaš, če v zakonski postelji ni možnosti spanja, otrok to hitro pokapira, še posebno petletnik. Takole sem spremljal dveinpol letnika nazaj v njegovo posteljo. Res je, da imaš ti malo drugačno situacijo zarad selitve, samo če se boš držal mej ki si jih postavil bo mala kmalu spala celo noč. Cartanje ob vikendih zjutraj ni spanje, da se razumemo še z nepismenimi.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.499
1.661
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
In kaj bi ti rad? Če bi znal brat bi ti blo več stvari jasnih, tko si pa preslikal stvar nase in špilaš užaljeno babnico, da ne uporabim besede na p.
Sorry, ampak ti si pa res en k.reten. Sam tolk, obrazložitve ne rabim pisat...
priden.gif

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.713
9.481
113
Sam enako mislim o tebi, tko da si obrazložitev res ne rabva pisat, čeprav ti jo po premisleku bom napisal. Človek napiše, da noče froca vsak dan v postelji, da ne spijo, ti začneš nabijat, da tvoj pa nobenga ne zbudi, in da ti je to v redu. Nihče ni rekel, da je karkoli narobe pri vas, sam ti si se vseeno počutil napadenega in si začel zaj.ebavat.

Nazadnje urejeno:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.713
9.481
113
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Jaz tudi še čakam na pameten odgovor kako v praksi ponoči poservisirat tri otroke, ki "potrebujejo crkljanje". Seveda tako, da smo zjutraj potem vsi tiptop naspani in pripravljeni za službo, vrtec, šolo in ostale dnevne aktivnosti. In da si hkrati ne zaslužim prijave na CSD zaradi zanemarjanja otrok.

Nepismeni (starši sončkov, ki popuščanje izsiljevanju enačite z ljubeznijo do otrok, vzpostavljanje reda in pravil pa z nasiljem in zanemarjanjem) prosim obvoz.
Odgovora ne boš dobil, ker je vloga očeta že zdavnaj pozabljena in se otrokom predvsem izpolnjuje želje na vzgojo se pa pozablja. Videno skozi vrtec, videvam to vsak dan v šoli, vsi pametni po roditeljskih, svojih mulcev pa ne znajo spravit v red. Dobil boš edino zaj.ebantski odgovor, da pa nebi delal toliko otrok, če jih ne znaš cartat. Jest svoje tri zaenkrat obvladam, kar za marikakega starša edinca ne morem rečt.

Nazadnje urejeno:

ptil

Pripravnik
11. jun 2012
364
15
18
Citat:
Uporabnik kapadimul pravi:

Saj se bo navadila. Premisli pa malo, kako bi ji "naredil" razliko med "noč je, moraš spat" in "5.30 je, lahko prideš k nama se crkljat". Dokler ne vstane in proba, ne ve. Pri nas uporabljamo neko otroško uro, ki spremeni prikazano sliko, ko je ura za vstat. Mali potem samo vrže uč na uro in ve, a naj se obrne na drug bok in spi naprej, al pa lahko prileti crkljat se.