Naj troll Alterja 2015

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Stardec, veš kaj se zgodi ko hijene zavohajo kri?

Ne ne, to je bilo zelo dobronamerno. Zadeva je ušla predaleč in spisek ni več objektiven.
Treba še enkrat.
tongue-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Pozabil si na tiste, ki poveličujejo komunizem, zločince in njihove zločine. Teh je tukaj največ in glih na te si pozabil. Naključno?
še kar točke dobivaš, s takšnimi izjavami....
Največjo težavo imaš, ko v vsaki stvari vidiš komuniste, komunisteke, rdečo zvezdo, komunajzarje, murgle, zgodovino, rdečo barvo....itd.
A je tvoj cviček sploh rdeč, ko tako pluvaš po rdeči. Sej vemo iz katerega legla si, ampak ni se ti treba vseeno tako smešit.
Sam sem prepričan, da večina forumašev tukaj ni komunistov. Niso pa tudi domobranci. A vidiš samo črno in rdeče?? Marsikdaj ti je kdo lepo vse argumentiral in res nisi mogel ovreči. Ampak si spet napisal 100x napisane stavke. zločin, komunisti, murgle, neznana količina....itd. Sej že vse vemo, kaj boš napisal.
evil.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
. Ne dopuščaš drugačnih mnenj, pa čeprav dejstva niso tebi v prid. Nisi nikomur napisal o ubijanju, likvidiranju...itd, (vsaj zasledil nisem), ampak da primerjaš ubijanje, likvidacijo z bananjem na forumu, je pa zelo smešno.
Z grožnjami se pa tud jaz ne strinjam

Kako pa jaz lahko komu preprečim, da bi imel drugačno mnenje od mene? A jaz lahko koga banam in mu s tem preprečim objavljanje svojega mnenja?
Je pa ravno obratno. Drugi ne trpite mojega mnenja, ki je drugačno od vašega.

Mogoče je moj "problem" v tem, ker se jaz v tematiki s katero se strinjam z večino, ki debatira o določenii vsebini, pač ne oglašam. Ne vidim smisla, da bi tam kjer se vsi o vsem strinjamo, potem popal smeške in govoril; tako je, jaz tudi tako mislim.
Jaz se oglasim pač tam, kjer imam drugačno mnenje od drugih. V tem je smisel debate.
Če nekdo reče: danes je pa lepo vreme, jaz ne vidim smisla, da bi mu nazaj oporekal ali odgovarjal, res je lepo vreme in potem celo rešto smeškov popal gor. Brezveze. Čeprav je veliko forumašev takih. Ampak jaz zaradi tega ne zahtevam njihov ban. Jih pač preskočim. Me ne zanimajo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Pozabil si na tiste, ki poveličujejo komunizem, zločince in njihove zločine. Teh je tukaj največ in glih na te si pozabil. Naključno?
Največjo težavo imaš, ko v vsaki stvari vidiš komuniste, komunisteke, rdečo zvezdo, komunajzarje, murgle, zgodovino, rdečo barvo....itd.
A je tvoj cviček sploh rdeč, ko tako pluvaš po rdeči. Sej vemo iz katerega legla si, ampak ni se ti treba vseeno tako smešit.
Sam sem prepričan, da večina forumašev tukaj ni komunistov. Niso pa tudi domobranci. A vidiš samo črno in rdeče?? Marsikdaj ti je kdo lepo vse argumentiral in res nisi mogel ovreči. Ampak si spet napisal 100x napisane stavke. zločin, komunisti, murgle, neznana količina....itd. Sej že vse vemo, kaj boš napisal.
evil.gif
Mene pač ne moreš fotrat. Prestar sem da bi mi ti bučke prodajal
Dokler se bo grozilo ali banalo samo in zgolj debatne desničarje, je zame komunizem tukaj.
Dsf-a so banali zgolj in samo zaradi obelodanjanja komunističnih zločinov in zločincev.
Poštenega moralnega člkoveka, ki ni komunist ali njihov privrženec, takšno obelodanjanje zločinov ne bi smelo motit. Obratno. Moral bi pomagat. Torej?

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Erikson je tudi simpaticen trol v LJ naj mesto.
smile-1.gif

Edino verjetno je tko, da ce imas namensko temo ni trolanje.
smile-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
. Ne dopuščaš drugačnih mnenj, pa čeprav dejstva niso tebi v prid. Nisi nikomur napisal o ubijanju, likvidiranju...itd, (vsaj zasledil nisem), ampak da primerjaš ubijanje, likvidacijo z bananjem na forumu, je pa zelo smešno.

Kako pa jaz lahko komu preprečim, da bi imel drugačno mnenje od mene? A jaz lahko koga banam in mu s tem preprečim objavljanje svojega mnenja?

Mogoče je moj "problem" v tem, ker se jaz v tematiki s katero se strinjam z večino, ki debatira o določenii vsebini, pač ne oglašam. Ne vidim smisla, da bi tam kjer se vsi o vsem strinjamo, potem popal smeške in govoril; tako je, jaz tudi tako mislim.
Jaz se oglasim pač tam, kjer imam drugačno mnenje od drugih. V tem je smisel debate.
Če nekdo reče: danes je pa lepo vreme, jaz ne vidim smisla, da bi mu nazaj oporekal ali odgovarjal, res je lepo vreme in potem celo rešto smeškov popal gor. Brezveze. Čeprav je veliko forumašev takih. Ampak jaz zaradi tega ne zahtevam njihov ban. Jih pač preskočim. Me ne zanimajo.
Ti bom napisal, da se delno strinjam s tabo.
Ampak, zavedaj se, da tudi v temah, kjer se oglašaš nimaš vedno prav. Misliš pa, da imaš vedno prav. Napadaš eno zadevo, dejansko jih je pa še vsaj sto, ampak o tistih ne spregovoriš. Komuniciraš na način, kot da imaš čisto "sprane možgane" (sory na izrazu)

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
smile-1.gif

smile-1.gif
Ne vem zakaj se ne reče troll tistim, ki v vsako debato župnike in cerkev privlečejo. To se sme, komuniste se pa ne sme?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
evil.gif
Mene pač ne moreš fotrat. Prestar sem da bi mi ti bučke prodajal
Dokler se bo grozilo ali banalo samo in zgolj debatne desničarje, je zame komunizem tukaj.
Dsf-a so banali zgolj in samo zaradi obelodanjanja komunističnih zločinov in zločincev.
Poštenega moralnega člkoveka, ki ni komunist ali njihov privrženec, takšno obelodanjanje zločinov ne bi smelo motit. Obratno. Moral bi pomagat. Torej?
Nč jaz tebe ne fotram. Kolk si star, ne vem. Upam, da ne tolko, da ti gre že mal na otročje nazaj.
Spet si napisal, kot da so domobranci edini pošteni, vsi ostali pa komunisti nepošteni. Bedarije na bedarije.
Lej, ne vleci na drugo temo, ker boma off. Sem (smo) ti že napisal vse. Marsikaj bi ti lahko zdaj napisal, ampak me ne boš zvlekel v tvoje vode. Sem prestar da bi mi bučke prodajal.
evil.gif

Glede bananja sem ti pa že napisal. Ne bom se ponavljal.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:

Ampak, zavedaj se, da tudi v temah, kjer se oglašaš nimaš vedno prav. Misliš pa, da imaš vedno prav. Napadaš eno zadevo, dejansko jih je pa še vsaj sto, ampak o tistih ne spregovoriš. Komuniciraš na način, kot da imaš čisto "sprane možgane" (sory na izrazu)
Hmm, a si ti kaj drugačen? A je sploh kdo tukaj drugačen? Vsak vztraja pri svojem.
A si ti kdaj meni rekel: stardec prepričal si me, prav imaš.?
Ker zmeraj se pa tud ne morem motit.
A?
Vsi smo enaki, očitke kasiram pa samo jaz.
Razlika je samo v tem, da jaz z raznimi grožnjami in raznimi likvidacijami bani itd..., od tebe ne pričakujem in ne zahtevam somišljenosti.
Od mene se zahteva nekaj takega: al bodi takšen kot smo mi in razmišljaj tako kot razmišljamo mi, al pa te bomo pospravili.
A ni to komunizem?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
smile-1.gif

smile-1.gif
Ne vem zakaj se ne reče troll tistim, ki v vsako debato župnike in cerkev privlečejo. To se sme, komuniste se pa ne sme?
Kako se ne sme?? Sej v vsako debato vlečeš komuniste

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
smile-1.gif

smile-1.gif
Kako se ne sme?? Sej v vsako debato vlečeš komuniste
Nisem jaz kriv, če se vi tako radi poslužujete komunističnih metod diskvalifikacij in likvidacij.
Vi tiste, s katerimi se ne strinjate, ne premagujete z besedo. Vi hočete take diskvalificirat, likvidirat, banat itd.......to so komunisti delal. In še zmeraj delajo.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:

Hmm, a si ti kaj drugačen? A je sploh kdo tukaj drugačen? Vsak vztraja pri svojem.
A si ti kdaj meni rekel: stardec prepričal si me, prav imaš.?
Ker zmeraj se pa tud ne morem motit.
A?
Vsi smo enaki, očitke kasiram pa samo jaz.
Razlika je samo v tem, da jaz zaradi groženj z raznimi likvidacijami bani itd..., od tebe ne pričakujem in ne zahtevam somišljenosti.
Od mene se zahteva nekaj takega: al bodi takšen kot smo mi in razmišljaj tako kot razmišljamo mi, al pa te bomo pospravili.
A ni to komunizem?
Nikol ti nisem rekel, da si me prepričal. Ker me nisi nikol v domobranstvu. Če sem pa imel kje podobno mnenje, se pa oglašal nisem. Tako kot si ti prej napisal. Al bi samo tebi morali vsi kimati in smeške lepiti????
Očitke dobiva vsak. Ti pa največ. Res je.
Z nekimi likvidacijami se ne strinjam.
Ko si prej omenil lepo vreme. Če nekdo reče, da je lepo, se pač ti strinjaš. Al ne kak tako. Problem je v tem, ker ti bo 100 ljudi reklo da je lepo vreme, tebi je pa tretji rekel, da ni lepo in se ne boš dal prepričati 100 ljudem, ampak upoštevaš samo enega!!! (aja... teh 100 je komunistekov)
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Hej, zatrolali ste celo temo! Stardec, nehaj pogrevat staro usmrajeno župo! Rdečih zvezd na kapi ne uporabljamo že 25 let in si menda edini na Alterju, ki se še teh časov ognjevito spominjaš.

Slow down!

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
In ti misliš, da bo potem tak kaznjenec na forumu ostal? A ti bi?
Kaj če ti tak forum, če pa pisat ne smeš gor?

Nekateri bi radi kar vse s katerimi se ne strinjajo zbrisali.

Še dobro, da smo v letu 2016, ker sicer bi nas najbrž kar pobili.

Nekaterim je res hudo v življenju.

Sploh je pa forumov kot je Alter še na tisoče in bo pač imel enega pisca in obiskovalca manj, sčasoma bodo pa s tako politiko lahko stran kar zaprli...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
lanos še to
Trdim:
Če bi jaz z enako retoriko in enakim načinom pisanja napadal vernike, cerkev, župnike, desničarje, Janeza Janšo itd.....bi mi vsi vi tukaj ploskali. Nobeden od vas, ki mi zdaj pravite da sem troll in mi grozite z diskvalifikacijo itd.. mi v kontra vlogi ne bi grozil. Sem prepričan. Ker bi bil pač vaš in ker tukaj imate oblast vaši.
Mogoče pa kdaj bom. Dobra ideja. Ko me bodo tukaj banali, se bom iz drugega računalnika prijavil in na vse pretege pljuval po desnici, Janši, cerkvi in vernikih. Bom videl če me bodo pol banali ali vsaj predlagali za trolla.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
fikus

Najlepša hvala za predlog.
Ne morem verjet s kom vse se imate eni čas ukvarjat.
bonk.gif

Po moje ste zaprti na Studencu oz. v kakšni podobni ustanovi in vse kar lahko počnete je visenje na netu....

Uspešno zdravljenje Vam želim.