To je cisto ok poraba. Jaz imam pri 120d xdrive aut. vedno med 7 in 8. Tudi relacija gre tezko pod 6,5.
ne mešat teh polizdelkov tu zravn, tu se menimo o pravih avtih....
To je cisto ok poraba. Jaz imam pri 120d xdrive aut. vedno med 7 in 8. Tudi relacija gre tezko pod 6,5.
A ni Darjan to imelPažo 508
obstaja 4x4?A ni Darjan to imel
Pa še 4x4, zakon za sneg
obstaja 4x4?
ne mešat teh polizdelkov tu zravn, tu se menimo o pravih avtih....
Meni se tudi zdi čist ok poraba.
Moč motorja je ?? 150, 190, 240?
150km, zdaj z zmerno vožnjo pride na 6.4 l/100km.
Ne morem verjeti da je to ok poraba, da če je na AC pri 140-180km/h trošili 5.7l
Nekateri pa očitno 2l pod povprečjemSpritmonitor prav, da povprecno okrog: 6.54l/100km
Dieselverbrauch: Volkswagen - Passat - Spritmonitor.de
Übersicht über Verbrauchswerte von: Volkswagen, Passatwww.spritmonitor.de
Ja, ker aveš, ko kupiš faove dizl, bo šlo zastonj, pol pa ljudje padejo na realna tla, pol se pa svalkajo kle po Lublan k po jajcih, da ja ne bi poraba šla na 6+Nekateri pa očitno 2l pod povprečjem
2.0TDI 150KM in jajcanje po mestu lahko pozabiš na porabo pod 6 litrov. Razen če ga porivaš zadaj.Ja, ker aveš, ko kupiš faove dizl, bo šlo zastonj, pol pa ljudje padejo na realna tla, pol se pa svalkajo kle po Lublan k po jajcih, da ja ne bi poraba šla na 6+
Relacije in mestnega drena pa ne smeš primerjat. Čist ok porabo maš. Voz se in izkorist tiste konje tam spredi, so kr lepo poskočni, DSG pa tud super špila.
Če pa kle na Alter redno beremo, kako ima sosedov Francl dotičnega TDIja in porabo 2,2 l/100 km.