Sem ugotovil:
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
No, širša okolica Mestinja, Pristave,... v začetku tedna še ni imela 3G. Sv. Ema še ni bila nadgrajena. Na vzpetinah je vleklo Boč, Ponikvo.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Sem napisal, da so čisto vsi razen tega nadgrajeni, samo ne potem pisat, da Kozjansko niti 3G nima![]()
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Sem ugotovil:
RM15-XXXXXX
RM14-XXXXXXX
Številka računa za leto 2014 je 7 mestna številka, medtem ko je za leto 2015 (še) 6 mestna številka.
Sistem dovoli vpis računa s 7 mestno cifro: RMXX-XXXXXXX. Torej je trenutno mogoč le vpis računov iz leta 2014.
Citat:
Uporabnik lithium pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Sem napisal, da so čisto vsi razen tega nadgrajeni, samo ne potem pisat, da Kozjansko niti 3G nima![]()
Med Podčetrtkom in Olimjem pa še 2G neuporaben. Signal iz Kozjega ali Bistrice ob Sotli. Halo?!
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Sem bil par dni nazaj v Leskovcu in mimo Ljubečne pa je signal bil v redu. Res pa nisem testiral 3G.
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Sem bil par dni nazaj v Leskovcu in mimo Ljubečne pa je signal bil v redu. Res pa nisem testiral 3G.
Sej signal je vredu ( vse črtice), ampak ko pa greš na internet, pa ti nekaj trenutkov kaže H+, pol pa že prideš na Edge, oz. me preklaplja med 3 baznimi (to dela samo takrat, ko sem na internetu). Med klici ni problemov.
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Se da na predplačniški TM simki porabiti denar za kaj uporabnega ?