Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz
Zakaj toliko tarnanja - a je danes res tako težko banko zamenjat?
Banko je zamenjati enostavneje kot sem si mislil. Greš 1x na novo banko in to je vse. Ves denar s stare ti oni prenesejo in javijo delodajalcu nov TRR
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ne da bi vedel. Pa zaradi dodatnih 60c letno tudi ne bom bankrotiral.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Točno na taka mišljenja tudi računajo.....Zato pa tudi izplači laregresov pa vse skupaj, češ "pa kaj, če delamo miljardne minuse, pa kaj, če nas je treba stalno dokapitalizirat...saj se to razdeli na vse državljane, zaradi tistega malega "doplačila" pa ja ne bo nihče bankrotiral, so what"
Potem pa še v službi reči, da naj ti za 8€ znižajo plačo, saj je to samo cca 100€ na leto, kaj pa je to....Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Schime pravi:
Tukaj ste verjetno bolj na tekočem katera banka se trenutno najbolj izplača.Sam sem sicer trenutno tudi pri NLB a bom v kratkem zamenjal banko. Nagibam se k delavski hranilnici, me pa zanima kaj bi še predlagali.
Sam sicer nisem nek zahteven uporabnik bančnih storitev. Kar uporabljam, oziroma bi uporabljal, je nek osnovni osebni račun, mastercard in pa elektronsko bančništvo.
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Citat:
Uporabnik Schime pravi:
Tukaj ste verjetno bolj na tekočem katera banka se trenutno najbolj izplača.Sam sem sicer trenutno tudi pri NLB a bom v kratkem zamenjal banko. Nagibam se k delavski hranilnici, me pa zanima kaj bi še predlagali.
Sam sicer nisem nek zahteven uporabnik bančnih storitev. Kar uporabljam, oziroma bi uporabljal, je nek osnovni osebni račun, mastercard in pa elektronsko bančništvo.
Najbolje, da si tukaj izračunaš glede nasvoje potrebe/navade:
http://www.zps.si/osebnefinance-3.html
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
O teh stvareh pa raje ne sodi, če nisi 101% prepričan kako in kaj. Ker se je že neštetokrat dokazal pregovor 'nisem tako bogat da bi kupoval poceni' v takih prilikah.
Žal (ali na svojo srečo) vseprevečkrat vidim rezultate 'najugodnejše' ponudbe.
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Jest poznam samo UPN, zdej kaj je pa razlika med nastetimi pa nimam pojma, OCR in shit?
Koliko UPN brez OCR vrstice* plačate mesečno na bančnem okencu?
Koliko UPN z OCR vrstico* plačate mesečno na bančnem okencu?
Koliko UPN plačate mesečno preko spletne banke?