Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Proti koncu meseca lahko testiram, če mi ostane kaj enot, in če kdo ve, koliko pokuri speedtest MBjev
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Saj če imaš nove pakete imaš neomejeno količino podatkov
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Proti koncu meseca lahko testiram, če mi ostane kaj enot, in če kdo ve, koliko pokuri speedtest MBjev
Speedtest pokuri na LTEju lahko tudi preko 120 MB ... odvisno od merjene hitrosti ...
Kaj je to?Citat:
Telemach Mobil d.o.o. obvešča naročnike storitve Kabelski internet, da v skladu s prvim odstavkom 9. člena Splošnih pogojev poslovanja za zagotavljanje storitve TELEMACH MOBIL kabelski internet, na podlagi določil 2. odst. 129. člena Zakona o elektronskih komunikacijah ter v skladu z določili Splošnega akta o obliki in načinu objave obvestila o spremembi pogojev iz naročniške pogodbe, z dnem 1. 3. 2016 v veljavo stopijo naslednje spremembe oz. dopolnitve:
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
http://telemach.si/a14023/Pomoc/Novosti-in-obvestila/Obvestilo-Telemach-Mobil.html
Kaj je to?Citat:
Telemach Mobil d.o.o. obvešča naročnike storitve Kabelski internet, da v skladu s prvim odstavkom 9. člena Splošnih pogojev poslovanja za zagotavljanje storitve TELEMACH MOBIL kabelski internet, na podlagi določil 2. odst. 129. člena Zakona o elektronskih komunikacijah ter v skladu z določili Splošnega akta o obliki in načinu objave obvestila o spremembi pogojev iz naročniške pogodbe, z dnem 1. 3. 2016 v veljavo stopijo naslednje spremembe oz. dopolnitve:
Citat:
Novost! Z danasnjim dnem, 2.2.2016, se je zakljucilo promocijsko obdobje brezplacne uporabe omrezja LTE. To pomeni, da boste ob uporabi omrezja LTE sedaj porabljali enote znotraj zakupljenih kolicin vasega paketa oziroma zunaj zakupljenih kolicin, ce boste stevilo enot presegli. Za vecji prihranek pri prenosu podatkov priporocamo uporabo Telemachovega brezzicnega omrezja UNIFI na vec kot 250.000 lokacijah v Sloveniji in regiji. Vec na www.telemach.si/unifi. Info in odjava 080 22 88.
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Aha, no sej to je tudi kr v redu novica, da je prehod ob nakupu predplačniške SIM sploh možen.
Za tujino me je a malo bilo strah, ker pred časom je Tušmobil imel napisano, da marsikje ni možno gostovanje (v cenikih), samo dohodni klic. Na Telemachovi pa je te info težko najti...