Novo pri Telekom Slovenije III.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
297
83
Tapravi se je oglasil pametovat kot vedno
evil.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik fikus pravi:Kaj je boljšega pri SE?
Malce več rama, malce boljši ekran ter podpora za LTE, to je pa tudi vse.

Nima vhoda za SD kartico, nima odstranljive baterije, nima FM radia, nima pomičnega gumba, nima Garmina...
SD kartica brezveze, kupiš v startu ustrezen model z dosti rama.
FM radio, samo za sadomazo, ostali furamo internetni radio, kater bukselj bo poslušal FM škripanje s 50% reklamami?
Kakšen pomični gumb? Ti pomikaj prste.
Naložiš si google maps in si zmagal.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Daj mir s tem Viago, ki je ukinjen in za katerega celo Popotnik pravi, da je navadno skropucalo....
Sicer mi pa pokaži kako na njem dela AdriaTopo karta, ki jo na telefonu rabim.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:Kaj je boljšega pri SE?
Malce več rama, malce boljši ekran ter podpora za LTE, to je pa tudi vse.

Nima vhoda za SD kartico, nima odstranljive baterije, nima FM radia, nima pomičnega gumba, nima Garmina...
SD kartica brezveze, kupiš v startu ustrezen model z dosti rama.
FM radio, samo za sadomazo, ostali furamo internetni radio, kater bukselj bo poslušal FM škripanje s 50% reklamami?
Kakšen pomični gumb? Ti pomikaj prste.
Naložiš si google maps in si zmagal.

Ok SD kartico bi lahko pogrešal, bolj bi si želel aktivno sim2.
FM radio je super za tam, kjer ni signala ali pa so predragi podatki.
Pomični gumb je zame fantastična zadeva, niti enkrat me še ni zafrknil, z navadnimi gumbi so sami problemi in stalno prižigaš/ugašaš...
Za google maps rabiš ogromno prenosa podatkov, jaz pa večinoma niti delujočega omrežja nimam in to 10km iz Lj, če grem pa še malo dlje je pa samo še večja žalost z naloženim Garminom nimam problemov.
Telefona brez odstranljive baterije pa tudi ne mislim kupiti.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Navigacijo s TOPO karto rabim za hojo in kolesarjenje po gozdovih.

Ta Xperia Z5 compakt je že zelo blizu mojim željam, ima dober ekran, ni bistveno prevelika, imela bi lahko več rama in dodaten vhod za sim 2,
Edino kar ji res manjka je boljša in obvezno odstranljiva baterija, dvojna led lučka, pa boljši razpored gumbov ter pomični gumb.

Ene dve, tri leta mi bo C7 verjetno še zdržala, do takrat pa upam, da pride ven kakšna še malo boljša in še malo manjša Xperia Z6 compakt.

Glede na to, da obvladaš področje, me pa zanima zakaj imajo vsi telefoni spodaj skoraj 2cm praznega prostora???
Zakaj nimajo zaslona skoraj do spodnjega roba in bi bili lahko vsaj po višini 2cm manjši?

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Hvala za link, Google maps brez povezave bo super zadeva, če seveda lahko vnaprej preneseš satelitski posnetek področja, ki ga želiš.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Ok SD kartico bi lahko pogrešal, bolj bi si želel aktivno sim2.
FM radio je super za tam, kjer ni signala ali pa so predragi podatki.
Pomični gumb je zame fantastična zadeva, niti enkrat me še ni zafrknil, z navadnimi gumbi so sami problemi in stalno prižigaš/ugašaš...
Za google maps rabiš ogromno prenosa podatkov, jaz pa večinoma niti delujočega omrežja nimam in to 10km iz Lj, če grem pa še malo dlje je pa samo še večja žalost z naloženim Garminom nimam problemov.
Telefona brez odstranljive baterije pa tudi ne mislim kupiti.
Vidim da karkoli ti bom napisal, boš izumljal nove muzičke želje.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Predpotopni telefon mi zadošča za 95% stvari, tako, da verjetno nisem tako zelo zahteven.

Za kakšni dve ali tri leta mi bo C7 še zdržala, potem bom pa res moral kupiti kaj novega.

Z5kompakt je že zelo blizu mojim željam.
Želim si še malo manjšega, z boljšo ter odstranljivo baterijo, dvojno led lučjo, boljšo razporeditvijo gumbov(zgoraj namesto spodaj), po možnosti z glavnim pomičnim gumbom ter sim2 in ceno nekje do 300 evrov.

Trenutno takega še ne najdem, če pa ga kdo drug se pa že vnaprej zahvaljujem za pomoč pri iskanju.
Če ne drug upam, da bo kaj takega naredil vsaj kak kitajski izdelovalec telefonov.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik satelite_mike pravi:
pa ne noooo...spet ta Fičkus a ga lahko za kak mesec pošlje eden na dopust!

Zgleda, da premalo spremljam..ker sem se fino nategnil, da sem se celo trudil biti konstruktiven z njim. Eh ja. Zdej bom vedel
grin1.gif

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
hysterical-1.gif

13.gif
Ne morš verjet kaj vse prebereš v teh temah o telefonih.
Še to temo ste zasral kot večino ostalih
aplauz.gif
Ja res ne moreš verjet da še vedno nasedate
bonk.gif

Admini pa itak vsi na dopustu kot vedno

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Vsi, ki me nočete brati dajte že končno enkrat klikniti spodaj na ignoriraj uporabnika, da se že končno rešite hudih muk. Ne pa, da takole na veliko spamate.
bonk.gif

Škoda, ker Alter nima funkcije, kjer bi sam lahko nastavil kdo me lahko bere in bi predstavnike operaterjev, ki me logično ne prenašajo/te enostavno zbrisal.

Vsak, ki me je ves čas bral in upošteval moje nasvete ima danes lahko samo zaradi mojih nasvetov jurja prihranka, vem pa da sem si s tem nakopal sovraštvo operaterjev.

Vedno sem bil in vedno bom na strani šibkejših.

Lepo se imejte, zdaj pa ne pozabite klikniti na ignoriraj uporabnika, da bomo končno imeli ostali mir pred spamanjem.
roza.gif

Nazadnje uredil moderator:

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.300
4.120
113
Od danes deluje LTE Roaming v omrežju Telekeko.de
Hitrost je nekak zabremzana.
Drugače pa juhuu

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.300
4.120
113
V Petek ni bilo.
Sem bil gori.
Si sigurn da imaš telekomovo simko . Ker Simobil je delal že nekaj časa.