N900

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Kar se tiče Teleraya, jaz z nijimi nisem imel težav, pa sem večkrat nesel telefone na servis (od familije, kolegov). Mogoče imam to srečo, da se nikoli ni kje zataknilo. Npr. kolegu so, ki ima E90, izven garancije zastonj, na lepe oči, zamenjali en del, ki bi ga prišel nekje med 100 in 200 eur.

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Te oddaje se tud sam spovnem oz. bol natančno sam najavo prispevka ker sem ga zamudil v celoti.. je pa blo govora o n900 pa o teleryu ce se ne motim. blo je pa na slo2 al slo1

Js sm mel določene probleme ko jih ti navajaš vse sem rešu z najnovejšo verzijo sw maemota 1.3 .

Glede servisa za BB v ind. coni v črnučah ti lahka rečem da sm z teskimi mukami dobu nov polnilc fon je bil s tar kake 3mesce...
pač bb ma svoj patent za menjavo na polnilcu usa /eu adapter pa se mi je zlomu on zatič ko ga fiksira - ma sj deloma sm bil tud sam kriv sam smo se zmenli
smile-1.gif

Glede servisa teleray ... mami je crknala n95 pač delala je občano se je ugašu učasih zmrznu display .. dobu nazaj celotno spredno stran + zadno ploščico ker je bla zlomlena pol po pol leta je spet crknala pa so mi dali komplet nov telefon. Do danes dela BP morn potrkat

Tud 2003 se spovnem n-gage nokia 2x na servis tretic sm dobu novega ...

negativno izkusno mam z Svemo ... ko mi je sonyericsson p910 neki brejku pa je bil mal popraskan navrh pa mi je neki sral da garancije ne vela ker ma mehanske poškodbe ... pa za tist telefon sm dal 100.000 jurjev so bli še tolarji takrat

mogoc nebi blo slabo ce bi dal plato od telefona v uv- kad pa da se orng prepuče če je res kje še kak kuršlus (kratek stik ) ostal not ...

drugac pa ce si kupu n900 pred parimi mesci si jo itak dobu poceni , js sm dal za njo 440e pred točno 1letom in 3dnevi :D

Nazadnje urejeno:

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Pa glede smsa ko te moti , men se zdi to ful ful dobra poteza itak ti zacne lučka blendat ko dobis SMS brez da bi ekran neki brezveze zmrku , itak si pa lahka iz neta potegnes program pa si podalšaš cikel kok dolgo ti sveti ledika pa tud kk močno.

Itak ko si kupu telefon si lahka pričakoval da bo bol taka špilika tk ko linux k mas kar hoces custom

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Poleg testa z mikrofonom na slušalkah, ti predlagam, da preveriš ali lahko snemaš zvok s kakšnim od programov za snemanje (recorder...). Pa med klicem preveri s tipkami za glasnost, če ta ni nastavljena preveč na tiho.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
A se komu sanja zakaj se mi ne prižge display ko me nekdo kliče? Sploh ne vidim klicev, samo lučka za neodgovorjen klic sveti. Sem vprašal par ljudi, ki so me klicali in so rekli, da je normalno zvonilo.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Še vedno nam nisi odgovoril ali uporabljaš zadnji firmware PR1.3 oz. 20.2010.36-2?

Vzrok, da se ti ne prižge zaslon ob klicu je, da imaš zapacan ali zakrit (tudi s kakšno folijo) del zaslona, kjer je senzor za bližino (obkrožen z rdečo). Druga možnost bi lahko bila v kakšnem programskem hrošču, če imaš stari firmware. Tretja možnost je, da je za to kriv kak program nameščen iz katalogov extras-devel ali extras-testing.

n900-led-front-cam-prox-lum.png

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
uporabljame 20-2010?36-2 in telefon ni bil prekrit.kako lahko ugotovim katera aplikacija to dela?

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
A se komu sanja zakaj se mi ne prižge display ko me nekdo kliče? Sploh ne vidim klicev, samo lučka za neodgovorjen klic sveti. Sem vprašal par ljudi, ki so me klicali in so rekli, da je normalno zvonilo.

IST PROBLEM SM MEL JS .. poslem telefon na servis dobim nazaj telefon dela kao pri njih brez problema. Sprobam doma in res dela -... dela 2dni in spet isto. Pol smo ugotovili da ce das sim vn pa nazaj not se ocitno zresetira in zadeva spet dela par dni.

problem je nastal v tem da je bil telefon nov in je mel star sw gor js sm ga pa kr updejtu mogu bi ga prvo flashat in celoten postopek od zacetka nardit. Predlagam ti da pofleshas use in na novo nalozis gor 1.3 ... pa bos to100000% resu. poglej v tej temi okol 30 te strani datum nekje 6.6.2010 pa bos nasu moje poste ko sm o tem govoril

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
V glavnem, prodajam N900, s ponudbo me rukni na PM pa se zmenimo.

Stara je nekih 8 mesecev, brez garancije, nov display, brez praske in z vso opremo ter orginial škatlo.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
V glavnem, prodajam N900, s ponudbo me rukni na PM pa se zmenimo.

Stara je nekih 8 mesecev, brez garancije, nov display, brez praske in z vso opremo ter orginial škatlo.

Če jo misliš metat v zid, pa nikar, jo daj raje meni, da ti jo nesem v "smeti".
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Jaz sem svojo vedno flešal, ni ni problemov. Oziroma, ker še eno "vzdržujem", tudi ta nima problemov. Update, pa bi znal zafrkavat, sploh če so bili prej naloženi kakšni devel in testing programi.

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Uporabnik tsunami pravi:
Težka bo, nova z garancijo je tolk.

jao

js ti ponudim 20e :D

sploh nevem zaka bi jo prodaju , lepo ti damo navodila porihtas si tk ko hoces in to jeto.

ps. ce ni skrivnost povej kok si dal sploh za njo?

Nazadnje urejeno:

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
Citat:
Uporabnik tsunami pravi:
Težka bo, nova z garancijo je tolk.

jao

js ti ponudim 20e :D

sploh nevem zaka bi jo prodaju , lepo ti damo navodila porihtas si tk ko hoces in to jeto.

ps. ce ni skrivnost povej kok si dal sploh za njo?

Napacnega citiras. dal sem 330 eur za njo, uporabljal sem jo pa dobre 3 mesece. Ksj se meni splaca in kaj rabim pa ze sam najbolje vem. Iskreno sem hvalezen za pomoc, samo N900 ima enostavno prevec malih napak, da bi mene prepricala. Kdor pise, da je symbian zame se pa moti.

Ostajam pri tem, da jo prodam. Ponudbe pa se nimam nobene, cudno za tak stroj.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Kako boš imel ponudbe, če si napisal, da ti je padla v vodo, da te sogovorniki ne slišijo in da nima garancije. Pa ponudbo imaš, jamiekarai ti daje 20 €.

Če si telefon samo nadgradil in nisi poizkušal napak odpraviti s polnim flešanjem, ne vem kako se boš pri Androidih lotil menjave romov ali pri iPhonih jailbreakanja, ker to ti je nekaj podobnega s to razliko, da še nisem slišal za zaflešano N900.

Nazadnje urejeno:

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Skoda ga prodajat itak mas navodila kk use pobrišeš dol pa nazaj na novo naložiš. itak je đabe to nardit.

Prodajat se itak na splaca. Sam studiram cez kake 3-4 mesec mogoc galaxy s2 sam usen n900 ne bom prodal ker se ne splaca

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
jamiekarai, jeseni pride nova Nokia na sistemu MeeGo in pravijo da bo imela kar nekaj revolucionarnih stvari. Eden od teh naj bi bil touchscreen zasnovan na neki novi tehnologiji, ki jo je razvil Nokia research lab. Imela bo tudi 64 GB spomina in bo brez fizične tipkovnice. Špekulira se, da bo predstavljena 21.6.2011 na Nokia Connection 2011.

Nazadnje urejeno: