I
Izbrisan uporabnik #9334
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Prva stvar, jaz tukaj nisem OP, druga, naši dve v večini spita vsaka v svoji postelji. Ko je posredi bolezen, vročina, ipd, to je druga stvar.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Otroci ponoči lazijo naokoli, ko jim nekaj manjka. Če si si ("z veseljem") vzel čas da si nagovoril njihovo mamo na sex in posledično razmnožitev, si še sedaj vzemi čas za raziskavo, kaj jih moti ponoči, da "lazijo" naokoli - ter motijo tvojo visokost ob zasluženem spanju.
Nekaj je že narobe, da ne spi. Otrok pač ni samo neka reč, da bi jo zataknil nekam in naj se sama s seboj ukvarja. Otrok ni tvoja last. Otrok ti je bil dan v varstvo in vzgojo, z reverzom - tega se je treba zavedati in to nadvse!
Tretja zadeva: me zanima, kako otroke šele trpinčijo v jaslih in vrtcih, kjer zagotovo ne smejo in morejo spat ravno takrat in tam kjer se jim sprdne.
Ti bom odgovoril še po Alterjevsko oz. tako kot bi razmišljal običajen metriæ: če se moja visokost ponoči ne bo kvalitetno naspala, bi lahko zjutraj izključno zaradi utrujenosti z avtom zletel s ceste, medtem ko bi sončke peljal v šolo. Skratka: NEVARNO JE.
V bistvu sem odgovarjal na strašno sebične odgovore OPju, ki prav kričijo! Če otrok ponoči ne spi, je nekaj narobe. Če je lačen - ni tako narobe. Če je žejen, je pa narobe. Pa če mu je pod odejico prevroče, je prav tako narobe. Pa tvoj (ali moj, njen, ...) spanec gor ali dol.