NOTE 4

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Poskusi slikat s Camera ZOOM FX reklamirajo kot najhirejši fotoaparat pri androidu
wink-1.gif

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
...jaz sem rahlo pristranski, ker jabckov ne maram, tko da ves, kaj bi rekel
smile-1.gif

Edini + pri jabuku je velikost, fingerscanner ter res hitro slikanje ( ok, primerjava glede na 14 dnevno uporabo 4s in nekaj malega na 5s)...
smile-1.gif
To je bilo bolj mišljeno za ta post
frown-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Jah, vsi majo svoje cvetke... Isti problem je imel že Note3, po tujih forumih se je kr neki že pisalo o temu in mi res ni jasno, da tega niso dodelal
crazy1.gif
.

Ampak, jaz temu pravim collateral damage
grin1.gif

Na soncu zoomera BP, v slabših pogojih pa... Si vzame malo časa
smile-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Kar se dobave tiče, so gladko neresni!
Mobitel jih je v 3 dneh razprodal, vem, da so dobili konec prejšnega tedna zalogo 300 kosov.

Predlagam, da greš do kakšnega "močnega" posrednika; ta, če imaš srečo ima kakšne "veze" pri JanusTradu in ga bo hitro dobil.
Drugače ti pa lahko samo kdo iz S! to odgovori...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Imam en problem. Vsak peti klic se mi zgodi, da ne slišim sogovornika, klic pa se vzpostavi. To sem opazil že od samega začetka. Kot bi se Mute vklopil vsak peti klic. Včasih pa tudi po 3 klici zapored.

Je to za garancijo, gre za kakšno znano napako?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Oooo, sem mislu, da sem samo jaz preklet s temu!
smile-1.gif

Pri meni je isto.. Eni klici gredo normalno čez, pri enim pa sogovornika ne slišm (on pa pravi, da mene normalno). Ko prekineš klic in še 1x pokličeš, je pa ok...
Tako da mora bit pomoje kšna napaka v seriji ? (kokr vem, sva oba dobila telefone iz "zaloge"..). Lahk, da je bil kak fail..
Dejva istočasno nest telefona na servis, da bodo vidl, da nisi/nisem edini s tako napako
smile-1.gif

Ker, dejansko je rahlo moteča zadeva...
rolleyes-1.gif

Edit: Na hitr, kokr sm pregledu google, ima kar neki folka isti problem. Zadeva pri meni isto dela, če je tel. sparjen na BT na instalacijo v avtu (nekej so pisali, da lahko preklopiš na BT ali speaker in nej bi bilo pol uredu za tisti klic, ampak to ni rešitev, ker to ne dela
smile-1.gif
).

Nazadnje urejeno:

tofsy

Pripravnik
16. feb 2009
87
11
8
Isto se je meni dogajalo na s3. Izgleda, da je to bug Samsunga. Sem po nasvetu servisa menjal sim kartico, pa s simko drugega operaterja vendar ni bilo nič bolje. Nato so na servisu menjali nek modul in od takrat zadeva dela.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Torej se lahko nekak reče, da je to servisu znana napaka ? Da ne bi bilo spet sprenevedanja v smislu >menjajte sim kartico, poiskusite z drugo sim, blablabla<
smile-1.gif
?

Nek update je bil pred par dnevi. Bom opazoval, če bo nehal

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Jest pa okevam med Note 4 ali pa Iphone 6.

Do sedaj sem od 4ke naprej uprabljal Iphone in tudi sedaj imam 5S, pa me tale Note zelo mika.
Velikost me ne moti, še kakšna druga slabost?

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
A mogoče kdo na svojem NOTE4 uporablja aplikacijo ENDOMONDO? Jaz sem prej imel S4 in Rndomondo je prikazoval relativno pravilno razdaljo in hitrost, na NOTE4 pa sta obe vrednosti vsaj 10-12 % previsoki za povsem isto razdaljo. Poiskusil sem vse variante v sami aplikaciji kot tudi pomoč razvijalca aplikacije (reset telefona, nova instalacija...) pa nič ne pomaga. Sem pa testiral GPS telefona z google maps, s HERE in s Sygic, vse tri aplikacije pokažejo isto točko na karti kot je v naravi, celo v Endomondovi karti v živo je prikaz pravilen, vrednosti pa ne.