NOTE 4

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Aplikacija shealth in sportstracker meni kažeta enako, ko sem ju primerjal.
Za tvojo aplikacijo pa nebi vedel povedati, ker jo ne uporabljam.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.336
303
83
39
Ljubljana
KSZ:

kakšne so spodnje specifikacije napram originalu?
smile-1.gif

2139049-fakenote4.png

Priponke

• 2139049-fakenote4.png
    2139049-fakenote4.png
    541,6 KB · Ogledi: 206
Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
alter znalci, s splača dati za 200€ več od note3 za note4:)?
glavna prednost je optični stabilizator v fotiču, pa boljši zaslon.
osebno se mi zdi kr velik. mogoče sem kaj bolj pomembnega spregledal?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Meni je dobra funkcija tudi "ročno pisanje" sms in mailov s stylusom, skeniranje dokumentov s pretvorbo v pdf tudi veliko uporabljam, fotke in posnetke dela krasne. Note 3 pa nisem imel, tako, da ti ne znam povedat razlike.

mayk

Pripravnik
7. nov 2007
261
0
16
44
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
alter znalci, s splača dati za 200€ več od note3 za note4:)?
glavna prednost je optični stabilizator v fotiču, pa boljši zaslon.
osebno se mi zdi kr velik. mogoče sem kaj bolj pomembnega spregledal?

spregledal si kovinsko ohišje...čist drug feeling ko zdej držiš telefon v roki. Res se občuti, da je bolj kompakten

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Lastniki: ste pri nakupu kaj gledali na verzijo, če so bile dobavljive različne?

Trenutno se dobi C in F verzijo, kot sem razumel, je razlika v procesorju. Prvi naj bi bil na papirju malenkost zmogljivejši (v praksi zanemarljivo), drugi podpira hitrejši LTE (300 vs 150mbps) in je v Evropi bolj razširjen, posledično ima verjetno boljšo podporo?

Je še kakšna razlika? Če lahko izbiraš med obema in je cena praktično enaka - kaj vzeti?

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
V slo pri operaterji je na voljo samo verzija C z Exynos procesorjem. Glede na komentarje na gsm areni je ta različica precej bolj zaželjena, kot pa tista s Snapdragon 805 procesorjem.

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Settings > About > Model Number

Moj nima različnih odtenkov zgoraj in spodaj...

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
Tk, Note 4 na 5.0.1...prvi vtis pozitiven, odzivnost ista, ali boljsa...programje deluje vso...vec liziki pa cez dan, dva =)...

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
ne, ne...od mobitela, slo verzija...oz ce imas SM-N910C, komot nardis flash, lepo si potegni dol Kies 3, za driverje, ali si potegnes dol direkt iz samsungove strani usb driverje za samsunga, potem rabis se odin3...ter seveda liziko 5.0 za sm-n910c...je pa to uraden....meni dela prfektno, sem se malo vstraso, ker sem mel prvi antutu b slab, cca 47xxx...ampak zgleda se je pol sam od sebe popravo, pri drugem testu.. 537xx...vsecen dailer, ker zdaj sem imel nadomestek, prav tako imenik, nekak boljse dodelano, kamera ima neke drobtinice dodatne...pa se bi se naslo...

za tocen potek idi na XDA Note 4 N910C Lollipop 5.0.1 (N910CXXU1BOB4)

tukaj imas napisano vse, ter linke do potrebnega sw.ja...

v opazko, delaj vse na prilozenem kablu od telefona...nevem v cem je finta, ampak nikakor mi ni hotelo flashat na drugem kablu, probal na 3 razlicnih...kjer delam ostale fone...

ce imas root, ti ga povozi, tako da je pol zopet v orginal stanju, za kk se nerabis bat, ker je 5.0.1 uraden, in ti ne razveljavi garancije...no, vse to se da uredit tudi drugace =)...

pac ce se kdo boji...je pa to cist simpl zadeva, ce kdo noce cakat na OTA...

Pazi velja samo za SM-N910C verzijo...ostali pocakat...

Nazadnje urejeno:

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
dvomim da deluje to tako...rom je dejansko za 910c...kar je eu, asia, america...OTA pac sproscajo pol po regijah...je pa poljska najprej dobila ker je tam velik samsungov center, vsaj koliko sem osvescen...

drugace pa mi je kljub vsemu, kar samodejeno postavilo slo tipkovnico kot privzeto...lahko pa da se motim, v glavnem, vse deluje kot mora...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
napisal si "...od mobitela", sam vrjetno nisi dobil potem še en kup telekomovih appov a ne? Kolker razumem je to čist rom, brez nesnage?

A si rootal sedaj liziko? Že obstaja rootanje, da ne tripa knoxa?
No v vsakem primeru me zanima rootanje, si že našel s čim?

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
cist rom je tole, kot ze prej omenjeno za eu verzijo, zraven ni nobene nesnage, razen standard samsungov t wiz shit =)...je pa tako, da sam nisem naredil cistke, se pravi reset naprave, ker mi deluje odlicno...baterija se je izboljsala...kar je pozitivno....

kar se pa tice roota, pa se nisem, bom pa naredil ta vikend, ali pa kaksen dan v tem tednu, ce nebo guzve na delu...mislim pa da bom kar uporabil CF-Auto-Root + Odin...sem nekaj bral, in zadeva deluje...

za knox restart pa se tudi da lepo zrihtat =)

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Knox ti kar lepo ostane na 01, če rootaš samsunga. Če so kake novosti glede knox reseta pa bi te prosil, da napišeš kaj več.