Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
ok bil je cilinder za nožno zavoro (tak nekak je rekel) ki je močno štekal on je vzel narazen razpishal in namazal ter mi rekel da sedaj deluje kot nov če pa se bo težava čez čas ponovila bo treba neke 2 novi gumici kupit.
Škoda, ker ti mehanik teh dveh gumic (domnevam tesnil) zamenjal že sedaj. Zanemarljiv strošek v primerjavi z delom, ki ga boš moral mehaniku ponovno plačati.
Citat: Uporabnik vaginko pravi:
ok bil je cilinder za nožno zavoro (tak nekak je rekel) ki je močno štekal on je vzel narazen razpishal in namazal ter mi rekel da sedaj deluje kot nov če pa se bo težava čez čas ponovila bo treba neke 2 novi gumici kupit.
No sam da je poštimano, si mel kr srečo, sm mel podobno pizdr na katri, samo mi je ob prvi vožnji ko je ročna štekala olje zavrel in pedal od bremze dol padu
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.