Citat:
Uporabnik goran1111 pravi:
V trgovinah Tuš je pa v mojih 10 najljubših 5€ vrednost -50%. Torej stane 2,50€...
Tega pa ne najdem v mojih 10 akciji...
Citat:
V trgovinah Tuš je pa v mojih 10 najljubših 5€ vrednost -50%. Torej stane 2,50€...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Tega pa ne najdem v mojih 10 akciji...
Citat:
Uporabnik Dr_S pravi:
http://www.tus.si/catalogue/tus-trgovine-in-fransize-mojih-10-07-04-15#22
Prejšnje vprašanje: ne, se ne šteje. Polniti je potrebno "direktno" z vrednostnico za 10€
Citat:
Uporabnik pino pravi:
Se mi zdi, da bo Telemach kaj hitro postal neugoden za veliko njihovih (tusmobil) naročnikov. Na žalost.
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Upam, da tudi na Kozjanskem kmalu nadgradijo na UMTS, da bodo dobili 3G pred 4G v LJ.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Upam, da tudi na Kozjanskem kmalu nadgradijo na UMTS, da bodo dobili 3G pred 4G v LJ.
Kolikor gledam zemljevid so čisto vsi oddajniki tam UMTS 900, edino v Mestinju je še brez.
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Kolikor gledam zemljevid so čisto vsi oddajniki tam UMTS 900, edino v Mestinju je še brez.
Bodo vse nadgradili na umts900, ker bo drugo leto vse še laufalo čez 3G, tak da bodo prej ali slej poskrbeli tudi za Kozjansko.