A ti vseen, kot nexus user, mal bučk prodajaš ? V smislu, da dobiš posodobitev isti dan
?
Lahko ti povem, kot bivši uporabnik N5 in N7; posodobitve mi je aparat ponudil sam od sebe 3 oz. 4 dan po uradnem releasu
Ok, če primerjamo z Samsungom, lahko rečeva, da je to skor "isti dan", pa čeprav ni
Zakaj samsung dobi tolk kasneje ?
A veš, kako gredo drugače novi OS-i ven ? Najprej Google nardi update za svoje (Nexus) naprave. Ko je ready-steady, ga pushnejo na svoje naprave, istočasno pa pošljejo novo verzijo drugim odjemalcem Android OS-a. In pol se more Samsung, LG, u-name-it spravt, pa gor namestit svoj TouchWiz, pa ves ostali šoder. In sorry, če jim to glih ne rata nardit v enemu tednu. Da ne govorimo, da imajo naprave, kupljene preko S! in M@ svoj šoder gor naložen in je treba še to notr implementirati. Zato je pa najboljš takoj naložit drug Os, clean (kšna nemčija al pa kej tazga), pa boš dobil update kak teden, mesec pred drugimi
Meni res ni želja, da mam Mobilno TV, M-komunikator in ostalo sranje od M@ naložen gor.. Če bom rabu, si bom naložu...
Hecno, ane, da je na popolnoma vseh androidih lahko to gor naložen, edino na Nexusis pa ne, ker jim G. Google na dovoli
@en višje : Pri Note serijah imaš možnost določit, a si levičar al desničar, pa ti potem celotno pomembno zadevo pomanjša tako, da dosežeš z enim prstom (dialer, unlock meni, sms, etc...).
Edit: Typo