Čak mal, zgodba še ni zaključena ... mogoče bo pa tole na koncu le reklama za dash kamere?Ce bi imel dash camero bi jo imel precej bolj v šahu
Čak mal, zgodba še ni zaključena ... mogoče bo pa tole na koncu le reklama za dash kamere?Ce bi imel dash camero bi jo imel precej bolj v šahu
Ali je bila pa skrita kamera?Čak mal, zgodba še ni zaključena ... mogoče bo pa tole na koncu le reklama za dash kamere?
Priče se lahko pojavijo...Če bi bile priče (s katerekoli strani), ne bi bil v situaciji kjer je moja beseda proti njeni...
Saj je rekel, da ima njene podatke, da je nekaj slikal. Torej je do izmenjave podatkov prišlo ... in ima zato tudi dokaze.Hja... Kaj pa če ona prijavi, da se ji je en v rit zaletel in potem odpeljal?
Komu bodo verjeti? a njej, ki bo trdila, da se je počasi peljala in je en od zadaj priletel v njo ali njemu, ki pravi, da je stal in da se je teta pripeljala vzvratno? Kaj je bolj logičen in pogostejši scenarij?
Je fajn imeti eno pričo za vsak slučaj...
...kar še nič ne pomeni. So samo neke slike in neki podatki. Torej...v najboljšem primeru vemo, da se je nesreča zgodila, ne pa, kdo je krivecSaj je rekel, da ima njene podatke, da je nekaj slikal. Torej je do izmenjave podatkov prišlo ... in ima zato tudi dokaze.
ko mi je znanec razlagal in kazal kako mu je 2x rešila rit, še posebno ko je bil v tujini... sem še isti dan šel naročit svojo. Sem preveč na cesti in če mi enkrat reši rit se je več kot izplačala. Drugi mi je kazal kako ga je tovornjak zapel, ko je rinil v rikverc...Čak mal, zgodba še ni zaključena ... mogoče bo pa tole na koncu le reklama za dash kamere?
Ne rabiš, počakaj da še cene malo padejo. Praktično je itak cela Slovenija pod kamerami.Nič grem Teslo kupit, ta je cela v kamerah.
Sano nihce ti ni dolžan dati posnetka. Ajd, ce so zrtve, hude poškodbe porem bo policija dobila posnetek, za razbit "spegu" na parkingu pa ne bo nihce brskal za posnetki kamerNe rabiš, počakaj da še cene malo padejo. Praktično je itak cela Slovenija pod kamerami.
Dovolj je evropsko porocilo kjer po zrocitelj priznava da je kriv in je tam tudi njegov podpisPa še to lahko izpodbija. Zato je vedno potreben policijski zapisnik.
Kje v poročilu pa imaš tole? Na evropskem poročilu ni priznanja krivde, je samo subjektivno poročilo. To da pod opombe vpišeš kriv sem, tadrugi napiše pa kriv je, pa se vsak podpiše je en k.... vredno.Dovolj je evropsko porocilo kjer po zrocitelj priznava da je kriv in je tam tudi njegov podpis
Vsa evropska porocila do sedaj sem v opisu dogodka dodal voznik vozila A ali B prinava krivdo za nesreco in nikoli imel tezave z naknadnimi dopisi zavarovalnice, ki v primeru da ni jasno kdo je kriv poziva udelezence po opisu dogodkaEU poročilo ni še priznanje krivde. Samo "posnetek" dejanskega stanja na terenu.
... te podatke (super je če se ve kdo je voznik, katero je vozilo [registracija] in številko AO police ter pri kateri zavarovalnici je polica). Potem greš na stran zavarovalnice in podaš prijavo škode ...
Ravno zato ker evropsko porocilo jemljes tako kot ga imas tezave, ce bi ga napisal tako kot ti govorim, bi imel manj tezav oz bi zavarovalnica sledila napisanemuKje v poročilu pa imaš tole? Na evropskem poročilu ni priznanja krivde, je samo subjektivno poročilo. To da pod opombe vpišeš kriv sem, tadrugi napiše pa kriv je, pa se vsak podpiše je en k.... vredno.
Pa tudi glede izpolnjevanja poročila tega že dolgo ni več oz. sploh nikoli ni bilo zahtevano, vem za več primerov ko je je izgubljalo čas z poročilom na koncu pa je itak zavarovalnica rešila po svoje. Pa tudi obveznost evropskega poročila je samo na papirju. V praksi zavarovalnica nič od tega ne rabi, oškodovanec mora sprožit zahtevek, to je vse kar šteje. Potem pa zavarovalnica odloča koga bo vpletla ali pač ne bo.
Včasih so bili "kupončki", danes so listi s podatki o AO zavarovanju .. kar rabi oškodovanec je da dobi te podatke (super je če se ve kdo je voznik, katero je vozilo [registracija] in številko AO police ter pri kateri zavarovalnici je polica). Potem greš na stran zavarovalnice in podaš prijavo škode, triglav ima recimo lep dinamičen formular ki te vodi skozi postopek in vanj vpišeš čimveč, na koncu te pa obvestijo kako je rešeno oz. če ni kaj še rabijo.
Ravno zato ker evropsko porocilo jemljes tako kot ga imas tezave, ce bi ga napisal tako kot ti govorim, bi imel manj tezav oz bi zavarovalnica sledila napisanemu