V soboto smo se podali na en izlet na Dunaj do Blaue Lagune. To je tisto naselje, ki imajo postavlejne hiše za ogled. Na Winer schnizel nismo šli, ker smo bli siti od sendvičev
). Na Dunaj smo prispeli 10.15. Peljal sem se po omejitvah gor. Do Šentilja sem bil pravi problematik ali stardec na voznem pasu. Prehiteval so me na skoraj vsi. Mali kamioni, stare škatle od R5,... V Avstriji se je promed razrečil, ker je tam en pas več. Peljal sem se po omejitvah in me je tm pa tm kdo prehitel in tam pa tam sem koga prehitel. Na dveh mestih je bilo delo na cesti, promet je potekal po omejitvah ali 10 km/h več. Tle se splača omenit, da je vozna površina dost slabša kot v pri nas.
Povratek je bil pozno popoldne. Pred Dunajem je bilo kr nekaj prometa, čeprov so 4-je pasi. Vozil opet po omejitvah. Kot dopoldne tudi popoldne prehitel kak avto in bil tm pa tm prehiten. Policijo sem videl, ki je enga reveža začopatila na AC. To je bil edini policaj na celi poti, ki sem ga videl. No sej je bil civilni Ford mondeo, sive barve. Karavan
. Aje kaj takega bilo na štajerskem v soboto al je to stalna praska pri nas na AC. Ker jo zadnje čase bl mal uporabljam. Mal me je zmotil to, da sem skor edini na tistih kilometrih naše AC in kamionarji, ki sem se držal omejitev. A se nam res tolko mudi, al imamo premale kazni. Pri nas, mimo zapore smo se peljali 30+ nad omejitvijo. Pa kaj nam je treba tega. Smo slovenci res en zafustriran patriocki narod, ki se mu ne da nič dopovedat. Resno si želim, da se mal umirimo.
Povratek je bil pozno popoldne. Pred Dunajem je bilo kr nekaj prometa, čeprov so 4-je pasi. Vozil opet po omejitvah. Kot dopoldne tudi popoldne prehitel kak avto in bil tm pa tm prehiten. Policijo sem videl, ki je enga reveža začopatila na AC. To je bil edini policaj na celi poti, ki sem ga videl. No sej je bil civilni Ford mondeo, sive barve. Karavan