Naj troll Alterja 2015

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj je narobe napisal
smile-1.gif

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.530
2.290
113
Več al manj so se vsi tahudi že pofočkal v 9 straneh teme, let the party begin.....

Kje je anketa?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.419
5.653
113
Pod kaj je troll......vse v stavku kaže na turbobitch-a....čista definicija njega...

1x na mesec pade vn.......pa še takrat tko da se sprašuješ če ni tip falil temo....

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.308
113
Se strinjam. Saj "na momente" tudi dejansko kaj potrolla, mu tudi ni to težko priznati. Seveda ne takoj za stavkom s katerim trolla a ne :D

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
A večina praviš?
A se ni pri zadnjem gej referendumu očitalo ravo to, da to ni fer, ker večina odloča o manjšini in o človekovih enakih pravicah, kao?

--------------------

uffff .... a bi spet potegnu nekam to temo v slepo ulico?????
13.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
ke si fadil, si najdu pot iz weceja pa kje se parkira u stožicama?
grin1.gif

Nenasitni Buco, že dalj časa je evidentno, da bolehaš za določenimi motnjami. Previdevam da te motnje izhajajo še iz otroštva. Odsotnost defektologa pri odraščanju. Glede na tvoja leta, se izgleda napravljene škode ne da več sanirati.
Sicer pa potrpi še malo. Kmalu bo maškarada v Dražgošah in boš lahko spet partizan.
Fadil, zdaj je nominacija za trolla leta- za glupaka leta pa malo počakaj, boš tam prišel na vrsto.
zmaga.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
samo jaz se od gobe ne spomnim nič čudnih izjav... gledam napačne teme? kje sploh on piše?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.308
113
Itaq. Je ugotovil, da stres škoduje zdravju pa se zdaj bolj izogiba tistega dela foruma
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Hej, zatrolali ste celo temo! Stardec, nehaj pogrevat staro usmrajeno župo! Rdečih zvezd na kapi ne uporabljamo že 25 let in si menda edini na Alterju, ki se še teh časov ognjevito spominjaš.

Slow down!
Maš prav.
Jaz sem komunizem in udbovske svinjarije sprobal.
In tukaj jih vi, predvsem levičarji, sicer v milejši in drugačni obliki, ampak zelo dobro oponašate.

Nedvomno si ga in tudi jaz sem ga. (komunizem sprobal) Čeprav moraš priznati, da je bila naša oblika za večino državljanov še najbolj mila. Samo poglej, kaj so rusi počeli
uf-1.gif
!

Za Starga deca predlagam titulo "Stara kljuka", ali pa "Stara kopriva
grin1.gif

Pha, kakor za koga.
Če si kdaj prebiral poste bananega uporabnika DSF-a si lahko videl kakšne zločinske svinjarije so se pri nas delale s s trani komunistov. Nič boljši niso bili naši komunisti kot rusi. Logiično, saj so se učili od rusov.
Je pa res , da smo mi, kot slovenci, lahko več informacij pridobili o tujih ruskih, kot pa o slovenskih domačih zločinih. Pač cenzura. Še do nedavnega sploh nismo vedeli za toliko jam in zločinov.

Ne vem, kaj so DSFju naredili, ampak če so ga banali, je prav. Morali bi ga že vsaj pred dvema letoma! Tako da škoda je storjena, v smislu legendarne Drnovškove tolerance. Kdaj pa kdaj pojdi brati teme nazaj, vklopi možgane in realno pomisli.

Je to dobro, delati razkol v družini, - ali je morda boljši način združiti, miselno povezati vse prebivalce kar jih je na razpolago? Kdaj bo nacija močnejša?

grims-1.gif

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.530
2.290
113
Šit, moj kandidat trenutno zaostaja za prvim mestom, ali lahko dvakrat glasujem?

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Jaz bi se težko odločil,med Snecerjem in Gattom ??

Nabijanje brez veze u tri pm æez eno in isto osebo ali stranko in desnico !!

Nekateri bi dali za trola telexsa,ki je prilepil ogromno gradiva!!?? Kaj je z vami a ste troli??

Nazadnje urejeno:

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ja, samo kakšnega gradiva
stupid-1.gif

Če tebi ni všeč si sam kriv,ampak to gradivo ni sam napisal !! To je zgodovina ki temelji na resnici ! Za razliko Repetevih laži !!