Ves za katero, da bi?
Baje je ena španska, ker imajo tam edini v EU podoben sistem s temi časovnimi bloki. Na EVSvet forumu je bila debata.
Ves za katero, da bi?
Zappi glih ne bi priporočil (feedback od strank, ki ga imajo ali ki so delale resen izbor - ne dela najbolje pri timerjih, kup dodatnih modulov rabi za povezave z drugimi sistemi, npr SE, hranilnik).Polnilnica... Kaj tacga: https://www.evpolni.si/product/zappi/
Dinamična obvezno. Da zna delat s SE, da sprogramiras kaki urnik lahko zaželeno... To se moram se malo pozanimat, kaj zdaj je na voljo.
V razmislek: namesto, da se išče polnilnica, ki "zna vse" je bolje vzeti polnilnico, ki se pusti krmilit (enako kot SE, hranilnik), krmiljenje pa prepustiti specializirani enoti, ki razume cene energije, bloke, delovanje vseh naprav v objektu, prioritete uporabnika, tudi vremensko napoved recimo ...Ves za katero, da bi?
Da se ne tepeta. Če ima polnilnica timer in temu prepustiš, bo (če je OK) upoštevala timer in ostale zahteve (max moč na prikljčku, krmiljenje zaradi omrežninskih blokov ... Inse to ne bo teplo. Če nastaviš timer v avtu, ostalo pa na polnilnici, znajo biti nepredvidljivi rezultati (ber: dostikrat manj poln avto, kot bi prićakoval / želele / potreboval.Zakaj polnilnica timer ce ga ima avto?
Tudi jaz sem zappija omenila, ker ga imajo vsaj 3je, ki jih poznam, in vsi zadovoljni.
Ne rabim preveč. Da avto vsteknem kadarkoli in nastavim naj zacne in konca ob določeni uri ter, da fila, ce gre direktno iz SE, kolikor gre...
SW Clinic iz Čačka.Kaj pa če začne jebat software, tam Ti mehanski deli ne pomenijo kaj dosti.
In kdo bo pol to porihtal???
Jaz pa vem za dve, ki sta začeli hecat po cca 4 letih.Tudi jaz sem zappija omenila, ker ga imajo vsaj 3je, ki jih poznam, in vsi zadovoljni.
potem pa obiski servisov in kar letni abonma, dokler se ne naveličaš.....Se pet jurjev dol, da se subvencijo pokasiras.
Jaz pa vem za dve, ki sta začeli hecat po cca 4 letih.
in kaj imaš ti? in kaj bi kupil danes, če bi kupoval?
In kaj imate ostali?
Navadno 3f vticnico in teslino polnilnico ki je prisla poleg avta. Baje zdaj vec tega ne dajejo poleg? Koda: tesla gen2 umcin kaj imaš ti? in kaj bi kupil danes, če bi kupoval?
In kaj imate ostali?