Stardec koga bi ti raje srečal? Mlad dinamik, ko pelje po svojem pasu 10km/h nad omejitvijo. Al sebi podobnega stardeca, ki vozi 10km/h pod omejitvijo ampak poseka ovinek ter se ne zmeni zate, ki mu peljes nasproti. Sej ves da na vprasanje sledi odgovor in ne ponovno vprasanje.
Odgovor je preprost: mlad dinamik ali stardec po omejitvah. Spet bom lahko napisal, you did it again.
In tisto, da ti kr uleti na pas verjemi da se dogaja. A ti prides pes v službo. Roko na srce, sej lapaš tukaj v nedogled, spamer da ga ni para. Ampak to se dogaja. Zakaj je avto zavil ko sem bil 50m za njim in ne ko me je ze prej na pol kilometra videl? Ne ves odgovora, tako kot ga ne vem jaz. Bom pa ob prvi priliki, ko mi bo spet stardec prosto po prešernu vzel moj vozni pas, ki mi pripada na magistrani cesti, vprašal zakaj si ga je prilastil.
edit: pa se pohvala logaškim policistom. Končno so merili tudi čez dan. Bravo. Da jih vidim še med 12 in 14h, ko so šolarji bolj aktualni pa grejo v pravo smer. Po števcu 60 in brez problema.