Opazovanje dinamike vožnje do Dunaja in nazaj

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
problem so kljukci, ki se ti v domžalah vključijo z 90 direkt iz vključevalnega na prehitevalnega in pa kamionarji - ti so pa potem čisto svoje poglavje, ko prehitevajo naslednjih 5 kilometrov za njimi pa se nabirajo kolone
Taki ne obstajajo. Taki kljukci obstajajo samo v domišljiji in v glavah sledečih alter dinamikov.
Prvi se javi.......

I don't get it?
sprasujem se.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Jst ane.

Sm peljal vceri v Budimpesto in na AC v tujini stevec ni padu pod 170 in me ni noben iszsilil. To se odgaja samo v Sloveniji kjer so razni debili ki jih boli [censored] za ostale. Oni so glavni in jim je vseen c emormo mi bremzat in se umikat. To so ponavadi tudi ljudje ki radi izsiljujejo. Si rece "sej bo bremzal pa bi".

Drgac je pa to res edini prekrsek ki ga delam in to zavestno. drugace imam perfektn voznjo.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Verjetno si šel na Lendavo in potem v Budimpešto. Če bi šel čez Avstrijo bi te pri tej hitrosti hitro sneli s ceste, v očeh domorodcv pa bi bil pomilovanja vreden. Žal se ti in tebi podobni modeli ne zavedate, da če je pravilo se ga je potrebno držati, pa naj bo v tvojih očeh še tako neumno. V jugovojski so to zelo dobro naučili in takim modelom kot si ti to poglavje v odraščanju še kako manjka. Tam si dobil povelje in ni bila tvoja dolžnost da razmišlajš ali je poglavje smiselno ali ne pač pa samo kako ga boš izvedel. Stardec bi rekel da je bolje slab red kot pa nikakršen...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik vincent pravi:Glede nemških AC pa tole...povprečna debelina betona (asfalta) na nemški AC je 70 cm!
75 cm je debelina do planuma, vendar to vključuje tudi tamponski gramoz.
Pri nam pa je ta debelina običajno 65 cm. Pri Nemcih je sicer betona oz. asfalta več kot pri nam, ni pa tako velika razlika, kot večina misli. Je pa pri Nemcih širina voznih pasov na šestpasovnicah samo 3,5 m (razen skrajno desnega, ki je četrt metra širši), kar je toliko kot na prekmurski avtocesti.

Vidim, da se neki spoznaš. Morda veš zakaj se njihove ceste tako svetijo, kot bi v asfaltu bili nekakšni kristalčki- To sem opazil na skoraj celotni relaciji Frankfurt - Minhen.
Pa še to, obožujem njihove ceste, njihove neomejitve, kulturo vožnje, usklajenost,...sistem funkcionira, četudi imajo dvopasovnico brez odstavnega.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Stardec koga bi ti raje srečal? Mlad dinamik, ko pelje po svojem pasu 10km/h nad omejitvijo. Al sebi podobnega stardeca, ki vozi 10km/h pod omejitvijo ampak poseka ovinek ter se ne zmeni zate, ki mu peljes nasproti. Sej ves da na vprasanje sledi odgovor in ne ponovno vprasanje.
wink-1.gif
Odgovor je preprost: mlad dinamik ali stardec po omejitvah. Spet bom lahko napisal, you did it again.

In tisto, da ti kr uleti na pas verjemi da se dogaja. A ti prides pes v službo. Roko na srce, sej lapaš tukaj v nedogled, spamer da ga ni para. Ampak to se dogaja. Zakaj je avto zavil ko sem bil 50m za njim in ne ko me je ze prej na pol kilometra videl? Ne ves odgovora, tako kot ga ne vem jaz. Bom pa ob prvi priliki, ko mi bo spet stardec prosto po prešernu vzel moj vozni pas, ki mi pripada na magistrani cesti, vprašal zakaj si ga je prilastil.

edit: pa se pohvala logaškim policistom. Končno so merili tudi čez dan. Bravo. Da jih vidim še med 12 in 14h, ko so šolarji bolj aktualni pa grejo v pravo smer. Po števcu 60 in brez problema.

Nazadnje urejeno:

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
Zakaj mora vedno stardec vozit po drugem pasu?

Meni je bolj znana situacija, ko mlad dinamik vozi 30-50 čez omejitev in po nasprotnem pasu in se ne zmeni zame, ki vozim po svojem pasu.

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Ves kaj bi blo full dobrodošlo. Ena kamera v avtomobilčku pa bi vidu pol paciente kako je vse njihovo
frown-1.gif

Vem, sem že razmišljal o tem. Da bi posnel vse paciente - mlade, stare, moške, ženske, Romune, Italijane ... vse!

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:Vidim, da se neki spoznaš. Morda veš zakaj se njihove ceste tako svetijo, kot bi v asfaltu bili nekakšni kristalčki- To sem opazil na skoraj celotni relaciji Frankfurt - Minhen.
Jaz tega sicer nisem nikoli opazil, drugače pa je za to verjetno krivo, da uporabljajo kak drugačen granit za obrabno plast (nekateri graniti namreč dobro odbijajo svetlobo).