Na kateri Telekom mail jim pises te dopise za popust?Pri Telekomu dejansko, če lepo prosiš ti odobrijo izredni popust na naročnino. Jaz dobim recimo 20€ popusta mesečno, moram pa vsako leto posebej zaprositi za ta popustna
Na kateri Telekom mail jim pises te dopise za popust?Pri Telekomu dejansko, če lepo prosiš ti odobrijo izredni popust na naročnino. Jaz dobim recimo 20€ popusta mesečno, moram pa vsako leto posebej zaprositi za ta popustna
To velja samo ce si poslovna stranka potem?
Jaz njim pišem, ker sem poslovna stranka.To velja samo ce si poslovna stranka potem?
A lahko link? Res me zanima kje sem spregledal to reklamo. ThxVrednostnice 10+10 tokrat na Telekomu Poglej priponko 94627
Tudi sam je ne najdem več, zgleda da je že konec z akcijo.A lahko link? Res me zanima kje sem spregledal to reklamo. Thx
Danes v Kranju na Telekom centru smo dobili vrednotnice 10+10, sem ravno vnesel in je bonus prikazan.Tudi sam je ne najdem več, zgleda da je že konec z akcijo.
kaj ima veze tu s "fer"?Eno resno vprašanje. Koliko se ti zdi vredno plačevati za en mesec praktično neomejene uporabe mobilnih storitev? Koliko pa se ti zdi vredno plačevati za dostop do interneta in TV storitev? Če bi sam postavljal ceno. Kok bi bila fer cena?
V Sloveniji imamo že tko srečo, da imamo tako nizke cene za telco storitve. Poglejte mal cene v avstriji, nemčiji, italiji, Hrvaškem....
Fer??? Kaj to sploh je? Ti nonstop visiš na telefonu, pregledaš vse serije itd., tvoj sosed pa ima telefon, da ga otroci enkrat na teden pokličejo, pa mal gleda vrtnarsko oddajo. Operater ima pa za vaju enak cenik.Eno resno vprašanje. Koliko se ti zdi vredno plačevati za en mesec praktično neomejene uporabe mobilnih storitev? Koliko pa se ti zdi vredno plačevati za dostop do interneta in TV storitev? Če bi sam postavljal ceno. Kok bi bila fer cena?
V Sloveniji imamo že tko srečo, da imamo tako nizke cene za telco storitve. Poglejte mal cene v avstriji, nemčiji, italiji, Hrvaškem....
Tole so kar hude cene, se strinjam.Heh, ker mi je potekla pogodba in nimajo več istih paketov kot takrat, bo zdaj za očitno plačat še malenkost več (skoraj 114 eur):
Poglej priponko 94923
Zato se mi res ne smilijo toti Telekomovci..
Heh, ker mi je potekla pogodba in nimajo več istih paketov kot takrat, bo zdaj za očitno plačat še malenkost več (skoraj 114 eur):
Poglej priponko 94923
Zato se mi res ne smilijo toti Telekomovci..