Naj troll Alterja 2015

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.308
113
confused-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.308
113
Mnja... tolerance do določenih oseb mi enostavno zmanjkuje. Enako tudi potrpljenja ob vedno enakem ponavlanju glede offtopicov.

Zdaj pa lepo prosim, nehajva z offtopci tudi midva
smile-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Matey ima tudi kakšne druge opravke poleg oprezanja za offotpici s strani ljudi, ki se ne znajo držat teme pogovora veš in ne čakam zgolj na tvoje umotvore od objav
priden.gif

In spama lahko vsak uporabnik, ki meni, da določen post ne spada v temo in je offtopic. Brihta.
In zakaj je biltudi moj prispevek označen za SPAM? A zgolj zaradi tega, ker sem opozarjal na SPAM
stupid-1.gif

PS- smo že imeli zlorabe funkcije SPAM s strani komunistekov. Očitno, da se tradicija nadaljuje. Še malo, pa bo Alter podoben Mladini, Dnevniku, Delu, 24 ur... vsi sodelujoči bodo enoglasno, enomiselno in enoznačno in... udrihali po ostalih, kateri ne mislijo enoznačno, enomiselno, enoglasno....Če pa se bo kdo slučajno zmotil in zapisal kaj, kar ne bo enoglasno, enomiselno, enoznačno.... bo pa njegov prispevek zbrisan kot SPAM
stupid-1.gif

PODN od PODNA
stupid-1.gif

Matr ti šepa tole splošno dojemanje kljub večkratnim opozorilom in dodatnim obrazložitvam a ti bom kljub vsemu do zdaj še enkrat napisal:

POSPAMAN JE IN BO VSAK POST, KI SE NE NAVEZUJE NA TEMO POGOVORA IN JE POSLEDIČNO OFFTOPIC!

Saj bi jih lahko brisal pa ne bom, ker potem ni posledic za spamarje, če se pa post pospama pa uporabnik izgublja točke kredibilnosti. Ko vas h3be, če ste pa nedojemljivi kot občasne bolhe na mojih mačkah.

In ne, nisi zgolj opozarjal na spamanje ampak si meni in ostalim moderatorjem očital dvoličnost pri obravnavi offtopicov. Pa še komuniste si spet privlekel zraven.
No vidiš:
povedal sem, da je nekaj spam
povedal sem, kdo spama
Pa sem bil označen za SPAM
stupid-1.gif

Napišite v pravila forumov, da komunistekov ne smem obtožiti, da spamajo, pa tega ne bom več počel

Pa še to- v spamanem prispevku nisem nikjer omenjal KOMUNISTOV
stupid-1.gif

PS- če bi pol toliko časa, kot ga namenjaš preganjanju tisti, kateri ne mislijo identično kot ti in bi jih malo manj označeval z bedaki na neke potence ali celo prebral in razumel kaj pišejo, bi pa mogoče forum bil bol demokratičen.

PSs- saj pričakujem ban pa kaj? Na koncu bomo mi demokrati zmagali, vi komunisteki pa boste končali na smetišču zgodovine

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Pa sej no, ... jaz sem že zdavnaj predlagal, da Stardec ne more biti najtroll za lani, imaš štiberje, pa dsfje, pa telekse, pa ... mene (
cheer.gif
) npr, tudi osmica ni od muh, ...

Bi bilo pa tudi naše punce za pohvalit, premoremo menda okoli tri - negovati jih je treba in zalivati, da nam ne pobegnejo še te.
rolleyes-1.gif

Za njih bi naredil posebno kategorijo, npr. "Dundara 2015" ali tako nekako
smile-1.gif

- (čiv?)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.308
113
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Pa še to- v spamanem prispevku nisem nikjer omenjal KOMUNISTOV
stupid-1.gif

Res? nisi omenjal komunistov? Verjetno sem ti jih potem najverjetneje kar jaz sam dotipkal v tvoj post kajneda?
stupid-1.gif

Citat:
Uporabnik telex pravi:
Le kje so sedaj Matay in ostali komunisteki, da bi tudi to označili za SPAM ali pa je po novem SPAM le tisto, kar ni: jaz mislim, jaz govorim, jaz diham...
stupid-1.gif

Na druge nebuloze ti ne mislim več odgovarjat in ja, če se ne umiriš lahko upravičeno pričakuješ ban. Z največjim veseljem ti ga bom uredil. Zdaj pa izvoli, kot ti srce poželi
roza.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.308
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Pa sej no, ... jaz sem že zdavnaj predlagal, da Stardec ne more biti najtroll za lani, imaš štiberje, pa dsfje, pa telekse, pa ... mene (
cheer.gif
) npr, tudi osmica ni od muh, ...

Bi bilo pa tudi naše punce za pohvalit, premoremo menda okoli tri - negovati jih je treba in zalivati, da nam ne pobegnejo še te.
rolleyes-1.gif

Za njih bi naredil posebno kategorijo, npr. "Dundara 2015" ali tako nekako
smile-1.gif

- (čiv?)

No, seveda, da je lahko naj troll za lani. V bistvu za letos ne more biti, saj se je leto šele začelo
tongue-1.gif

Kdo bo oz. je največji trol na tabli pa bodo določili uporabniki in ne jaz, zato pa tudi je v igri anketa ter natančna definicija besede "troll", kateri stardec ustreza z veliko večino postov. Saj kdaj pa kdaj napiše kaj ovsem realnega, nič ne rečem, a v večini primerov pa ne vidim druge kot da trolla ali pa je...hm...RES poseben.
grin1.gif

Ostali našteti s tvoje strani so pa bolj spammerji kot pa trolli
wink-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Ti kaj je to Dundara??? Da vem.
rolleyes-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Kre.en.. oz. deb.l.
Izberi tistega z nižjim.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Nekje na kozjanskem, današnji čas (al pa sto let nazaj, saj je vseeno):

Sredi vasi se srečata dve sosedi in ena drugi reče: " Ti, a bi tvoja dundara našega telengača vzela?"

Nazadnje urejeno: