Naj troll Alterja 2015

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
cheer.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Glede na to da si v zeleni druščini in da se še hvalis kako nastreljujes flobert na dvorišču....jaz bi rekel da si tipičen ekstremist...manjka ti samo še črna uniforma...brez oznak
tongue-1.gif

Najbolj žalostno je, da tip sploh ne ve, kaj je flobert...
grin1.gif

Nazadnje uredil moderator:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Glede na to da si v zeleni druščini in da se še hvalis kako nastreljujes flobert na dvorišču....jaz bi rekel da si tipičen ekstremist...manjka ti samo še črna uniforma...brez oznak
tongue-1.gif

Najbolj žalostno je, da tip sploh ne ve, kaj je flobert...
grin1.gif
Oh, a ni žalostno, da ne vem, kaj je flobert, pa da sem majhen, debel pa še čelav povrh...

stieber, tvoji pol- izdelki na tabli so daleč od trollanja, prej bi rekel driskanje-zato pa tudi nisi na seznamu trollajočih, ampak boš tudi ti na nekem drugem..
smirk-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Tabeli bodo imeli svojo anketo
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Tabeli, prtegnjeni, glupy, pimplni ipd..kandidatov za ankete vseh vrst je dost..
hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ja, pa še vursan flinto si nabavil...no okej, odkar so jih špageti prevzel, je vseen boljš
grin1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Tabeli, prtegnjeni, glupy, pimplni ipd..kandidatov za ankete vseh vrst je dost..
hysterical-1.gif
Le kje so sedaj Matay in ostali komunisteki, da bi tudi to označili za SPAM ali pa je po novem SPAM le tisto, kar ni: jaz mislim, jaz govorim, jaz diham...
stupid-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ja, pa še vursan flinto si nabavil...no okej, odkar so jih špageti prevzel, je vseen boljš
grin1.gif
17758-icon_confused.gif

Turki so posodil svoje ime kinezem, ki delajo zraæke pod imenom turške znamke stoeger (ex vursan), ki že tako ni baš nekaj, je pa vseeno situacija malo boljša, odkar roko nad njimi držijo italijani...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
grin1.gif
17758-icon_confused.gif

Turki so posodil svoje ime kinezem, ki delajo zraæke pod imenom turške znamke stoeger (ex vursan), ki že tako ni baš nekaj, je pa vseeno situacija malo boljša, odkar roko nad njimi držijo italijani...
Mogoče v tvojem vesolju, v našem je ameriška oz italijanska zadeva oz. piše USA na njej..za manjše denarce pa verjetno dobiš tudi kakšne turške..
cool-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
italijanska roba mi tako ni všeč-mam raje češko, če se ze gremo.
wink-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
A zato si po hiši meril s 'turško' puško, izdelano na kitajskem?
evil.gif

Drugače pa za zraæke velja...če si ibr, kupi nemško oz germansko, če nis tako ibr, nabavi češko in če že ravno moraš, španjolsko...potem pa se počasi neha... oky, maš še ameriko pa pogojno koreance, ampak tisto je specifika.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.308
113
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
hysterical-1.gif
Le kje so sedaj Matay in ostali komunisteki, da bi tudi to označili za SPAM ali pa je po novem SPAM le tisto, kar ni: jaz mislim, jaz govorim, jaz diham...
stupid-1.gif

Matey ima tudi kakšne druge opravke poleg visenja na Alterju in oprezanja za offotpici s strani ljudi, ki se ne znajo držat teme pogovora veš in ne čakam zgolj na tvoje umotvore od objav
priden.gif

In spama lahko vsak uporabnik, ki meni, da določen post ne spada v temo in je offtopic. Brihta.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Mah ja-saj ne veš več, kje si- zračka, ki ima štempl made in usa, izdelana možno v turčiji,en (nov) avto naj bi bil korejc, narejen je sigurno v turčiji..čist nas bodo povozili ti islamisti..glavno, da od diabola na 20m ne ostane skoraj nič (v kovinsko ploščo), torej si izdelovalci delajo medvedjo uslugo.
tongue-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Matey ima tudi kakšne druge opravke poleg oprezanja za offotpici s strani ljudi, ki se ne znajo držat teme pogovora veš in ne čakam zgolj na tvoje umotvore od objav
priden.gif

In spama lahko vsak uporabnik, ki meni, da določen post ne spada v temo in je offtopic. Brihta.
In zakaj je biltudi moj prispevek označen za SPAM? A zgolj zaradi tega, ker sem opozarjal na SPAM
stupid-1.gif

PS- smo že imeli zlorabe funkcije SPAM s strani komunistekov. Očitno, da se tradicija nadaljuje. Še malo, pa bo Alter podoben Mladini, Dnevniku, Delu, 24 ur... vsi sodelujoči bodo enoglasno, enomiselno in enoznačno in... udrihali po ostalih, kateri ne mislijo enoznačno, enomiselno, enoglasno....Če pa se bo kdo slučajno zmotil in zapisal kaj, kar ne bo enoglasno, enomiselno, enoznačno.... bo pa njegov prispevek zbrisan kot SPAM
stupid-1.gif

PODN od PODNA
stupid-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.308
113
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Matey ima tudi kakšne druge opravke poleg oprezanja za offotpici s strani ljudi, ki se ne znajo držat teme pogovora veš in ne čakam zgolj na tvoje umotvore od objav
priden.gif

In zakaj je biltudi moj prispevek označen za SPAM? A zgolj zaradi tega, ker sem opozarjal na SPAM
stupid-1.gif

PS- smo že imeli zlorabe funkcije SPAM s strani komunistekov. Očitno, da se tradicija nadaljuje. Še malo, pa bo Alter podoben Mladini, Dnevniku, Delu, 24 ur... vsi sodelujoči bodo enoglasno, enomiselno in enoznačno in... udrihali po ostalih, kateri ne mislijo enoznačno, enomiselno, enoglasno....Če pa se bo kdo slučajno zmotil in zapisal kaj, kar ne bo enoglasno, enomiselno, enoznačno.... bo pa njegov prispevek zbrisan kot SPAM
stupid-1.gif

PODN od PODNA
stupid-1.gif

Matr ti šepa tole splošno dojemanje kljub večkratnim opozorilom in dodatnim obrazložitvam a ti bom kljub vsemu do zdaj še enkrat napisal:

POSPAMAN JE IN BO VSAK POST, KI SE NE NAVEZUJE NA TEMO POGOVORA IN JE POSLEDIČNO OFFTOPIC!

Saj bi jih lahko brisal pa ne bom, ker potem ni posledic za spamarje, če se pa post pospama pa uporabnik izgublja točke kredibilnosti. Ko vas h3be, če ste pa nedojemljivi kot občasne bolhe na mojih mačkah.

In ne, nisi zgolj opozarjal na spamanje ampak si meni in ostalim moderatorjem očital dvoličnost pri obravnavi offtopicov. Pa še komuniste si spet privlekel zraven.