opel

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ne, neuporaben voz zame. Tudi 3 in 5ka v touring izvedbi. Iz popolnoma praktičnih razlogov. Ne da ga ne bi imel, funferja, namreč...

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.550
927
113
Garancija res da velja pri vseh pooblaščenih servisih, ampak po mojih izkušnjah se vseeno pozna razlika, a ti kupiš in potem servisiraš avto pri isti avtohiši ali pa kupiš avto v avtohiši, kjer si ga dobil najugodneje, pa ga potem servisiraš drugje (in tam potem odnos ni takšen kot bi si želel).

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Hanzi, poznaš me...
evil.gif

Drugače pa, sem imel na vikend testu 520d Xdrive touring, naloudanega za 77k (pa še ni imel bistvenih varnostnih dodatkov). Pa sem moral fajn čarat in improvizirat, da se nas je vseh 5 odpeljalo na malo daljši izlet. Kar je no-go za vsakdanjo rabo. ČEprav je bila najstarejša čisto navdušena nad avtom...
Pa še to... za hišo, v novem naselju (pravimo tudi BMW strasse, ker so sami BMWji) sem imel za tisti vikend, ironično, najboljšega bavarca... Sosedje so imeli veliko za govort.

Pa dost off-a.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Izogibaj sem Trobca na dolgem mostu. Prodajalec bi ti rit lizal, samo da bi kaj prodal, ko pa enkrat kupiš te pa tudi pogledal ne bo nihče več. Servis je čista katastrofa! Če bi vodilni pri Oplu poznali njihov sistem, dvomim, da bi jim še pustili biti pooblaščenec.
Z AH Moste zaenkrat nimam slabih izkušenj, pa še en od aktvnih forumašev je tam zaposlen.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Garancija res da velja pri vseh pooblaščenih servisih, ampak po mojih izkušnjah se vseeno pozna razlika, a ti kupiš in potem servisiraš avto pri isti avtohiši ali pa kupiš avto v avtohiši, kjer si ga dobil najugodneje, pa ga potem servisiraš drugje (in tam potem odnos ni takšen kot bi si želel).

To velja pri kakšnih manjših avtohišah,kjer je lastnik prodajalec in sprejemnik v eni osebi,in je potem užaljen,ker ga nisi kupil pri njemu,zato si potem drugorazredna stranka,ko ga pripelješ tja na servis...pri večjih avtohišah pa se to praktično ne dogaja.
Fotr servisira Ceeda na Leskoškovi,pa so se sprejemniki tam vedno potrudili,nikoli ni imel občutka,da bi ga na servisu slabo obravnavali,ker ga ni kupil pri njih...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
To je profesionalen odnos... Ob nakupu je prihodek samo enkraten, če je stranka s servisom zadovoljna pa je lahko prihodek dalj časa...
wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.702
113
pri taščici
ksz.
Ampak težko se je najbrž potruditi da si ob nakupu in kasneje na servisu najbolj ugoden. Alter pa ima navado da maha z ugodnejšmi ponudbami za vsako malenkost, (pa če tudi nima ugodnejše ponudbe)
Dokler bi bil razlike % ali malo več, bi izbral tam, kjer so bolje zapisani za servisna popravila in morebitni škode... oziroma kjer imam kakšno vezo, ki ne bo za vsako vprašanje odpirala delovnega naloga.(ki sicer zahteva minutoali dve dela)

Nazadnje urejeno:

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.550
927
113
No, ko ravno omenjate Trobca - ta mi je za čas garancijskega popravila želel računati nadomestni avto 30€ za en dan uporabe, ker pač avto ni bil kupljen pri njih (kupljen je bil na drugem koncu Slovenije, ker so ga pač samo tam imeli - no, bil je najboljši približek tistemu, kar sem želel), če bi bil pa pri njih kupljen, bi bil pa gratis. Sicer je pa trobec le še pooblaščen serviser oplov, prodaje pa uradno nima več.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.717
113
kakšno kompliciranje, na sersvis ga itak voziš kam češ, magari v AT. Nima veze kje ga kupiš.

ambroz

Pripravnik
27. apr 2010
116
0
16
Z AC Trobec sem bil zadovoljen. Tako s prodajo, kot s servisem.

Disclaimer: nimam nikakršne sorodstvene ali poslovne povezave z njimi. Tudi nisem prejel provizij, podkupnin ali drugih materialnih koristi.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Prid k men na coffi na kio, boš dobu še sok zravn, pa kero bova rekla, tud če ti kia karavan ni všeč
smile-1.gif

Daj nehi s KIO. Ugodna cena potem pa doplačilo še za belo barvo. Kot da bi bikla KIA najmanj VW. Tista brezplačna modra pa je kot šprickit v modri izvedbi.
evil.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Ma ne govor... Kia da na izbiro barvo za cca.500e,pol pa te barve ni,probajo pa vsilt tisto ki jo majo na zalogi,ker kao prodajajo sam vozila na zalogi,po narocilu je pa treba cakat 150dni.... K na trznici.

sad

Guru
24. avg 2007
21.040
9.682
113
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Kdo vam je kriv, če si KIAe v beli barvi ne morete privoščit?
zmaga.gif
Sama zavist jih je ker si Kia lahko privošči, da računa belo barvo, uberwagen pa jo mora zastonj dajat.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Za info,sem spraseval po rjavi barvi,vendar na zalogi ni modela. Za vedezevanje pa klici danijeve zvezde.

Pohvale pa ah moste in ah vis, se znajo priblizati stranki in prisluhniti zeljam in potrebam.