Jaz sem pa naredil napako z nakupom N900, poleg tega, da sem jo preplačal, mi jo je zalila voda in sem jo dal popravit. Koštalo 70 EUR, ampak je delalo. Nekaj časa. Potem je crknil display, sem dal popravit, 70 EUR, ampak dela ko šus. Je pa nova težava, nihče me ne sliši na drugi strani. Saj vem, da je tudi moja krivda, ampak zaradi vsega skupaj Nokia mene ne bo več videla, ampak nikoli več! Na servisu so mi zavrnili garancijo za 14 dni star telefon, kar je seveda pravilno če gremo po knjigah, ko sem hotel sam plačat so mi poslali račun za 150 eur kjer ni bilo nobene garancije, da bo delalo. Kolega je imel BB starega dve leti in pol, so mu ga na garanciji zamenjali z novim. Ni mogel verjet. Ko se je čez pol leta tudi pri tem zjebal enkrat, je šel za foro še enkrat dol in šok - dali so mu še enega novega BB- Njegova punca je imela politega BB-ja s pirom, na garanciji je dobila novega. Jaz butelj, sem kupil tale jajca od Nokie, zmetal za njega 300 EUR pri simobilu + dodatnih 150 za popravilo, telefon je pa praktično neuporaben. Nikoli nikoli ampak nikoli več!
Ima me, da ga vržem v steno, da se razbije na prafaktorje, ker če ga ne bom, da ga bom poskušal dat še enkrat popravit!