Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Tebi je to fajn (pri škodi), meni pa mimo. Prižgi ločeno le prednje ali le zadnje meglenke (prvo rabiš recimo, če voziš prvi v koloni, da naprej vidiš, unega za tabo pa ne slepiš, drugo v obratnem položaju, ko voziš zadnji v koloni). Pri škodi ne gre?
Ne gre. Imaš pa prav...
Citat:
Uporabnik slr pravi:
Kakšna je npr. konkretna razlika med octavio in passatom oz. med vw, škodo in audijem? Ali pa med octavio in a4 oba v osnovni opremi in oba z vso opremo? Kaj konkretno je v audiju boljše, da je vreden razlike v ceni (materiali, izdelava, zvočna izolacija, občutek v vožnji)? Ali pa npr. če primerjaš seat ibizo, škodo fabio, wv polo? Kaj je v vw boljše da je npr. 1000 eur dražji že v osnovi?
Razlika? Poleg tega, da ne moreš Octavie primerjat s Pasataom in A4. Dizajn, kvaliteta izdelave in materiali ter možnost izbire naprednih igračk in najnovejše tehnike (motorji, menjalniki, itd.). Škoda to dobi bistveno kasneje. Recimo radarskega tempomata še vedno ne moreš pri nobeni Škodi naročit. Predvidevam, da bo prišel v faceliftanega Superba.
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Jao mtl, Malecki te bo pomrl, ko prebere, da Forda pluvaš...
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Po prebranem si verjetno vozil novo fiesto?
Ne, govorim o novem Mondeu pred faceliftom.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Tukaj te moram popravit:
Citat:
Ampak zaradi zgornjih razlogov bo pač nekdo kupil prestižnega ''siromaka'', drugi pa full loaded brezveznjaka.
Citat:
Ampak zaradi zgornjih razlogov bo pač nekdo kupil prestižnega ''siromaka'', drugi pa full loaded ne-nemca.
Žal se ne strinjam. Recimo Ford, Opel in tudi VW so daleč od prestiža (no, morda je pri nas in še malo bolj na Balkan je drugače
).
Po drugi strani imaš pa indijskega Jag-a in japonske Infinity ter Lexus... Vsaj kolikor vem niso nemški.
Citat:
Uporabnik KAALman pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
meni je pa to glih všeč, vsi si mislijo glej siromaka v škodi, jaz se pa prav fajn peljem
S tem ni nič narobe. Dokler ne širiš bedarij v smislu, imam A4 za pol denarja.
kakšna natančno je razlika pri 1.8 TSI DSG motorju in menjalniku med škodljivcem in olimpijcem?
zunanjost in obdelava mi je jasna, in jo sam vidim
ni neke bistvene razlike... je pa v olimpijcu malce boljša
Ni fajn jemat zadeve ven iz konteksta. Če že copy/paštaš potem daj vse:
S tem se tolažijo ''bedasti'' lastniki Škode, ki so kao kupili A4, pa plačali pol manj . Pa ni tako, razlika med Audijem in Škodo je očitna, pa čeprav imata 3/4 zadev enakih. Lahko govorim iz prve roke.
Sicer pa ima Audi tudi skoraj vedno prej na voljo najnovejše verzije motorjev in menjalnikov, Škoda to dobi z zamudo (kar ni vedno slabo, ker se kakšne napake vmes že odpravijo).