NOTE 4

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
se posipal z pepelom, mas prav Dare1, cez vikend sem se podal v root telefona, no prvo pa v obsezno branje le tega, kako in kaj je sploh na tej zadevi...kot lahko recem samo f.... samy...pa kaj imajo to za no politiko...kupim napravo, odstejem xxx€ z njo, in pol mi diktirajo, kaj delam z sw...

kar se tice roota, je preverjen postopek, kot sem ga omenil ze par postov visje, vendar tripas knox...ni variante da se naredi bilo kaksen reset le taga...prebral xda po dolgem in povpreko, ter se nekaj drugih obrazlozitev, nobenemu se uradno ni uspelo, niti z clonom istega modela.

cudi pa me sledece, da servisi pa to zadevo lahko uredijo...vsaj tako sem bral, koliko je res, nevem...vecino so bile to s4, s5, note3 mobilne naprave, ki so seveda najbolj na udaru...eni si razlagajo tole kot eFuse, vendar dejansko ni potrjeno...na xda je celo odprt topic kjer donirajo, da bi se ta zascita razbila...vendar za 1x se neuspesno, in baje nemogoce...

no, v glavnem, ce opravis root...knox 0x1...garancija ode, ne me vprasat ce mam knox na 0x1, ker imam...zal, navajen nexusa, kjer je blo gor od a do z....in ravno zaradi tega se mi je note4 malce zasral, upam da vzdrzi v delovanju vsaj leto dni, da ni bila sfaljena investicija, in da nebo treba servisa...

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Mah saj jaz sem tudi imel enako sranje na S4, dokler bodo imeli te fore z rootom pri Samsungu pač ne bodo od mene dobili €€€. Ni pa nujno da bi naj šla garancija, je kar dosti primerov, ko je bila priznana garancija s knox=01, tudi pri nas na RAM2. Najbrž je odvisno, kake volje je serviser
wink-1.gif
BTW jaz sem svojega S4 zrihtal da se ni več prižgal in so mi pod garancijo zamenjali matično. Nato je telefon kupil znanec, ki pa ne rabi roota.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ker nisi na poljskem
wink-1.gif

preko odina si lahko sam namestiš poljski rom in ne vpliva na garancijo v smislu spreminjanja knox števca.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
ksz...

mi lahko kdo, pojasni kako te zadeve prenašate okoli? Danes sem gledal experio z3, ravno da sem si stlačil v žep.
cry12bpy.gif

Pa je zadeva komaj 0.3 cole večja od S3, katerega stlačim na easy kamorkoli.

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
338
11
18
Jaz mam Nexus 5, pa Buggati usnjeno tokico, pa se mi včasih še obrne okoli v žepu. Tako da ne vem, kake žepe maš ti. Jaz nosim normalne hlače. =] Sem probal v trgovini Note 4, pa mi kar pade v žep. Nisem pa prepričan, kako bi bilo z enako Buggati tokico, ker takih velikih na žalost ne delajo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Mah, nevem bolj štirikotna je kot galaxy, kateri ima pebble dizajn, pa kr zleze v žep
smile-1.gif

Se študiram, da bi vzel 5.7 colsko lumijo. Samo bo bolj tko to, če bom imel "man purse", za okol nosit
hysterical-1.gif

Časi reglje se mi zdi, da se spet ponavljajo.... ko bo folk hodil okol kot kavbojci s telefonom ob stran.
hysterical-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Imam Note 3 in ga brez težave nosim v hlačnem žepu. Za silo gre tudi v srajčnega, a ni ravno praktično. Če si XS suhec z oprijetimi hlačami je pa verjetno težje. Bolj je bil včasih problem nositi debele in še težje telefone.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Mah suhec :p

190/100 hlače pa w36/L34. Nič letos gremo na 90, da bom telefon lahko imel.
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Nič bom še enega note moral probat, bomo vidli kaj bo počlo :D

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
vsedem se res mal težje, tko da takrat ga mal premaknem v žepu. v avtu ga dam v stojalo. v službi in doma je na mizi ali v rokah:)
Včasih ga imam v bundi/jakni v prsnem žepu. Do zdej še ni blo težav:)

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
jest mam bolj mejhnga v hlačah, pa je dost prostora za Note 3
redface-1.gif

ko bom mel velizga, bom nosil majhne telefone
zmaga.gif

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
zanimivo, sam imam note 4, in ce smo ze pri velikosti, 189, 85/88kg, glede na nihanje, 34/36...telefon pase v vsak zep, je pa zanimivo, kak zavraga se 100/190, spravi v taksne hlace =)...sorry za off...ker sam ne dobim gor 34/34...to je ze druga tema...

Jozee

Pripravnik
31. mar 2010
99
0
6
JN76UM
Men napiše "najnovejše posodobitve so že bile nameščene" pa je gori še vedno Android 4.4.4... tako da
confused-1.gif
nabavljen je bil pri Telekomu... a imate tudi drugi iste težave z neposodobitvijo.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Hmmm, meni je takoj ponudil posodobitev.. isto pri telekomu, kupljen začetek novembra (druga serija dobave).
Vem, da je bila pri Nexusis neka fora, da si Update servise prisilno ustavil, pa ponovno zalaufal.. Drugače pa, če imaš voljo, si lahko uradni telekomov SW potegneš iz web page-a, pa preko Odina updataš. Ker je uradni SLO Rom, si lahko brez skrbi kar se garancije tiče..

Overall... Men se zdi, da mi baterijo prek skuri, kokr pri 4.4.4... Dialer je malo smotan (stock google dialer).
Popizdevam, ker si ne znam naštimat qwertz tipkovnice (če si izbereš SLO, maš dejansko šumnike dodane; ni pa več qwertz keyboard; EN ma Z&Y obrnjen).

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
Tole s tipkovnico je bilo že na 4.4.4 in morda še kaj prej. To mora biti neka napaka, ki je doslej ni še nihče popravil.