Opazovanje dinamike vožnje do Dunaja in nazaj

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Mogoče pa je za mene, oz najudva, kvalitetno uporabljem čas na forumu. Zakaj pa bi moral biti kvalitetno porabljen čas le takrat, ko se kida gnoj?
Torej teb se mudi pisat na forum?
In kaj storiš zdaj, ker je na tvoji poti vsaj 10 gradbišč in moraš počasi peljat ali celo stat v koloni? A forum kaj trpi zarad tega?
Poba če nimaš časa vozit, pač ostani doma in po forumu čvekaj, ker je to pač zate kvalitetno porabljen čas!
Citat:
Ko bom, če bom, imel avto, kateri bo ob 220kmh enako varen, kot trenutna gajba pri 150kmh, pa se bom vozil tako hitro.
Poba čimprej si nabavi takšen avto in čimprej ubij z njim. Saj ti nimaš časa živet.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
Četudi bo na poti 30 gradbišč, se bom z 150kmh napram 130kmh pripeljal VEDNO hitreje. Bo pač trajala pot 5 ur, namesto 6. Prihranek vedno bo, get it? In to prihranek, ki me ne stane nič, pa tudi nič bolj nevarno ni. Edino, kar se lahko zgodi, da me vseče kak radar.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
In to prihranek, ki me ne stane nič, pa tudi nič bolj nevarno ni. Edino, kar se lahko zgodi, da me vseče kak radar.
Pa te res ne stane nič? A bo nalet na radar zastonj in boš kaj prihranil? To ti misliš, da hitrejša vožnja ni nič bolj nevarna. Otroci v vrtcu že vedo, da to še zdaleč ne drži.
Veš, življenje je tudi čas, ki ga prebiješ na poti. Ti pač nimaš časa živet, zato se čimprej ubij.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
Govorim o direktni "bremenitvi". Tega tu ni. Obstaja samo bremenitev zaradi nesrečnih okoliščin, če te kdaj pač zasači radar. A na AC so itak samo stacionarni, ko vsak ve, kje so, ter občasno še kakšni kangooji kje na odstavnem času, ampak to se vse lahko lepo opazi že prej. Provida pa se itak ne zajebava s takimi ki vozimo 150kmh.

PS, kolikšna je kazen za vožnjo 150kmh na AC?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Četudi bo na poti 30 gradbišč, se bom z 150kmh napram 130kmh pripeljal VEDNO hitreje. Bo pač trajala pot 5 ur, namesto 6. Prihranek vedno bo, get it? In to prihranek, ki me ne stane nič, pa tudi nič bolj nevarno ni. Edino, kar se lahko zgodi, da me vseče kak radar.
hysterical-1.gif

No, jaz tudi delam precej km dnevno (sicer hvala bogu ne toliko kot ti).
Moja teorija je naslednja: raje malce počasneje, pa vmes maile porihtam. Pa še neumnosti tukaj tipkam.
grin1.gif

Vse kar mi še manjka je aktivni tempomat. To bi bila pa čista zmaga
zmaga.gif
.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
Sem se en čas posluževal tudi tem opravilom, a je zadeva dokaj nevarna. Še posebaj, če bi med vožnjo po AC delal kaj takega. Drugo je, ko človek stoji v koloni in miruje.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Sem se en čas posluževal tudi tem opravilom, a je zadeva dokaj nevarna. Še posebaj, če bi med vožnjo po AC delal kaj takega. Drugo je, ko človek stoji v koloni in miruje.
Drži. Pri 160 km/h je kar nevarno, pri 130 km/h tudi. Pri nižjih hitrostih pa niti ne.
cheer.gif

Aja, pa ZASE sem ugotovil, da sem pri višjih hitrostih psihično bolj ''scuzan'', sploh ker non stop preklinjaš loleke, kateri ti skačejo ven in bremzaš na full, itd... Če je pa noč in prazna AC, potem pa res ni problema tudi 200+ udarit na določenih odsekih
cheer.gif
, ne pa popadel buldog.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Mene sploh ne zanima kolk je kazen. Zarad mene naj bo kolkar hoče. Pravzaprav bi morala bit čim višja. Z neupoštevanjem CPPja ti mene in ostale udeležence v prometu spravljaš v večji riziko kot bi me ob upoštevanju CPPja. Če se nisi sposoben držat reda, ki velja na cesti, ostani doma ali se vozi z avtobusom.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
Verjetno je med tednom tut kaos, kot pri nas. Samo v soboto je bilo res užitek se peljat. Za cesto sem pa tut rekel ja. Slaba površina. Kaj kdo ve koliko je kaj stara ta AC. Meni se zdi dosti.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
Ali pa se nehaš sekirat, itak je pri nas pravilo, da se po prehitevalnem času že kar redno pelje v koloni. Razen ponoči, takrat pa je užitek
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
1. če se ti mudi se ti mudi ane. Stardec ti ka si v grobu že skor maš itak preveč cajta se ti nkiamor ne mudi.
2. Nevarno je karkoli delat med vožnjo, bolj kot pa hitrost. Sovražim ljudi ki delajo neumne stvari med vožnjo namesto da bi gledal na cesto. Jaz vedno samo na cesto in okolico gledam saj med vožnjo za to ni čas. In taki kot ste vi povzorčite več nesreč kot pa hitrost, ste pasivni in nevarni udeleženci v prometu.
3. kazen je pomoje 250 eur (125 eur polovička)

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Stardec ti ka si v grobu že skor maš itak preveč cajta se ti nkiamor ne mudi.
A kje piše da lahko voziš hitreje, če se ti mudi?
Kakopak, ti si pa reševalec ali gasilec, al pa boš rodil da se ti mudi v porodnišnico. Mogoče si srčni bolnik, da moraš hitro v bolnišnico?
Drgač pa, če se ti kam mudi, pejd na WC. Pa prej se odpravi, da ne boš čas na cesti lovil.
Taki, ki se jim mudi na cesti, največ koljejo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Drži. Pri 160 km/h je kar nevarno, pri 130 km/h tudi. Pri nižjih hitrostih pa niti ne.
cheer.gif

kaj je kaj bolj nevarno, skoncentriran vozit 160 al vozit 100 pa po internetu brskat, pisat maile itd.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
100km pa po internetu brskat...kar s emene tiče

Drgač pa stardec kva pa če me ful srat prime pa si na AC nobenga počivališča kmal. Takrat se mi mudi in nebom vozu po predpisih

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
A hočeš povedat, da ti zato voziš več od omejitev in kršiš CPP, ker te skoz srat tišči?