Ce mislis model mk2, je to zadnje leto tega modela, kar pomeni, da so vecino napakic odpravili. Moj ima prevozenih 240k km, z njim naredil cca 90k km (zgodovina avta ni ravno znana), brez kaksnih posebnih tezav. Menjal sem koncnike in eno cevko, ki je puscala antifriz. Glede na to, da je cevka zacela puscati po enem izmed rednih servisov, je verjetno bil mehanik tisti, ki jo je poskodoval.
Sicer je motor presibak za tako tezek avto. To je predvsem izrazito, ko se v avto spravi se par ljudi s prtljago in vklopis klimo. Takrat imas obcutek, da bos moral placat davek na nepremicnine
Poraba ni pretirana. Moje povprecje je med 6 in 6,5 l/100km, pa ne vozim pocasi. Z enakomerno relacijsko voznjo sem ga spravil na povprecje tanka 5,5l/100km. Najvisja povprecna poraba, ki sem jo jaz dosegel, pa je bila cca 8l/100km. Poleti voznja predvsem po mestu s hladnim motorjem in klimo.
Pozoren mores biti predvsem na rjo, obvezno probaj kako se drzijo nosilci motorja (spustis in pritisnes gas) in ostale klasicne stvari. Drugace pa je avto (podhranjeno) delavno zivince. Ga ne mislim menjat se nekaj casa.