I
No vidiš:Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
In zakaj je biltudi moj prispevek označen za SPAM? A zgolj zaradi tega, ker sem opozarjal na SPAMCitat:
Uporabnik Matey pravi:
Matey ima tudi kakšne druge opravke poleg oprezanja za offotpici s strani ljudi, ki se ne znajo držat teme pogovora veš in ne čakam zgolj na tvoje umotvore od objav
In spama lahko vsak uporabnik, ki meni, da določen post ne spada v temo in je offtopic. Brihta.
PS- smo že imeli zlorabe funkcije SPAM s strani komunistekov. Očitno, da se tradicija nadaljuje. Še malo, pa bo Alter podoben Mladini, Dnevniku, Delu, 24 ur... vsi sodelujoči bodo enoglasno, enomiselno in enoznačno in... udrihali po ostalih, kateri ne mislijo enoznačno, enomiselno, enoglasno....Če pa se bo kdo slučajno zmotil in zapisal kaj, kar ne bo enoglasno, enomiselno, enoznačno.... bo pa njegov prispevek zbrisan kot SPAM
PODN od PODNA
Matr ti šepa tole splošno dojemanje kljub večkratnim opozorilom in dodatnim obrazložitvam a ti bom kljub vsemu do zdaj še enkrat napisal:
POSPAMAN JE IN BO VSAK POST, KI SE NE NAVEZUJE NA TEMO POGOVORA IN JE POSLEDIČNO OFFTOPIC!
Saj bi jih lahko brisal pa ne bom, ker potem ni posledic za spamarje, če se pa post pospama pa uporabnik izgublja točke kredibilnosti. Ko vas h3be, če ste pa nedojemljivi kot občasne bolhe na mojih mačkah.
In ne, nisi zgolj opozarjal na spamanje ampak si meni in ostalim moderatorjem očital dvoličnost pri obravnavi offtopicov. Pa še komuniste si spet privlekel zraven.
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Pa še to- v spamanem prispevku nisem nikjer omenjal KOMUNISTOV
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Le kje so sedaj Matay in ostali komunisteki, da bi tudi to označili za SPAM ali pa je po novem SPAM le tisto, kar ni: jaz mislim, jaz govorim, jaz diham...
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Pa sej no, ... jaz sem že zdavnaj predlagal, da Stardec ne more biti najtroll za lani, imaš štiberje, pa dsfje, pa telekse, pa ... mene () npr, tudi osmica ni od muh, ...
Bi bilo pa tudi naše punce za pohvalit, premoremo menda okoli tri - negovati jih je treba in zalivati, da nam ne pobegnejo še te.
Za njih bi naredil posebno kategorijo, npr. "Dundara 2015" ali tako nekako
- (čiv?)
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Ti kaj je to Dundara??? Da vem.