Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Gre prek 200 včasih,...
pridobiva že pridobiva, ampak v leru bi šel še hitreje in še dlje.
Moj pravi, da pri 50 km/h.Citat:
Uporabnik hondas pravi:
Živjo
Tisti, ki imate računalnik v avtu za merjenje porabe. Pri kateri hitrosti vam najmanj porabi gorivo.
Pri 50km/h, 90km/h in AC recimo 130km/h.
Kaj mislite pri katerih obratih ima Accent minimalno porabo.
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
glej
imaš 15km klanec in potem ravnino
en avto v leru spustiš po klancu navzdol. zaradi zračnega upora se njegova hitrost ustavi pri 160kmh in celi čas še lepo papca gorivo (ki je potrebno za "štantgas")
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
glej
en avto v leru spustiš po klancu navzdol. zaradi zračnega upora se njegova hitrost ustavi pri 160kmh in celi čas še lepo papca gorivo (ki je potrebno za "štantgas")
samo pri 160 jaz dlej pridem kot pa ti pri 110 v istem času,....
Kakorkoli.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Torej 1000km klanec, v keslu maš pol deci bencina, boš prišel do konca brez uporabe lera ali sklopke, torej samo v prestavi?
Težka bo prijatelj.
Vloženo vloženo.
crashednburnt: Smo v strokovnem podforumu, zato prosim da se podobnih zadev izogibaš, ker bo v nasprotnem sledil BAN.
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
glej
Kakorkoli.
odvisno kaj ti je prioriteta: najnižja poraba? najkrajši čas?
eh ne kapiraš.... seveda da bo prilezlo dalje.... in kaj je point tega? nič.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
glej
Kakorkoli.
odvisno kaj ti je prioriteta: najnižja poraba? najkrajši čas?
Gre se zato, da tebi bo vozilo se ustavilo, meni pa ne.
Torej če nekaj gre 160 in mu vzameš pogonsko energijo bo priletelo dlje kot pa nekaj pri 110 z ovzememo te energije.
Govorim o enakih pogojih pogojih.
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Torej 1000km klanec, v keslu maš pol deci bencina, boš prišel do konca brez uporabe lera ali sklopke, torej samo v prestavi?
Težka bo prijatelj.
Vloženo vloženo.
crashednburnt: Smo v strokovnem podforumu, zato prosim da se podobnih zadev izogibaš, ker bo v nasprotnem sledil BAN.
v leru ti bo po 10km zmanjkalo goriva in motor bo ugasnil... posledično zgubiš servo volan, servo zavore, abs, klimo, itd itd seveda se v 90°ovinku potem ubiješ ker tega ne pričakuješ
če pa ga pustiš v brzini pa ohraniš vse to + deci goriva+ preživiš