Novi Passat

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.546
433
83
sicer ni stvar te debate, pa vendar:
pelje na euroservis.si in tik tak.
Kje piše, da mora nov avto servisirat na pooblaščencu?
Npr AC Kondor je VW pooblaščen, zraven v isti delavnici imajo tudi euroservis.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:

Prav nikjer, in prav nič ti ne morejo če ga drugje servisiraš, v teoriji. V praksi pa je malo drugače, ko pride v garancijskem roku do okvare so težave, pač naši balkanski poobleščenci te takoj poučijo da pa garancija ne velja saj ga oni kot strokovnjaki niso servisirali. Skratka potem je potrebnih pač veliko hudih besed, včasih morda celo grožnje z odvetniki in podobno. Pač naj vsak razmisli ali se mu izplača to za tistih 50 60 70 80€ razlike... meni se ne ljubi. Seveda kot pa si sam napisal, ni nikjer napisano da MORAŠ na pooblaščencu šraufat...

SeriousSam

Pripravnik
2. jun 2009
839
3
18
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
sicer ni stvar te debate, pa vendar:
pelje na euroservis.si in tik tak.
Npr AC Kondor je VW pooblaščen, zraven v isti delavnici imajo tudi euroservis.
Nikjer tega ne piše. VW servisiraš na 30.000 in ti velja garancija 2 leti. Če želiš podaljšano jamstvo 6 let, boš servisiran na 15.000 v njihovi pooblaščeni delavnici.
Odločitev je tvoja.

BTW: tudi na VW zabeležijo (Vrtač Kranj) ali si prinesel svoje olje. Mene so opozorili, da brez težav vlijejo vse, kar jim prinesem - samo garancija iz naslova mazanja, prekomerne obrabe... takrat ne bo veljala.

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.750
5.904
113
Kak Hyundai servis ti zna za odpadlo zavorno ploščico težit, da je krivo ravno tvoje "bučno" olje.
10.gif

Sicer teh pooblaščencev še danes ne razumem, kaj komplicirajo, če je v garanciji in če plača proizvajalec avtomobilov. Torej je njihov strošek 0, oziroma so v plusu, ker jim proizvajalec plača verjetno kak paušal pri posegu. Če pa so nesposobni in ne znajo stisnit proizvajalca, pa naj pač umaknejo svoje pooblaščenstvo.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Dotične slike Volvota so res zastarele, sami meriniki so že vsaj 1 leto TFT (v osnovni opremi doplačljivi). Kar pa se tiče nekaterih varnostnih dodatkov pa jih das šajterga nima ravno dolgo...
Notranjost pa je stvar okusa. Meni pa Passatova ni všeč...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Saj ni govora o tem kaj je kdo imel prej, govora je bilo o tem da je dotičen Volvo primerljiv z dotičnim Passatom. TFT? Pa si ti primerjal kako izgledata ta dva TFT-ja? TFT v Volvu izgleda kot iz kakega starega ruskega traktorja
smile-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kreativni Najemi... Tako kot si včasih lahko kupil recimo Forda pri neuradnem uvozniku za par k eur. ceneje... če si imel to srečo seveda, da si avto dejansko dobil.
smile-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Eno prednost pa vseeno ima Volvo: v njem ne zgledaš kot mesar ali trgovski potnik. :p

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Verjetno se je hecal v nasprotnem primeru butasta izjava. Tudi Mercedes E je za mesare kajne?
smirk-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Hehe, ne boš verjel, ampak - ja, vsaj včasih če je obstajal avto za mesarje (in ne mesarski avto), je bil to MB E. Pa naj si bo uvožen "novi model" iz bogsigavedi kje ali topnotch z najvišjo mogočo cifro na riti in s prikolico na katero flikneš harleya, da ti na dopustu ni potrebno preveč pešačit - če si Mesar, maš E klaso. Pika
cool-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ja, morda je to veljalo 3-4 modele nazaj ampak tam po letu 2000 ko je prišel ta "lep" E ven mislim da je to začelo malo pojenjat, če pomislim, poznam 4 mesarje in nihče nima E klase. Pravzaprav nihče nima Mercedesa. Večina BMW fura
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.059
5.657
113
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Kak Hyundai servis ti zna za odpadlo zavorno ploščico težit, da je krivo ravno tvoje "bučno" olje.
10.gif

Kako mi je ze zadnjic Mossero napisal...to si pa vn iz riti Kim "Whatever" potegnu
smile-1.gif

od leta 1997 nismo dozivel niti enga tacga primera...ne na Hyundaiu...ne pri Kii
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
338
11
18
Vem za enega mesarja, ko ma vilo postavljeno, tako, da tu večina samo sanja, pa avte tudi take, ko jih mi samo gledamo lahko. =]
Samo, kolikor je znano, bi še neke druge ''posle'' vodil, zato si lahko to privošči. =]

Snaga1

Pripravnik
3. sep 2012
257
0
16
Samo jaz ne razumem poante TV reklame za Passata, ali je res tako neumna?
Včasih je imel VW odlične reklame, ta pa me res iritira. Vsi čakajo, da se pojavi idealni moški v Passatu, ta pa je doma z družino, ker ve kaj so njegove prioritete, v ozadju pa se pojavi glasba iz Ghost Bustersov... I don't get it...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Mogoče je to namen...da tako bizarno izpade da nobenemu ni nič jasno in se posledično o tem govori...torej namen reklame dosežen...opaženost.