Aha, spet en ki je pojedel vso pamet sveta. Daj mi skonfiguriraj npr. VW Tiguana ajde, recimo da je to nek primerljiv avto po velikosti z Teslo Y. Torej velika navi, panorama, avtomatik, močnejši motor, keyless, memory sedeži el. nastavljivi...Kako nisi preplačala? Kaj imaš? Teslo ne. Torej avto, ki bi moral nov v resnici stati, kakih 25k, morda 30k z vso opremo. Koliko si ti za njega plačala? No, za toliko si ga preplačala
Aja po dizajnu, ja to imaš prav, zaradi dizajna je takoj 15k več vreden.tiguan? resno, precej več avta, vsaj po dizajnu.
Ok, o okusih se ne razpravlja, men Y absolutno ni oblikovalski presežek in mi je Tiguan res lepši, ampak mislim da dizajn avta ne bi ravno smel vplivati na ceno.ne sam pač avto ne zgleda, in si ga nikakor ne morem zamislit v rangu 50k€+... žal, prav organsko ne gre.
Ja, samo mene kot kupca ne zanima koliko stane izdelava odbijača ampak kakšen avto, s kakšnimi opcijami opreme in motorja dobim.izdelava odbijača (tiguan) je več vredna ko cel sprednji del odlitek od tesle,
nepravim da je to prav in zmaga...sam dejansko je tak , glede na proizvodnjo in kaj zadaj to potegne.
Kako nisi preplačala? Kaj imaš? Teslo ne. Torej avto, ki bi moral nov v resnici stati, kakih 25k, morda 30k z vso opremo. Koliko si ti za njega plačala? No, za toliko si ga preplačala
No mislim da, poleg tebe očitno, še zeloooooooooooooo malo ostalih kupcev prepriča cena izdelave odbijača pri VW za nakup dotičnega.tebe to, druge to.
Tako je. Clio dci se v vsem približa tesli y.to si že skoraj v rangu stroska manjšega dizla
Oprosti, ampak meni Y ni grda, ni presežek ampak mi je simpatična. Kot sem rekel, o okusih se ne razpravlja, ampak ti si kupil Corollo v veliki meri zaradi dizajna? S tem si mi dal vedeti, da na tvoje mnenje o lepih avtih ne dam počenega groša!Ne mi zdaj fantje in dekleta, kako vam dizjan nič ne pomeni; ste ga pa bli pripravljeni požreti za Teslo kot so ga nekateri prej za Priusa
Danes je Prius zelo lep avto, tako da je to zdaj čist druga zgodba (in novi dizajn Corolle je tudi eden zmed razlogov, zakaj smo jo sploh kupili).
Prius je res izjemno lep avto. Škoda ker hibrida ni v Evropi.Danes je Prius zelo lep avto, tako da je to zdaj čist druga zgodba (in novi dizajn Corolle je tudi eden zmed razlogov, zakaj smo jo sploh kupili).
skoraj, v bistvu ima vse kar ima S klasa manj je edino zvočno izoliran, to pa res.Tako je. Clio dci se v vsem približa tesli y.
Ti tudi skoraj voziš S klaso. Imaš volan in 4 kolesa
pretiravaš, mislil sem passata nam pije služben v rangu 5 do 5,5, ali pa pa kakšne octavie po 5...Tako je. Clio dci se v vsem približa tesli y.
Ti tudi skoraj voziš S klaso. Imaš volan in 4 kolesa