Naj troll Alterja 2015

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Hej, zatrolali ste celo temo! Stardec, nehaj pogrevat staro usmrajeno župo! Rdečih zvezd na kapi ne uporabljamo že 25 let in si menda edini na Alterju, ki se še teh časov ognjevito spominjaš.

Slow down!
Maš prav.
Jaz sem komunizem in udbovske svinjarije sprobal.
In tukaj jih vi, predvsem levičarji, sicer v milejši in drugačni obliki, ampak zelo dobro oponašate.

I

Izbrisan uporabnik #488

Mogoče bi lahko še na seznam dodali psa, ki je bil v omari hotela od stardeca.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
lanos še to
Trdim:
Če bi jaz z enako retoriko in enakim načinom pisanja napadal vernike, cerkev, župnike, desničarje, Janeza Janšo itd.....bi mi vsi vi tukaj ploskali. Nobeden od vas, ki mi zdaj pravite da sem troll in mi grozite z diskvalifikacijo itd.. mi v kontra vlogi ne bi grozil. Sem prepričan. Ker bi bil pač vaš in ker tukaj imate oblast vaši.
Mogoče pa kdaj bom. Dobra ideja. Ko me bodo tukaj banali, se bom iz drugega računalnika prijavil in na vse pretege pljuval po desnici, Janši, cerkvi in vernikih. Bom videl če me bodo pol banali ali vsaj predlagali za trolla.
Jaz ti nisem grozil!! Trdim!!
Si pa v določeni temi sam Ali skoraj sam in menda ne more biti vse narobe od večine, al kako. Samo za to se gre.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Aja pa darjan tudi ni ta desn, enako easy, mislim, da tudi Snecer ne...tako da kot vedno spet nabijaš kar nekaj v trdi dni, "a ni zanimivo da med nominiranci ni nobenega levičarja"
hysterical-1.gif
Ti so tu zraven zgolj zaradi domneve demokratičnosti. Podobno kot so za časa komunističnega totalitarizma imeli volitve z zaprtimi listami.
stupid-1.gif

Že od prvega posta naprej je jasen namen iskanja trola in jasen končni izid glasovanja. Kot glavni motor akcije bodo vsaj toliko, da po končanem "demokratičnem" glasovanju spremeniš zapis pod njegovim psevdonimom (le kateri butl se ga je spomnil
stupid-1.gif
)

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
lanos še to
Trdim:
Če bi jaz z enako retoriko in enakim načinom pisanja napadal vernike, cerkev, župnike, desničarje, Janeza Janšo itd.....bi mi vsi vi tukaj ploskali. Nobeden od vas, ki mi zdaj pravite da sem troll in mi grozite z diskvalifikacijo itd.. mi v kontra vlogi ne bi grozil. Sem prepričan. Ker bi bil pač vaš in ker tukaj imate oblast vaši.
Mogoče pa kdaj bom. Dobra ideja. Ko me bodo tukaj banali, se bom iz drugega računalnika prijavil in na vse pretege pljuval po desnici, Janši, cerkvi in vernikih. Bom videl če me bodo pol banali ali vsaj predlagali za trolla.
Jaz ti nisem grozil!! Trdim!!
Si pa v določeni temi sam Ali skoraj sam in menda ne more biti vse narobe od večine, al kako. Samo za to se gre.
A večina praviš?
A se ni pri zadnjem gej referendumu očitalo ravo to, da to ni fer, ker večina odloča o manjšini in o človekovih enakih pravicah, kao?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Hej, zatrolali ste celo temo! Stardec, nehaj pogrevat staro usmrajeno župo! Rdečih zvezd na kapi ne uporabljamo že 25 let in si menda edini na Alterju, ki se še teh časov ognjevito spominjaš.

Slow down!
Maš prav.
In tukaj jih vi, predvsem levičarji, sicer v milejši in drugačni obliki, ampak zelo dobro oponašate.

Nedvomno si ga in tudi jaz sem ga. (komunizem sprobal) Čeprav moraš priznati, da je bila naša oblika za večino državljanov še najbolj mila. Samo poglej, kaj so rusi počeli
uf-1.gif
!

Za Starga deca predlagam titulo "Stara kljuka", ali pa "Stara kopriva
grin1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.419
5.653
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Erikson je tudi simpaticen trol v LJ naj mesto.
smile-1.gif

Edino verjetno je tko, da ce imas namensko temo ni trolanje.
smile-1.gif
Ne vem zakaj se ne reče troll tistim, ki v vsako debato župnike in cerkev privlečejo. To se sme, komuniste se pa ne sme?

Prvo sem se na Gattota spomnil....dajmo ga dodat na spisek!
tongue-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:

Slow down!
Maš prav.

Nedvomno si ga in tudi jaz sem ga. (komunizem sprobal) Čeprav moraš priznati, da je bila naša oblika za večino državljanov še najbolj mila. Samo poglej, kaj so rusi počeli
uf-1.gif
!

grin1.gif

Pha, kakor za koga.
Če si kdaj prebiral poste bananega uporabnika DSF-a si lahko videl kakšne zločinske svinjarije so se pri nas delale s s trani komunistov. Nič boljši niso bili naši komunisti kot rusi. Logiično, saj so se učili od rusov.
Je pa res , da smo mi, kot slovenci, lahko več informacij pridobili o tujih ruskih, kot pa o slovenskih domačih zločinih. Pač cenzura. Še do nedavnega sploh nismo vedeli za toliko jam in zločinov.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.419
5.653
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
uf-1.gif
!

grin1.gif

Se vidi iz kjere šole si...podobno so govorili za neuvrščene...kaj stokate saj neuvrščenim gre pa še slabše kot nam......torej bi bla tole ker primerna titula zate....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Erikson je tudi simpaticen trol v LJ naj mesto.
smile-1.gif

Edino verjetno je tko, da ce imas namensko temo ni trolanje.
smile-1.gif
Ne vem zakaj se ne reče troll tistim, ki v vsako debato župnike in cerkev privlečejo. To se sme, komuniste se pa ne sme?

Prvo sem se na Gattota spomnil....dajmo ga dodat na spisek!
tongue-1.gif
Brezveze.
Jaz ne bom nobenega nominiral niti za nobenega glasoval. To ni moj način. Gatto je itak pri koritu, kot snečer.
Itak pa veš, da je ta forum že orenk prečiščen. Nekaj desničarjev so gor pustili zgolj za seme. Da lahko lapajo, da niso samo oni tukaj.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.126
7.751
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Stardec, veš kaj se zgodi ko hijene zavohajo kri?
A bi ti tudi rad novo titulo? ti ni dobra ta, ki ti je bila podeljena?
cool-1.gif

Nenasitni Buco, ti je spet dolgčas in se vame vtikaš?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kameleona sem pozabil, ampak mu naj bo, ker je glih opozoril nase..velik stvari mu ni čisto jasnih, ampak, trolla pa neumorno o njih.
smile-1.gif

Ok. Dodamo torej še njega
smile-1.gif

Citat:

- stardec
- Snecer
- fikus
- easy
- darjan
- 8888
- bizi
- turbobitch a.k.a. goba
- Sijan
- Matey
- telex
- Kamele0N

@stardec - Ne, nisem se zato spomnil te teme, da bi tebe eliminiral, saj četudi slučajno zmagaš kot zmagovalec ne boš banan na kar ciljaš s to eliminacijo. Če te pa uporabniki izglasujejo za največjega nakladalca in provokatorja (kar troll dejansko je), pa ne bo nič narobe, če dobiš temu primerno titulo in kakšno časovno omejitev za objavljanje svojih budalaščin.
In ne, nisem zaklenil teme o referendumu v politiki, saj jaz tam nisem moderator in mi je posledično moderiranje tam onemogočeno.
Predlagal bi me za pedra leta? Ni panike, kar izvoli, če ti da to kaj veselja v tvojem življenju
roza.gif

Na prvo mesto, vmes in na konec telex.

Ker tale pa je brez konkurence.

stardec mi vsaj deluje inteligentno, le da ima travme zaradi cerkvenih in pasjih zlorab, ni pa glup, telex pa je unterhund iq
evil.gif

Je pa res, da tu gre bolj za nagrado trollanja, kjer nas je več v izboru
evil.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.126
7.751
113
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
ke si fadil, si najdu pot iz weceja pa kje se parkira u stožicama?
grin1.gif

Nenasitni Buco, že dalj časa je evidentno, da bolehaš za določenimi motnjami. Previdevam da te motnje izhajajo še iz otroštva. Odsotnost defektologa pri odraščanju. Glede na tvoja leta, se izgleda napravljene škode ne da več sanirati.
Sicer pa potrpi še malo. Kmalu bo maškarada v Dražgošah in boš lahko spet partizan.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.308
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Na prvo mesto, vmes in na konec telex.

Ker tale pa je brez konkurence.

stardec mi vsaj deluje inteligentno, le da ima travme zaradi cerkvenih in pasjih zlorab, ni pa glup, telex pa je unterhund iq
evil.gif

Je pa res, da tu gre bolj za nagrado trollanja, kjer nas je več v izboru
evil.gif

Se strinjam s tabo in zapisom v tretji vrstici ampak glede na definicijo trollanja telex pač ni troll ampak samo glup na 3. potenco. Je pa na željo uporabnikov vseeno dodan na seznam, enako tudi jaz. Potem pa naj folk določi kako in kaj preko glasovanja.

Najbolj mi je pa zabavno, da sem dobil preblisk v zvezi s tem trollanjem na alterju in me je zanimalo, koga bodo uporabniki predlagali in potem izglasovali kot največjega trolla, ubogi stardec je pa zdaj prepričan,da se cel svet zarotil proti njemu oz. da je to moja edina opcija, da se ga znebim. Res fenomenalno
aplauz.gif

In še enkrat za vse - zmagovalec 100% ne bo banan. Kaj bo pa prejel poleg nove titule bomo pa še videli.....
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Ker je finalist praktično že znan, se mu lahko poleg titule naštima rdečkasto temo foruma z zvezdami. Jasno če alter to podpira? (slo-tech vem da podpira "očem neprijazno temo")

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Ali pa da mu namesto pravih vzdevkov pri vseh uporabnikih piše "Sencer". Saj veš, vsi smo Sencer