NOTE 4

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
jah to imajo samo screen saverje gor nastavljeno, OS je pa mislim, da povsem produkcijski.
No ne bom trdil, jaz sem se itak s prodajnim modelom igral, pa me ni najbolj navdušil v tej smeri. Zame je bil pač po prvem rokvanju dealbraker ozka kamera, ter plastičen občutek hrbtišča, ker sem res pričakoval imitacijo kot jo ima s5. Posledično je telefon zelo drseč ravno tako kot note 3. Škoda.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Meni osebno ravno na S5 zadnja ploščica in okvir delujeta chip v primerjavi z N3.Je pa tako,da več ali manj uporabnikov ga bo dalo v etui.Imaš pa na voljo tudi menjavo zadnje ploščice v 1001 in 1 varijanti.

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Si siguren, ker na teh telefonih laufa nek predstavitveni OS. Sicer je kao polnofunkcionalen, samo če ga pa ne tipkaš, pa začne neki po svoje kazat. Sej mogoče je razlika samo v SW.

Po tistem, kar sem videl na telefonu in po podatkih iz EXIFa fotk, gre za popolnoma funkcionalen, prodajni telefon:

Make - SAMSUNG
Model - SM-N910X
Software - N910XXXU1ANJ2_LLK

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
68399.png

Tole je tudi ena od super zadev pri Note 4. Super fast charging. Mislim, da nafila 50% v pol ure.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Pri 4 lahko imaš 6 oz. celo 7 ikon? :O
A to je zaradi resolucije ali zaradi verzije Androida?
smile-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Pri 4 lahko imaš 6 oz. celo 7 ikon? :O
A to je zaradi resolucije ali zaradi verzije Androida?
smile-1.gif

Tudi do 12 gre, ampak je potem že zelo natlačeno. Seveda je to vezano na non-stock launcherje in ne na aparat.

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Ali je komu uspelo spraviti bližnjice aplikacij in widgete na zaklenjen zaslon? Jaz tega ne najdem, ne znam ali pa tega sploh ni, vsaj v nastavitvah ne!?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Kaksne bliznice bi pa ti imel? Kolkr sem prebrskal, nima vec multi lock screena, kar mi je osebno boljse.
Pa velka graja na fingerscanner.. pri applu dost lepse deluje. Sem si nazaj na kodo nastimal, ker, da ko rabis takoj odklent telefon, nimam potrpljenja 3x skenirat prst
smile-1.gif

P.s. so pa naredl dobro foro za odpravo instalacije nepotrebnih programov appjev za zaklep (skrivanje) slik in galerij - privat mode. Skoda samo, da ni malo bolj dostopen meni...
Tisti vezani tega itak ne rabjo
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
...jaz sem rahlo pristranski, ker jabckov ne maram, tko da ves, kaj bi rekel
smile-1.gif

Edini + pri jabuku je velikost, fingerscanner ter res hitro slikanje ( ok, primerjava glede na 14 dnevno uporabo 4s in nekaj malega na 5s)...
smile-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Baterija je (meni) nepomemben faktor.. Note se napolni na 100% v cca. 90 min, polnilec imam tako doma, kot v službi, kot v avtu (ok, bistveno je, da imaš 2A polnilec, drugače je čas polnenja daljši
smile-1.gif
).
Itak pa, če imaš bolj prazno baterijo in nimaš polnilca pri roki, ima ultra power safe mode ( ozadje rata črno-belo, omogočeno imaš samo klicanje in sms - gps in wifi nemorš prižgat, etc,etc).

Ampak, recimo, učer sem imel prižgan wifi, pa naredil sem ene 10 fotk, 2 klica po 2-3 min, pa sem domov prišel s 64% baterije (iz polnilca sem ga odklopil ob 10 dopoldne).
Ko sem v službi, je skos prižgan wifi + data, ko ni wifija, laufa na 4G, pa imam recimo ob 10 zvečer še ene 30%. Aja, pa lokacija je skos prižgana (wifi+gsm). Upal bi rečt, če imaš wifi in dato izklopljeno, da bi prišel na ene 3 dni ob zmernem klicanju ( če ti dam rahlo butasto primerjavo-sodelavcu na Galaxyu S5, pa je manjša baterija (tud ekran je rahlo slabši), mu drži 5dni (nima vklopljenega ne date ne wifija na šihtu, dato prižge po potrebi parx na dan)...

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.306
13
38
Ljubljana
ma ja jest na mojem 5s ki ga odklopim ob 6ih zjutraj ga moram ob 10ih že polnit... sicer je v polni uporabi wifi pa vse možno :D

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
in končn rezultat in ocena telefona? odločam se za nakup le tega... šel bi iz iphone 5s na note 4. DA ali NE?

Jaz sem zelo zadovoljen zaenkrat. Moti me, da ponesreči stisnem kak knof ob strani ali touch knof, nisem vajen tega, pri Iphone imaš pač en gumb in to je to. Pa moti me, da ko snemaš z videom kaj s slabim kontrastom in fokusiraš pred snemanjem, kasneje včasih zgubi fokus in potem se trudi nekaj fokusirati...., kar posledično pomeni za kako sekundo megleno sliko. Tega pri iphone-u nisem opazil.

Slike dela res vrhunske, menuji so hitri, funkcije so super. Baterija zdrži relativno dolgo za tak ekran in HW. Brez problema od jutra do večera tudi ob večjih obremenitvah.