Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Glede na to da si v zeleni druščini in da se še hvalis kako nastreljujes flobert na dvorišču....jaz bi rekel da si tipičen ekstremist...manjka ti samo še črna uniforma...brez oznak
Oh, a ni žalostno, da ne vem, kaj je flobert, pa da sem majhen, debel pa še čelav povrh...Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Glede na to da si v zeleni druščini in da se še hvalis kako nastreljujes flobert na dvorišču....jaz bi rekel da si tipičen ekstremist...manjka ti samo še črna uniforma...brez oznak
Najbolj žalostno je, da tip sploh ne ve, kaj je flobert...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ja, pa še vursan flinto si nabavil...no okej, odkar so jih špageti prevzel, je vseen boljš
Le kje so sedaj Matay in ostali komunisteki, da bi tudi to označili za SPAM ali pa je po novem SPAM le tisto, kar ni: jaz mislim, jaz govorim, jaz diham...Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Tabeli, prtegnjeni, glupy, pimplni ipd..kandidatov za ankete vseh vrst je dost..
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ja, pa še vursan flinto si nabavil...no okej, odkar so jih špageti prevzel, je vseen boljš
Mogoče v tvojem vesolju, v našem je ameriška oz italijanska zadeva oz. piše USA na njej..za manjše denarce pa verjetno dobiš tudi kakšne turške..Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Turki so posodil svoje ime kinezem, ki delajo zraæke pod imenom turške znamke stoeger (ex vursan), ki že tako ni baš nekaj, je pa vseeno situacija malo boljša, odkar roko nad njimi držijo italijani...
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Le kje so sedaj Matay in ostali komunisteki, da bi tudi to označili za SPAM ali pa je po novem SPAM le tisto, kar ni: jaz mislim, jaz govorim, jaz diham...Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Tabeli, prtegnjeni, glupy, pimplni ipd..kandidatov za ankete vseh vrst je dost..
In zakaj je biltudi moj prispevek označen za SPAM? A zgolj zaradi tega, ker sem opozarjal na SPAMCitat:
Uporabnik Matey pravi:
Matey ima tudi kakšne druge opravke poleg oprezanja za offotpici s strani ljudi, ki se ne znajo držat teme pogovora veš in ne čakam zgolj na tvoje umotvore od objav
In spama lahko vsak uporabnik, ki meni, da določen post ne spada v temo in je offtopic. Brihta.
Citat:
Uporabnik telex pravi:
In zakaj je biltudi moj prispevek označen za SPAM? A zgolj zaradi tega, ker sem opozarjal na SPAMCitat:
Uporabnik Matey pravi:
Matey ima tudi kakšne druge opravke poleg oprezanja za offotpici s strani ljudi, ki se ne znajo držat teme pogovora veš in ne čakam zgolj na tvoje umotvore od objav
In spama lahko vsak uporabnik, ki meni, da določen post ne spada v temo in je offtopic. Brihta.
PS- smo že imeli zlorabe funkcije SPAM s strani komunistekov. Očitno, da se tradicija nadaljuje. Še malo, pa bo Alter podoben Mladini, Dnevniku, Delu, 24 ur... vsi sodelujoči bodo enoglasno, enomiselno in enoznačno in... udrihali po ostalih, kateri ne mislijo enoznačno, enomiselno, enoglasno....Če pa se bo kdo slučajno zmotil in zapisal kaj, kar ne bo enoglasno, enomiselno, enoznačno.... bo pa njegov prispevek zbrisan kot SPAM
PODN od PODNA