To je tudi odvisno od telefona, da na mojem dela sem moral dat moj sim v sestrin telefon pa tam aktivirati 5g pa volte, ker moj telefon kao ni podprt(hot mi je delal 5g takoj )Menda je podprto na telefonih, na modemih pa ne:
"Vklop uporabe omrežja 5G ni bil uspešen, saj vaša naprava te storitve ne podpira ali pa v našem omrežju še ni vzpostavljeno delovanje na tem modelu."
ja, tako je delovalo za moj telefonTorej das SIM v en telefon, ki ga Telemach podpira, tam posljes niz 5G na 7070, ga aktivira, in potem nazaj v modem?
Kako to misliš? Na telemachu imam še za leto vezave. Se pravi lahko grem jutri na telemach in rečem da mi skenslajo naročniško razmerje?Hehehe, damage control, ker je zanje rahlo neugoden termin lansiranja novice o prevzemu s strani neobrajtanega balkanskega operaterja. Saj se namrec ravno v teh dveh tednih izteka 60-dnevno obdobje, v katerem lahko vsi vezani odpovejo narocnisko razmerje zaradi nestrinjanja z novimi splosnimi pogoji.
Če si vezan s telefonom, potem boš moral odplačati to ugodnost, ki si jo dobil. Če si vezan z naročnino, pa je tako.Kako to misliš? Na telemachu imam še za leto vezave. Se pravi lahko grem jutri na telemach in rečem da mi skenslajo naročniško razmerje?
Tole sem mislil:Kako to misliš? Na telemachu imam še za leto vezave. Se pravi lahko grem jutri na telemach in rečem da mi skenslajo naročniško razmerje?
Seveda ob vračilu vseh ugodnosti.
Ni res. Popustov prejetih se NE VRAČASeveda ob vračilu vseh ugodnosti.
Mater odmeva tu na Alterju!Ni res. Popustov prejetih se NE VRAČA