NOTE 4

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Hehe, sej ni blo tko mišljen, kot da bi bla totalna revolucija na tem področju...
smile-1.gif

apoteka

Zelenc'
12. okt 2014
6
0
1
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Vredo ? Samo vredo
evil.gif
?

Edit: Kako sede v roko ?

No ja, zadeva je vsekakor top valda, sploh če zelis aparat z vecjo delovno povrsino. Ma pa programskih for, vzetih od drugiz znamk (LG G3,...)
cool-1.gif

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
338
11
18
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Odličen review Note 4.

(HD)

Ma kaki HD, 4K.
grims-1.gif

Bomo vidli. Še počakam do kakega 15 novembra, pa če nebo videti Nexus 6, da bi prišel še to leto na EU trg (trenutno kaže na "mogoče kdaj januarja", grem po to.
smile-1.gif

Vprašanje. Kak je s tem Tuchwiz? Je za preživeti z njim na npr. Note 3? In pa, kak hitro po predstavitvi KitKat je dobil Note 3 posodobitev? HTC obljublja posodobitve v 90 dneh (To bi naj bilo hitro? Meni se zdi komedija. V tem času prej pride že nova posodobitev...)

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
338
11
18
Samo z update pa so pri Samsungu porazni, kolikor berem. KK 4.4.4 je prišel komaj prejšni mesec na Note 3. Pa še s prejšnimi update-ji so poslabšali funkcije (kamera,itd.).
Tak da iti z Nexus serije na Samsung zna biti šok..

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik SimonS pravi:
...kolikor berem. KK 4.4.4 je prišel komaj prejšni mesec na Note 3. Pa še s prejšnimi update-ji so poslabšali funkcije (kamera,itd.).
kolikor berem
bonk.gif

Ali je od vas,ki tukaj pametujete sploh kdaj videl Notea od blizu.
Samo za info:Note 3 še ni dobil uradne posodobitve na 4.4.4
priden.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Samo predvidevam, da ce napise da je prebral, da ga verjetno ni videl od blizu. Nevem, kaj mislis ti?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Imam Note 3. Velikost je ok oziroma zame, ki imam velike hlače ravno pravšnja.

Touchwiz je za preživet. Od prehodu iz Appla ene stvari manjkajo, a se da nadomestiti z kakšno aplikacijo (recimo notificatoine na lock screenu z preview-om sporočil).

4.4.4 updata mi še ni ponudil. Verjetno bo prej Lollipop, ki zna končno tudi software spraviti na sicer visok nivo telefona.

Pa še nekaj: čedalje bolj razišljam da bi mi ob prehodu na drug telefon manjkal stylus. Za kakšne hitre zapiske je prav fajn, pa tista funkcija, ko si "nariše" kak kalkulator ali kaj podobnega je tudi uporabna.

V bistvu me najbolj moti poceni plastični krom po robovih, kar je Note 4 odpravil.

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
338
11
18
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
Uporabnik SimonS pravi:
...kolikor berem. KK 4.4.4 je prišel komaj prejšni mesec na Note 3. Pa še s prejšnimi update-ji so poslabšali funkcije (kamera,itd.).
kolikor berem
bonk.gif

Ali je od vas,ki tukaj pametujete sploh kdaj videl Notea od blizu.
Samo za info:Note 3 še ni dobil uradne posodobitve na 4.4.4
priden.gif

Ne vem, če si slep,da ne znaš razbrat,da ga nimam ne. Zato pa prebiram malo teste, pa iščem info, kako hitro Sam. ponudi update. Šok pri prehodu pa ravno zaradi update. Lastim si Nexus 5, kjer dobim posodobitev še isti dan. Nebi bilo lepo, če bi si kupil Note 4, pol pa čakal na posodobitev pol leta, glede na to, da je prehod na 5.0 največji oz. primerljiv z preskokom z 2.3.x na 4.0.

Info za kamero pa sem dobil ob prebiranju tega članka.
Link

Verjetno so to že popravili, glede na to, da je šlo zgleda za napako v Cam app.

Zato pa vprašam. Je kdo šel mogoče z Nexus linije oz. s čistega Androida in če se da pol navaditi? Se pozna velika razlika v hitrosti med čistim Android in Tuchwiz/Sense/itd.?

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Jaz sem sel iz Samsunga na Nexus in je res velika razlika v hitrosti. Sem pa danes malo slatal Note 4 in deluje res hiter in odziven, vendar Samsungi se ponavadi s casom upocasnijo. Tukaj se zna zgoditi da bo vedno dobro laufal, saj ima zelo dober hardware.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Sem ga usoel malo stestirati in prenest imenik z iphona. Zaenkrat lahko recem, da je zelo odziven. Ekran ima fenomenalen! Par fotk sem naredil, odlicna kvaliteta, isto filmcki. Je pa velik.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Cuden obcutek. Z eno roko ga je definitivno nerodno uporabljat. Je oa veliko vecje veselje z vsem ostalim, kar se tice dela z zaslonom.

Pa v neke fine hlace, jedva da mi je sel v zep, da ni ven gledal. V kavbojkah ok.

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Daj, ko ga malo natreniraš malo več napiši.
predvsem kako deluje aparat tudi v malo bolj temnih prostorih in ostala izkušnja.

Moram mojo boljšo polovico razveselit z novim aparatom, ker njen je že praktično neuporaben a mojega ji nočem dat, ker mi še vedno služi več kot odlično :D

imi

Pripravnik
30. sep 2011
264
5
18
Sam tudi nabavljam novi telefon. Čeprav se sliši čudno, se odločam med dvema skrajnima opcijama IPHONE6 (4,7") in NOTE4. Note me bolj privlači, a se bojim da mi bo enostavno prevelik (zato se nagibam tudi k IPhonu). Sedaj imam NOKIO N9, katera mi pa zaradi nezdružljivosti oz. pomanjkanja aplikacij (npr. spletno bančništvo) enostavno začne presedati, tako da bom definitivno v roku mesec dni kupil nov aparat.

Ali se navadiš na velikost tako velikega telefona (mislim seveda NOTE4) ?

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
Hja no, enoročno upravljanje včasih odpade, ker je ekran enostavno prevelik
smile-1.gif
Sam imam težave, da ne dosežem tipke za nazaj, če ga držim z levo roko. Sicer ponuja tudi možnost pomanjšanja celotne vsebine zaslona, da jo dosežeš z eno roko. In kot že omenjeno, branje po spletnih straneh je pravi luksuz.