Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ksz: neKateri pač ne vidijo dlje kot do svojega nosu in živijo v utopičnem svetu...
Na razumeš jo, ker ne obstaja.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
@Stein: tvojo mržnjo do NLB pa res ne razumem, saj jo tvoja firma (torej psledično tudi ti) kar dobro lupite za elektronsko bančništvo...
Koliko zarečenega kruha si se že nažrl? Sam se spomnim vsaj enega in sicer, ko si nas vse pljuval kaj to gremo k Gen-I, ker so vsi isti in itak je samo par EUR letno razlike. Kje si že sedaj?Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ksz: neKateri pač ne vidijo dlje kot do svojega nosu in živijo v utopičnem svetu...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Dete...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kar se tiče mučnega življenja v Avstriji... Če je vse tako simple, zakaj pa ne greš Tja delati ti?
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Zakaj pa, če je vse tako cool, medicinske sestre iz Koroške in štajerske niso planile po ponujenih mestih v branži takoj za mejo
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
ampak so raje ostale nezaposlene v tej gnili kuri?
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Dete...
Sem v preteklosti zamenjal več bank kot pa ti gat...
Kar se tiče mučnega življenja v Avstriji... Če je vse tako simple, zakaj pa ne greš Tja delati ti? Zakaj pa, če je vse tako cool, medicinske sestre iz Koroške in štajerske niso planile po ponujenih mestih v branži takoj za mejo, ampak so raje ostale nezaposlene v tej gnili kuri?
Tja po novem se piše z veliko????
Še enkrat tebi, ko boš imel določene življenske izkušnje, se pa javi. Teoretikov je že sedaj dovolj.
AVE.
Tja se po novem piše z veliko??Citat:
Uporabnik pikijakob pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Dete...
Sem v preteklosti zamenjal več bank kot pa ti gat...
Kar se tiče mučnega življenja v Avstriji... Če je vse tako simple, zakaj pa ne greš Tja delati ti? Zakaj pa, če je vse tako cool, medicinske sestre iz Koroške in štajerske niso planile po ponujenih mestih v branži takoj za mejo, ampak so raje ostale nezaposlene v tej gnili kuri?
Še enkrat tebi, ko boš imel določene življenske izkušnje, se pa javi. Teoretikov je že sedaj dovolj.
AVE.
No, kje imaš elektriko sedaj? Na Petrolu?Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
A bejž no bejž...
Kje pa boš ti po 30.6.2012 ?Citat:
Uporabnik sad pravi:
Koliko zarečenega kruha si se že nažrl? Sam se spomnim vsaj enega in sicer, ko si nas vse pljuval kaj to gremo k Gen-I, ker so vsi isti in itak je samo par EUR letno razlike. Kje si že sedaj?
Tam kjer bo ugodneje. Edino za 1 EUR se ne bom šel prestavljat k bivšim oligopolistom, ker toliko mi je vredna ''moč glasovanja''. Sicer pa grem k tistemu, kateri bo cenejši.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Kje pa boš ti po 30.6.2012 ?Citat:
Uporabnik sad pravi:
Koliko zarečenega kruha si se že nažrl? Sam se spomnim vsaj enega in sicer, ko si nas vse pljuval kaj to gremo k Gen-I, ker so vsi isti in itak je samo par EUR letno razlike. Kje si že sedaj?
Jep, Sanader je tudi tako rekel. Edino da so se njemu čez čas pojavile manjše težave.Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Sem odšel na Hypo in tam zate naredijo čisto vse, se potrudijo in so ti na razpolago.
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Jep, Sanader je tudi tako rekel. Edino da so se njemu čez čas pojavile manjše težave.Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Sem odšel na Hypo in tam zate naredijo čisto vse, se potrudijo in so ti na razpolago.