Za to dvoje mi je popolnoma vseeno.Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
D3GO in Unifi je možen samo na paketih Več.
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
OK sem naivno mislil, da komu naredim uslugo pa očitno iz tega kruha ne bo drobtin.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Itak, ampak v prosti prodaji skeširat 900€ za novega ajfona je vseeno drugače, kot vsak mesec 30 za 2 leti.
Citat:
Uporabnik Uporabna_Stran pravi:
Čaki no, ne smeš mu zameriti, Telemach je trenutno pri 90% LTE pokritosti Slo prebivalstva, on je lahko v tistih 10% (tudi jaz sem)
Pokritost prebivalstva z gsm je 99,30%, z umtsom pa 99,35%. Prva dva imata gsm 99,7 in 99,6%.Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Čaki no, ne smeš mu zameriti, Telemach je trenutno pri 90% LTE pokritosti Slo prebivalstva, on je lahko v tistih 10% (tudi jaz sem)
Lubi bog ne tako nakladat.
Še GSM 2G pokritost niti slučajno nimajo 90%.
Že 5-10 km zračne linije iz Lj, ti najdem ogromna področja brez njihovega 2G omrežja....
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
OK sem naivno mislil, da komu naredim uslugo pa očitno iz tega kruha ne bo drobtin.
Časi, da boš na telefonu zaslužil 100€ so mimo. V zadnjih letih se je prodajalo aneks +40€, pa še to ni šlo z lahkoto. Jaz sem ti ponudil +50€, po mojem mnenju je to korektna ponudba.
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Itak, ampak v prosti prodaji skeširat 900€ za novega ajfona je vseeno drugače, kot vsak mesec 30 za 2 leti.
Noben normalen ne prvega ne drugega ne bi naredil.
Sploh, ker ravnotako s Kitajske dobiš boljše telefone že za 200 evrov.
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Pri meni kaže za vse pakete za nekaj telefonov enako ceno. Nisem pa pogledal vseh. Samo za mojega, ki sem ga vzel 1. dan (Huawei P 8 Lite), so bile takrat v različnih paketih različne cene. Danes stane v vseh paketih enako (glede na internetno stran).
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Pokritost prebivalstva z gsm je 99,30%, z umtsom pa 99,35%. Prva dva imata gsm 99,7 in 99,6%.Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Lubi bog ne tako nakladat.
Še GSM 2G pokritost niti slučajno nimajo 90%.
Že 5-10 km zračne linije iz Lj, ti najdem ogromna področja brez njihovega 2G omrežja....
Pokritost ozemlja je med 80 in 85%. Prva dva imata okrog 85%.
Sam uporabljam omrežje že od leta 2007 in teh težav nimam. Sam imam že od leta 2010 telefon na Tušmobil/Telemach only omrežje.Citat:
Uporabnik fikus pravi:
To, da imaš minuto švoh signal potem pa še to ne, zame ni pokritost.
Citat:
Uporabnik Dare1 pravi:
Očitno so težave! Danes sem klical punco 5x, od tega je imela samo 1x zabeležen klic 12.07 - takrat je meni zvonilo, a po ene 30s reklo, da številka ni dosegljiva.