NLB podražitev

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
398
83
Las Vegas
A mi lahko kdo odgovori kakšne so morebitne zakonske ali davčne omejitve glede izplačevanja plač? Ali lahko zahtevam da mi delodajalec plačo nakaže npr na avstrijski ali nemški račun? Npr. Odpreš račun tule: https://www.dkb.de/int/legitimation/

pa ne plačuješ več provizij za vodenje računa in za N nekih brezveznih postavk kot je npr vpogled v stanje na bankomatu 0,28€

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Kar sanjaj. To se zmeniš na začetku, ko se odločiš za odprtje računa. In to velja do naslednje spremembe na tvojo želijo

Kaj se zmeniš ob odprtju računa?
sprasujem se.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ne proftiraš nič. Glede na to, zakaj bi ga ti uporabil bi se ti prav tako DURS nanj vsedel... Pa ko bi zagustilo ne bi imel časa tja in vse ven pobrat... Ali pa ne bi mogel do denarja... Razmišljam čisto praktično...

Sicer pa, kaj se kurčite... Na čikih in kofetkih na letni ravni zapravite več kot pa so te provizije. Začnite šparat najprej tam.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
A ste opazili kako nekdo ful nekaj zatrjuje, pa ne more z ničemer podpreti?
wink-1.gif

Ah, alter...

PS: Kake probleme pa imate s plačilno kartico DH? Naj uganem, to se oglašajo tisti, ki te kartice še v roki niso imeli.

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ne proftiraš nič. Glede na to, zakaj bi ga ti uporabil bi se ti prav tako DURS nanj vsedel... Pa ko bi zagustilo ne bi imel časa tja in vse ven pobrat... Ali pa ne bi mogel do denarja... Razmišljam čisto praktično...

Sicer pa, kaj se kurčite... Na čikih in kofetkih na letni ravni zapravite več kot pa so te provizije. Začnite šparat najprej tam.
Khm, a nisi ti bil istega mnenja o menjavi dobavitelja elektrike, potem si pa hrabro prestopil?
grims-1.gif

Da ne bomo čez leto brali, da si na Sbersbank.
tongue-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Da zaključimo tole prepucavanje, odgovorite na en kveščn...
Je podražila storitve samo NLB (na račun uvedbe davka na storitve)? da/ne

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.136
5.078
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Na čikih in kofetkih na letni ravni zapravite več kot pa so te provizije. Začnite šparat najprej tam.

In za koji k.rac bi mojo kavico požrli drugi???

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
398
83
Las Vegas
Še enkrat vprašam če kdo ve? Ali lahko zahtevam da mi delodajalec (navkljubmorebitnim stroškom in sitnostim) plačo nakazuje na račun banke v evro coni? Seveda bi normalno prijavil račun na DUrs ... tako da ne gre se za utajo davkov ali bilo kake mutne posle gre se za prosti trg v praksi ?

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:

Jaz tole gledam čisto iz drugega zornega kota. Ni finta v tem, da eni zapravimo oh in sploh pri drugih rečeh in se nimam sedaj kaj sekirat za teh nekaj centov kateri so (se strinjam) pičkin dim za eno osebo. Problem je, da se vseskozi jamra, da ni denarja, majo ga pa v izobilju. In sedaj bodo dobivali še dodatne milijone, na milijona, katere sproti pobašejo v žepe. TO JE PROBLEM. Sedaj pa ti natuhtaj dejavnost, katero ti jo bojo drugi opravili in ti bodo ob tem še denar nakazali.
wink-1.gif

Jaz sem nakazal 480€ in so mi pri tem ukradli skoraj 1,5€. Ok si rečem. Ma jaz verjamem, da nisem tisti dan bil edini ko sem to storil. Ena je bila ravno pred mano, katera je nakazala kako nulo več. Pa takih je polno po sloveniji. In oni meni, da ni denarja. Pa to moraš v Butalah izdelaz z nezadostnim, da temu verjameš.
uf-1.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Da zaključimo tole prepucavanje, odgovorite na en kveščn...
Je podražila storitve samo NLB (na račun uvedbe davka na storitve)? da/ne

JAZ mislim DA! Najdi mi še eno banko, ki je podražila ostale storitve + še uporabnino za spletno banko IN to vse na račun " davka na finančne transakcije"

WTF

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.432
5.660
113
Gledam na ZPS primerjalno tabelo......

Kaj bi vi uzel BKS al Sparkasse
sprasujem se.gif

Pač plača gor .........net plačevanje.......mogoče kreditno zarad tujine (ebay pa to)...zastonj dvig na bankomatih....

Sem v precepu ker etak moram do 31.5 si na NLB spremenit račun ( dobil po pošti) tko da če že hodim spreminjat bi šel na boljše...

Torej BKS ali Sparkasse
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.432
5.660
113
Ne ne mel se ŠTR sedaj moram v normalen delavski racun...

Če ¿e lih menjam bo enako dela ce grem drugam

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ne ne mel se ŠTR sedaj moram v normalen delavski racun...

Če ¿e lih menjam bo enako dela ce grem drugam

To imaš prav, sedaj izkoristi. A da so ti kar sami poslali na dom, kako so pa ugotovili ? Kolega je imel ŠTR do 28 leta semizdi, po prejemkih sigurno ne gledajo, predvidevam da so leta (26-28 let==??), kaj piše v tem pisnem sporočilu ?

Kamele0N

23. jul 2008
42.432
5.660
113
Ubistvu me vabijo da nadgradim ŠTR na racun za odrasle....kaj pa ce tega ne storim pa nikjer ne pise..

Ocitno gre tud do 30ga leta
smile-1.gif

Huh sberbank amzs....kaj pa ce si ze amzs clan
sprasujem se.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Aha, ja v tem primeru pokliči in vprašaj kaj se zgodi če ne spremeniš, če ti ga avtomatsko potem zamenjaj, drugače ostani če ne rabiš nekih kreditov..., še zmeraj je najcenejše ŠTD ali ne (ali so že tam vse podražili) ?