Od kdaj naprej te provida začne kaznovat?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
TALE pa ni prilagodil svoje hitrosti razmeram na cesti
grin1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Moja izkušnja z provido..... ustavili so me na gorenjski avtocesti na odstavnem pasu, vozil sem cca 160-150... U glaavnem pol. vozilo me prehiti, stop policija ustavimo na odstavnem pasu... možakar v modrem pristopi do mene odprem šajbo in dam dokumente... pri pregledovanju dokumentov je ena stara bavarija 3 serije prpizdu po desnem pasu, tko bliz mojih vrat, da sem še jest k sem sedel v avtu zamižal, policist mi pa je skor špegu odtrgal (pomoje se je usral, vsaj jest se bi), brez besed mi je fuknu z ihto dokumente v avto, tko da sem jih po tleh pobiral, teku v svoj avto in speljal....

u bistvu sem bil še hepi, da nisem kazen dobu.......

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Moja izkušnja z provido..... ustavili so me na gorenjski avtocesti na odstavnem pasu, vozil sem cca 160-150... U glaavnem pol. vozilo me prehiti, stop policija ustavimo na odstavnem pasu... možakar v modrem pristopi do mene odprem šajbo in dam dokumente... pri pregledovanju dokumentov je ena stara bavarija 3 serije prpizdu po desnem pasu, tko bliz mojih vrat, da sem še jest k sem sedel v avtu zamižal, policist mi pa je skor špegu odtrgal (pomoje se je usral, vsaj jest se bi), brez besed mi je fuknu z ihto dokumente v avto, tko da sem jih po tleh pobiral, teku v svoj avto in speljal....

u bistvu sem bil še hepi, da nisem kazen dobu.......
To pa ne verjamemo, da te je policaj ustavil na odstavnem pasu, saj je to nevarno, (in kaznivo) policaj pa ne sme ustavljat tako da povzroča nevarnosti.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
verjameš ali ne.... in tudi vidu sem da so jih preverjali na odstavnem pasu, da na obvoznici okol LJ ne govorim

Wuulf

Zelenc'
29. nov 2009
3
0
1
Aha.

Potem je bil to nek drug lokalni šumaher. Upam samo, da se on nima navade hvaliti po spletnih forumih s svojimi vozniškimi spretnostmi.