, se izgublja čas z exceli in gledanjem grafov, itd., namesto da uživaš življenje.
Ne njen pa:Greš v posteljo tudi z Excelom?
Hvala za idejo. Že deluje na RpiSaj na ta princip vsi ti appi delajo. Povezes s Teslo oziroma pridobivajo podatke via API.
Da zdele pokazem na myteslamate kva vse ta avto ne beleži, se ti v glavi zvrti... Ampak da bi v svojem appu prikazali par osnov, pa ne...
Jaz pa... Klinc. Ne znam...
Tole je zastonj:
Ampak meni je to spanska vas. Zato pa sem zdaj placala 4€ poskusno za njihovo implementacijo tega v oblak, ki je neznalcem malo bolj prijazen.GitHub - teslamate-org/teslamate: A self-hosted data logger for your Tesla
A self-hosted data logger for your Tesla . Contribute to teslamate-org/teslamate development by creating an account on GitHub.github.com
ura in pol dela, ker pač traja inštalacija, sicer pa 50 klikov... samo idi po navodilihNo, vis... Tega heca se moram en dan naucit. Povsod neki APIji za podatke dol dobit, jaz pa potem placujem tistim, k znajo to dol pobirat, namest, da bi sama to naredila. Ampak sem res lesena za ene stvari, to bi rablo mojo polno pozornost in koncentracijo, usput nau šlo...
Potem je Tessie tudi problem... in vse ostale aplikacije?Pa zaupas temu da si povezal avto? Kaj ce kdo sheka kaj? Glede na to da je koda na voljo…ni nek problem?
ura in pol dela, ker pač traja inštalacija, sicer pa 50 klikov... samo idi po navodilih
Lidl ima z aplikacijo 0,34€ kWhZal ne... Pol so pa se razlicne cene pri istem ponudniku glede na hitrost polnilnice... Pol imas pa se variante mesecnih narocnin in posledicno cenejse kWh...