Niti pod razno se ne morem navaditi na te cegle, en teden sem se mučil s 5,5 inčnim Mlaisom M7, komaj sem čakal, da pride desetletna nečakinja, da ji ga podarim, ker hoče velik ekran zaradi FB, pokemonov in podobnih neumnosti.
Kakšnih 14 dni sem se mučil s prenašanjem 5 inčnega Huawei P8, vsak dan bolj sem bil živčen.
Na kraj pameti mi ne pade, da bom konec leta 2016 hodil naokoli z mini nahrbtnikom zaradi enega brezveznega telefona
Telefon rabim za telefoniranje, SMSe, MMSe, slikanje čimlepših slik, luč, GPS najbolje Garmin zaradi TOPO karte, pa na hitro prek interneta pogledam vreme, morda preberem pošto, kakšne novice, si kaj zapišem, grem morda kakšno pasjanso pajek z eno roko....
Na telefonu TV ne gledam, Youtuba tudi ne, igric ne igram, slik in posnetkov ne urejam na telefonu ampak na pravem računalniku, nakupujem, urejam finance, pa rišem kakšne sobe tudi na pravem računalniku s 24 inčnim ekranom.
V glavnem, če mi kdo najde kakšen nov boljši telefon od pet let stare Nokie C7, velikosti največ 13 krat 6 cm, za do 300 evrov mu z veseljem častim kak pir.