I
Citat:
A večina praviš?
A se ni pri zadnjem gej referendumu očitalo ravo to, da to ni fer, ker večina odloča o manjšini in o človekovih enakih pravicah, kao?
--------------------
Fadil, zdaj je nominacija za trolla leta- za glupaka leta pa malo počakaj, boš tam prišel na vrsto.Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
ke si fadil, si najdu pot iz weceja pa kje se parkira u stožicama?
Nenasitni Buco, že dalj časa je evidentno, da bolehaš za določenimi motnjami. Previdevam da te motnje izhajajo še iz otroštva. Odsotnost defektologa pri odraščanju. Glede na tvoja leta, se izgleda napravljene škode ne da več sanirati.
Sicer pa potrpi še malo. Kmalu bo maškarada v Dražgošah in boš lahko spet partizan.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Maš prav.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Hej, zatrolali ste celo temo! Stardec, nehaj pogrevat staro usmrajeno župo! Rdečih zvezd na kapi ne uporabljamo že 25 let in si menda edini na Alterju, ki se še teh časov ognjevito spominjaš.
Slow down!
Jaz sem komunizem in udbovske svinjarije sprobal.
In tukaj jih vi, predvsem levičarji, sicer v milejši in drugačni obliki, ampak zelo dobro oponašate.
Nedvomno si ga in tudi jaz sem ga. (komunizem sprobal) Čeprav moraš priznati, da je bila naša oblika za večino državljanov še najbolj mila. Samo poglej, kaj so rusi počeli!
Za Starga deca predlagam titulo "Stara kljuka", ali pa "Stara kopriva
Pha, kakor za koga.
Če si kdaj prebiral poste bananega uporabnika DSF-a si lahko videl kakšne zločinske svinjarije so se pri nas delale s s trani komunistov. Nič boljši niso bili naši komunisti kot rusi. Logiično, saj so se učili od rusov.
Je pa res , da smo mi, kot slovenci, lahko več informacij pridobili o tujih ruskih, kot pa o slovenskih domačih zločinih. Pač cenzura. Še do nedavnega sploh nismo vedeli za toliko jam in zločinov.
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ja, samo kakšnega gradiva