Dobavni rok imam 22.-30.9. glede na app, ni nobenega takega na zalogi, kot sem ga nakljukala...
Upam da si dala od Hanzija referal kodo?Dobavni rok imam 22.-30.9. glede na app, ni nobenega takega na zalogi, kot sem ga nakljukala...
a bo kitajski?Dobavni rok imam 22.-30.9. glede na app, ni nobenega takega na zalogi, kot sem ga nakljukala...
Moj je kitajski pa sem takrat pred enim letom bral, da so kitajski celo v povprečju bolje sestavljeni kot nemški, ker je bila tovarna v berlinu takrat še dokaj nova. Pri mojem ni bilo nobenega panel gapa ali kakšne druge težave.a bo kitajski?
Misljeno je bilo da bo edblu crknil NA evju....P*z****, danes se vse oranzno sveti na armaturki zaradi adbluja...
Sem prav žalosten. Jaz pa mislil, da bomo lahko v živo spremljali, kaj se dogaja s Kitajcem.Dobavni rok imam 22.-30.9. glede na app, ni nobenega takega na zalogi, kot sem ga nakljukala...
Natoc gaP*z****, danes se vse oranzno sveti na armaturki zaradi adbluja...
Tisto mislim da ze nekaj casa ne veljaUpam da si dala od Hanzija referal kodo?
Zdaj pride na vrsto, zakaj ne dela to pa to pa to, pa kako se nastavi to, pa kako uno ...Pa zdaj bo vsaj malo miru pred tabo tu gor....