Sicer ne vem kaj to pomeni, ampak tukaj se golobi sporočila nosijo. Od kar imajo posterji belo stavko , se teh ni vsak delovnik, kaj šele da bi imeli telefon, gsm....Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
AKOS tudi ne dovoljuje posodobitev relejnih linkov več kot 1x letno.
Povej mi iz katerega kraja si pa se bom pozanimal za možnost T-2 ac wlan.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Mater da bom res spisal mejl na akos.
Od operaterjev me itak noben ne jemlje resno.
Zato ker smo brez fiksnih linij, brez 2G, 3G in 4G. Na prostem si sicer dosegljiv dobiš tudi 4G (se najdejo tudi območja ko nisi dosegljiv, tudi na regionalni cesti, da ne pišem o lokalni državni cesti, kjer si 2km brez mobilnega signala)) ko se enkrat spraviš v objekt si pa nedosegljiv.
In ko sem malo bolje pogledal, ta okoliš ni označen. Očitno imamo v evidencah vse.
Ko bo,me prosim obvesti. Ker sem trenutno na Telekomu, v kraju imamo "samo" Telekom centralo, gsm oddajnike so pa operaterji postavili tako da ne vidimo nobenega se mi zdi.Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Pri TS bo kmalu na voljo tudi VoWifi, kjer bodo pa tudi težave takih sivin odpravljene.
Vse najboljše najprejCitat:
Uporabnik atepej pravi:
Kako daleč si pa od centrale
Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
Gre app moj simobil v "maloro" ?
Baje se ureja tudi to, več ti pa ne smem povedat niti na ZS.Citat:
Uporabnik Ted pravi:
BRO dostop kot ga uporablja T-2 za IPTV uporablja hls protokol. Enak protokol se uporablja pri D3GO, Mobii, TvinTV ipd. TV rešitvah. Kot vem T-2 (in ostali operaterji) na LLU dostopu uporablja ločene vlane za različne tipe prometa kar je klasika v omrežjih. Na bro dostopu pa gre za operaterja za nizkocenovno bljižnico s hls-om, uporabnik deli pasovno širino in vlan za internet in TV. Kaj to lahko pomeni za uporabniško izkušnjo?
A1 ima tudi na WS zakupljenih (TS) kapacitetah ločene vlane po storitvah. Operaterja to seveda stane več kot najem ločenih vlanov.
Če sem se kje zmotil pa me prosim popravi. Hls protokol je čist ok zadeva, ni pa primerljiv z ločenim vlanom za IPTV.