Se ti je kdaj nenamensko prižgala ? Sem enkrat malo testiral in sem prelepil kamero in telefon dal zraven monitorja. Kak teden sem to delal, pa nisem opazil, da bi se ta lučka prižgala. Se pa prižge, če uporabljam kakšno aplikacijo, ki rabi kamero. Za namene "vohunjenja" pa nisem opazil.Že kdo omenil zeleno lučko zgoraj desno poleg baterije, ki se prižiga na Samsungih?!
Prižge se, ko kakšna aplikacija uporablja kamero ali mikrofon. Saj se da dovoljenja aplikacij izklopit.Že kdo omenil zeleno lučko zgoraj desno poleg baterije, ki se prižiga na Samsungih?!
Sam večkrat preverjam tako, da na tel.tipkovnici vtipkam
*#21# in nato Pokliči.
Počakaš sekundo ali dve in dobiš na ekranu obvestilo, če je ali če ni posredovan govor preko operaterja.
Sicer pa paziti je treba kaj se pogovarjamo, kaj in kam po netu klikamo, kako imamo urejene nastavitve v telefonu za razne aplikacije. Po posodobitvah je pametno pregledati dana dovoljenja vse tistim apk. itd, itd.
Če koga vse to moti naj uporablja običajni mobilec.
Če si se pred kontejnerjem malo pomenil sam s seboj, je velika verjetnost da ti prisluškujejoTo je pa že toomuch...
včeraj vržem nekaj v smeti (velik, odprt kontejner) in vidim nekaj podobnega pištoli. Najprej pomislisl na paintball... Primem v roke, že rja napada, vržem nazaj, pozabim...
danes odprem alter, evo reklama o točno taki pištoli za peskanje
Poglej priponko 82640
Potem imajo pa veliko podatkov za sprocesiratČe si se pred kontejnerjem malo pomenil sam s seboj, je velika verjetnost da ti prisluškujejo